تو هم ترولی واسه خودت هستیا
آخه ایشون میگن اسکیل و تیم ورک
بزار من این رو باز کنم
اسکیل چیست؟ من اننیه ؟ وسط در برابر یک زد؟ که زدش هم خوب بود و به قول خودش از وقتی زد ریلیز شده بازی می کنه و همه اسکین هاش رو داره
خوب از همون اول بازی نیدلی از تو باش طرف من نیزه پرت می کنه
حالا خنده دار این هستش که زد کانتر سگیه انیه هستش از اون عقب پوکه می کنه. مثل گوز نصف میشی. یک التی ایگنایت جی جی ول پلی
با این حال من با اینکه روی دستگاه محل کارم دارم بازی می کنم و اف پی سی 60 هستش و بازی من روی این دستگاه 1/3 خونه هستش با این حال جلوی زد فید نمیدم
تیم ورک چیست؟ من میرم پایین رو چند بار گنک می کنم و کیل میگیرم. زد رو هم 2بار وسط می کشم
پس تا اینجا من اسکیل و تیم ورک رو رعایت کردم ؟
من 5 0 هستم. 5 کیل. زد 0 2 . 0 کیل
کی بازی رو میبره؟ زد
:n04:
چرا؟ اسکیل و تیم ورک ؟ نه نه
بالای ما به وو فید میده قشنگ. مثلا داریوش 0 7 جلو وو. وو همه میاد ننه بابای مارو یکی می کنه. اصلا قبل اینکه من بخوام زونیاس کنم تو آسمون به خاطر التی وو هستم بعد که زونایس می کنم هلسم مثلا 200 تاس یک کیو هم میزنه و میرم اون دنیا
تو دشمن فقط ساپورتشون مرده بود. که مهم نیست. ساپورت بمیره؟ یا تاپ وو با اون التیش کیل بگیره؟
خلاصه بازی رو باختیم
و من فهمیدم اسکیل و تیم ورک خیلی مهم هستش
:n08:
خداوکیلی
چند روزی اخیر فقط فیدر ترول تو تیم من هستش. و دشمن به طرز عجیبی همه باهوش
حلل خالق
اسکیل و تیم ورک
کجا
اسکیل و تیم ورک
یعنی به قران هر روز دلم بیشتر میخواد این استاد میم شماره رو گردنش رو بشکنم :n34:
زد 0 2 ؟ که روام هم نمی کرد بازی رو می بره. چون اسکیل و تیم ورک داره. البته یک دفعه کرد پایین رو کشت. من اس اس داده بودم. ولی ملت گوش نمی کنند. هم 5بار اسپام پینک می کنم. هم مینویسم. بازی میبینی یارو مثل گاو میمیره
این ها همه ثابت می کنه
این بازی اسکیل و تیم ورک میخواد
و اینکه بازی کن خوب تو تیم تو باشه. چمپ خوب تیم تو بردارند. ساپورت آورلین طرف تو نباشه. فیدر ترول افک طرف تو نباشه. بهترین جنگلر جهان تو تیم تو باشه. همه و همه به اسکیل و تیم ورک هستش
و شما با اسکیل و تیم ورک باید بدونید وقتی میخواید دکمه پلی رو فشار بدید. کجاش رو فشار بدید که مثل استاد میم شماره تو تیم شما ترول این چیزا نیفته و بری بالا
بعد بیای تو پی سی ورد عکس بزاری بگی گلد شدم
طوری که انگار 5 تار فیدر افک تو تیمت بودند و تو کرری کردی :n21:
=))ب
خوب بیایید صادق باشیم
اونهایی که تو تیمیشون مثل من ترول میفته خوب میفهمن من چی دارم میگم
اونهایی هم که کیلویی میرن بالا و فکر می کنن کرری کردند . توهم کری دارند که من دارم یاسین به گوش خر می خونم
خودمم خرم که دارم یاسین به گوش خر می خونم.
بابا تو حرفه ای
ما نوب
اسکیل و تیم ورک
================
من به شوخی به ادلیستام میگم مستر دامب
MR Du mb
یارو رو ادد کردم بهش میگم های مستر دامب
میگه منظورت چیه؟
میگه
MR = matchmaking rate
Du = due
mb = My bad