نقل قول:
بعید میدونم سرعتو محدود کنه ایرانسل
صددرصد به استفاده کاربرای محدوده تون بستگی داره
همچنین وابستگی زیادی به سروری که ازش دانلود میکنید داره
برای من سرعت سرور خارجی 1 مگابایته حدودا
سرورای داخلی حدود 200 کیلوبایت!
:|
Printable View
نقل قول:
بعید میدونم سرعتو محدود کنه ایرانسل
صددرصد به استفاده کاربرای محدوده تون بستگی داره
همچنین وابستگی زیادی به سروری که ازش دانلود میکنید داره
برای من سرعت سرور خارجی 1 مگابایته حدودا
سرورای داخلی حدود 200 کیلوبایت!
:|
سرعت دانلودتون همزمان اینجوری هست یا توی زمانهای متفاوت؟ از یک سرور اینجوری هست یا از جاهای مختلف؟نقل قول:
آره، بنظر منم بخاطر شلوغ شدن سرعت کم شده. البته اینم در نظر داشته باشید که سرعت دو طرفه هست، یعنی همینقدری که سرعت شما توی سرعت دانلود تأثیر داره، سرعت سروری که ازش دانلود میکنید هم مهمه. اکثر سرورهای دانلود پورت 100مگابیت دارن یعنی حداکثر میشه با سرعت 12 مگابایت بر ثانیه ازشون دانلود کرد. یعنی اگه 12 نفر همزمان از یه سرور دانلود کنن، سرعت همهشون 1 مگابایت برثانیه خواهد بود.نقل قول:
از سرور سایتهای دانلود معروفی مثل دانلودها در هر لحظه تعداد زیادی همزمان دارن دانلود میکنن و این سرعت هر فرد رو کاهش میده.
آقا رضا چرا آنتن با کد GSM T5846 واقع در خیابان شهید عابد تبریزی منطقه ایل گلی تبریز را به LTE مجهز نکردین؟ من نگاه میکنم فقط پشت هر کدوم 1 RRU هسنقل قول:
سلام دوستان.
من وقتی از رایتل استفاده میکنم H+ میگیرم و سرعت تا 2مگ هم تو اسپید تست بالا میره ،اگر اینترنت حرفه ای هم باشه که تا 3.5 بالا میره ولی وقتی از ایرانسل استفاده میکنم یه لحظه H هست لحظه بعد E !
سرعتم رو3G از 0.50 مگ بالاتر نمیره تو تست ها!
میخواستم بدونم ایرانسل هم مثل رایتل اینترنت حرفه ای داره که با خریدش سرعت افزایش پیدا کنه؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان.
من وقتی از رایتل استفاده میکنم H+ میگیرم و سرعت تا 2مگ هم تو اسپید تست بالا میره ،اگر اینترنت حرفه ای هم باشه که تا 3.5 بالا میره ولی وقتی از ایرانسل استفاده میکنم یه لحظه H هست لحظه بعد E !
سرعتم رو3G از 0.50 مگ بالاتر نمیره تو تست ها!
میخواستم بدونم ایرانسل هم مثل رایتل اینترنت حرفه ای داره که با خریدش سرعت افزایش پیدا کنه؟
خیر ایرانسل بر خلاف رایتل و همراه اول فقط یک سرعت رو ارائه میده.نقل قول:
با طرح های ارزون ایرانسل کیفیت اینترنتش شدیدا پایین اومده...طرح میده باید همزمان پهنای باندم افزایش پیدا کنه که متاسفانه چنین اتفاقی نیوفتادهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
يه توضيح مهمی در مورد همزمانی استفاده از بسته ها هست که دوستان بايد توجه داشته باشن! من يک بسته هديه 10 گيگ 3 ماهه روی سيم کارتم بود و يک 10 گيگ شبانه هم خريدم اما هر کاری کردم همش رو از اعتبار 10 گيگ هديه کم کرد و وقتی اون تموم شد رفت سراغ بسته روزانه...تو سايت چيزی در مورد اولويت داشتن بسته ها ننوشته و اينجوری کاشف به عمل اومد...نکته ديگه اينکه رو حرف يکی از کاربرای اينجا من دو تا بسته شبانه خريدم که مانده اش بيفته برای روز بعد که اينم امکان نداره و توی سايت ايرانسل کامل توضيح داده اما فکر کنم جديد هست! خلاصه حواس تون جمع باشه ضرر نکنيد مثل من..
بستههای ۵ و ۱۰ گیگابایتی یک روزه تنها در زمان مشخص شده قابل استفاده بوده و حداکثر ۲۴ ساعت پس از خرید اعتبار دارند. به عنوان مثال، اگر بسته قابل استفاده در فاصله ۲ تا ۶ بامداد را، در همین فاصله زمانی (یعنی ۲ تا ۶ بامداد) خریداری کنید، تنها تا ساعت ۶ بامداد همان روز امکان استفاده از آن را خواهید داشت اما اگر آن را پیش از ساعت ۲ بامداد بخرید، در اولین فاصله زمانی ۲ تا ۶ بامداد قابل استفاده خواهد بود. ضمنا اگر بسته را پس از ساعت ۶ بامداد خریداری نمایید، میتوانید آن را در فاصله زمانی ۲ تا ۶ بامداد روز بعد استفاده کنید.
- - - Updated - - -
يه توضيح مهمی در مورد همزمانی استفاده از بسته ها هست که دوستان بايد توجه داشته باشن! من يک بسته هديه 10 گيگ 3 ماهه روی سيم کارتم بود و يک 10 گيگ شبانه هم خريدم اما هر کاری کردم همش رو از اعتبار 10 گيگ هديه کم کرد و وقتی اون تموم شد رفت سراغ بسته روزانه...تو سايت چيزی در مورد اولويت داشتن بسته ها ننوشته و اينجوری کاشف به عمل اومد...نکته ديگه اينکه رو حرف يکی از کاربرای اينجا من دو تا بسته شبانه خريدم که مانده اش بيفته برای روز بعد که اينم امکان نداره و توی سايت ايرانسل کامل توضيح داده اما فکر کنم جديد هست! خلاصه حواس تون جمع باشه ضرر نکنيد مثل من..
بستههای ۵ و ۱۰ گیگابایتی یک روزه تنها در زمان مشخص شده قابل استفاده بوده و حداکثر ۲۴ ساعت پس از خرید اعتبار دارند. به عنوان مثال، اگر بسته قابل استفاده در فاصله ۲ تا ۶ بامداد را، در همین فاصله زمانی (یعنی ۲ تا ۶ بامداد) خریداری کنید، تنها تا ساعت ۶ بامداد همان روز امکان استفاده از آن را خواهید داشت اما اگر آن را پیش از ساعت ۲ بامداد بخرید، در اولین فاصله زمانی ۲ تا ۶ بامداد قابل استفاده خواهد بود. ضمنا اگر بسته را پس از ساعت ۶ بامداد خریداری نمایید، میتوانید آن را در فاصله زمانی ۲ تا ۶ بامداد روز بعد استفاده کنید.
سلام
دوستان شبکه 4G چهارمی انگار در تهران قابل دریافته
من سرچ زدم چهار شبکه 4G پیدا کرد
به اسم 43212
کسی چیزی در موردش میدونه؟ممکنه برای وایمکس باشه؟
کاملا درسته متاسفانه جز منفعت خودشون چیزی براشون اهمیت نداره. در ابتدا ی سال با تبلیغات فراوان بسته های بلند مدت یکساله و شش ماهه فروختند.حالا آمدند همون پهنای باندی رو که یکبار در قالب این طرح ها فروخته اند دوباره تحت عنوان دیگر به مردم میفروشند. فروختن طرح های جدید بدون افزایش پهنای باند که منجر به افت شدید کیفیت برای طرح های فروخته شده قبلی هم شده دقیقا مصداق دزدی در روز روشنه.منی که بابت هر گیگا بایت دو هزار تومن داده ام پهنای باندم با طرح هر گیگ صد تومن به اشتراک گذاشته میشه. منطقه ما در ساعات شب تا بالای نود درصد افت سرعت پیدا کرده ایم. از یک مگا بایت به زیر صد کیلوبایت در ثانیه رسیده و جالبه هیچ پاسخگویی هم وجود ندارد. ایرانسل ديگه در دزدی دست همه رو از پشت بسته. این طرحم که تموم بشه سیمکارتش رو میشکنم میندازم دور.نقل قول:
دوستان يه سوال در مورد بسته ها دارم:
من الان بسته 6 ماهه 30 گيگ رو دارم ميتونم در همين حين از بسته هاي روزانه 5 و 10 گيگ استفاده كنم؟يا نه اگه اين بسته ها رو بزنم بسته 6ماهم ميپره ؟!!! ميشه يه توضيحي بدين؟