فک کنم محدودیت سرعت داره ینی هر شب 1.5 گیگ میشه دانلود کرد دمشون گرمXDDDDDDDDDDDDD
Printable View
فک کنم محدودیت سرعت داره ینی هر شب 1.5 گیگ میشه دانلود کرد دمشون گرمXDDDDDDDDDDDDD
اقا کیفیت صبانت از لحاظ پینگ و لود فیلم و ... در اینستا چطوره ؟ حجم خوری و ... نداره ؟
بسته های حجم بالا با قیمت مناسب میذاره ؟ میارزه بیام صبانت الان یا نه ؟
برای گیمینگ خوبه ولی گرونه صرف نمیکنه...نقل قول:
به نظرم وضعیت اینترنت داره اینترانت داخلی میشه هر روز بد تر بی کیفیت تر هیچ جای جهان همچین مشکلی نداریم بنده از اینترنتشون اطلاع دارم تقریبا کلیه کشورا اینترنت نامحدود با سرعت 4 یا 5 مگ بدون فیلتر دارن
آسیاتک به مشتری های 10 ساله اش چی میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و صبانت به مشتری های 10 ساله اش چی میده
:V30::12:
من خودم 5سال مشتری وفادارصبانت بودم دریغ از 1گیک حجم چه رسه به تقدیر خوشحالم تخلیه کردم ولی ناراحتم چرا انقد دیر اقدام کردم به نظرمن صبانت یکی ازبدترین ارائه دهندگان نت افرین به اسیاتک
[QUOTE=mahddi;8957121]آسیاتک به مشتری های 10 ساله اش چی میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و صبانت به مشتری های 10 ساله اش چی میده
:من خودم 5سال مشتری وفادارصبانت بودم دریغ از 1گیک حجم چه رسه به تقدیر خوشحالم تخلیه کردم ولی ناراحتم چرا انقد دیر اقدام کردم به نظرمن صبانت یکی ازبدترین ارائه دهندگان نت افرین به اسیاتک
انصافاً صبانت حداقل از اسیاتک که خیلی خیلی بهتر هست البته از لحاظ کیفیت و سرعت و پینگ و لودینگ صفحات میگم حالا قیمت و اون جوایز و سرویس های جانبی بله شاید حق با شما باشه اما وقتی سرویسی کیفیت نداشته باشه جایزش بدرد چی میخوره من اسیاتک رو زمانیکه تخلیه کردم هم زمان داشتم و هم حجم اما بقدری از بابت لودینگ و صفحات خارجی و قندشکن ها اعصابم رو خرد کرده بود که گفتم اصلا مجانی هم نمیخوام.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
[QUOTE=arsinn;8957216]انصافاً صبانت حداقل از اسیاتک که خیلی خیلی بهتر هست البته از لحاظ کیفیت و سرعت و پینگ و لودینگ صفحات میگم حالا قیمت و اون جوایز و سرویس های جانبی بله شاید حق با شما باشه اما وقتی سرویسی کیفیت نداشته باشه جایزش بدرد چی میخوره من اسیاتک رو زمانیکه تخلیه کردم هم زمان داشتم و هم حجم اما بقدری از بابت لودینگ و صفحات خارجی و قندشکن ها اعصابم رو خرد کرده بود که گفتم اصلا مجانی هم نمیخوام.
داداش منظورم اینه که نسبت به هزیه ای که میگیره خدماتش صفر حالا من استفاد شمارو نمیدونم شاید همون وبگردی کنین راضی هم باشین ولی واقعیت چیزه دیگه ای شما فرض کنید بخواید یه بازی جدید یا یه فیلم بلوری دانلود کنید تقریبان گیکی ازهزارتومان هم بالا میزنه به نظرمن با این داستان جدید صبانت به درد کسائی میخوره که دنبال دانلودنباشند ما که رفتیم پارس انلاین
هی گفتیم صبانت خسیس هست و هدیه نمیده گمونم تریش قباشون بر خورد یه هدیه کوچیک دادن بابت برزو رسانی اطلاعت کاربری در پنل صبانت سه گیگ یکروزه میده. البته یکروزه چیز بدرد نخوری هست اما چه میشه کرد دیگه مو از خرس کندن غنیمته
Sent from my HTC M8 using Tapatalk
مربوط به چند وقت پيشنقل قول:
باز خوبه فعال سازي دست خودت
هر موقع نياز باشه فعال ميكني
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD