سلامنقل قول:
من موندم با این خدمات و پشتیبانی افتضاح چطور روتون میشه بیاید توی این تاپیک!
باور کنید اگر مجبور نبودم آسیاتک نمی گرفتم ، ان شاء الله اگر بشه این دوره تمومش کنم از شر دزدی هاش رها شم.
Printable View
سلامنقل قول:
من موندم با این خدمات و پشتیبانی افتضاح چطور روتون میشه بیاید توی این تاپیک!
باور کنید اگر مجبور نبودم آسیاتک نمی گرفتم ، ان شاء الله اگر بشه این دوره تمومش کنم از شر دزدی هاش رها شم.
.....................
حس میکنم بیشتر از چیزی که باید ، از حجم کم میشه
تا دو سه روز پیش حدود 13.5 گیگ داشتم ولی امروز میبینم حدود 12.5 دارم !
رفتم حساب کردم تا 1 هفته پیش رو میبینم چیزی که مصرف کردم حدود 500 مگ بوده
دوبرابر حساب میکنه؟
پولش مهم نیست ها ، اینکه حقم خورده میشه مهمه
آخرای شبانه رو میزنه تو روزانه نامرد.من بعد 7.30 دانلود نمیکنم برای همین.
اگر مودموتو قبل 8 خاموش کنی کم نمیکنه
کسی این 10 مگی رو گرفته؟؟؟؟ سرعت رایگان چنده؟؟؟؟
از این آسیاترلعنتی بر میاد که 10 مگ روهم تو ساعت رایگان بیاره روی 2 مگ اعصاب خوردکن!!!!:n21::n21:
یه زمانی از 86 تا 89 من سرویس نامحدود ازشون میگرفتم عالی بود، ولی بخاطر انحصار طلبی مخابرات شرکت ها کم کم دارن سقوط میکنن!
دوستان کسی از کرج اینجا آسیاتک داره؟
یه سوالی دارم دوستانی که از آسیاتک سرویس دارن فقط مشکلشون با سرعت شبانه و سرویس های نامحدوده؟ به نظرم سرویس های حجمیش که با 128 300 تا سرعت میده که خیلی عالیه؟ هیج شرکتی برای 128 یه همچین سرعت روزانه ای نمیده؟
به عنوان یه کسی که فقط روزانه استفاده داره و نیاز به دانلود شبانه نداره سرویس حجمی 128 رو پیشنهاد میکنین؟ پینگش خوبه؟
شاتل همچین سرعتی برای همچین سرویسی میده.اگه سرور داخلی باشه که بیشتر هم میده.پارس هم که 128 رو 4 مگ میبنده البته دوستان میگن تو بعضی مراکز 9 مگ هم بستگی به کیفیت خط مشترک میبنده.نقل قول:
بستگی به مصرفت داره من 4گیگ رو 10روز بیشتر نداشتم و تموم شد فق وبگردی میکردم باید خودت رو بسنجی که تو روز چند ساعت بگردی میکنی.البته این شرکت یه جور بد کنتور میزنن:n02:
شما روزانه هم بخوای بگیری مخابرات بهتره چون 128 مخابرات الان از 250 بالاتره و10 گیگ هم استفاده کنی فقط 20 تومن بدون ابمونمان روی قبضت میادنقل قول:
اما شما همین شرایط رو بخوای در اسیاتک داشته باشی 10 گیگ در اسیاتک روی 250 دانلود داشته باشی با 10 گیگ مصرف حداقل ماهی 45 تومن باید هزینه کنی.