بدون شکایت که کاری نمیکنن ! تازه امروز صبح تو 195 هم شکایت کردم ولی هنوز کسی زنگ نزده !!! شرکت های دیگه تو 195 شکایت میکردم نیم ساعت بعدش زنگ میزدن !نقل قول:
Printable View
بدون شکایت که کاری نمیکنن ! تازه امروز صبح تو 195 هم شکایت کردم ولی هنوز کسی زنگ نزده !!! شرکت های دیگه تو 195 شکایت میکردم نیم ساعت بعدش زنگ میزدن !نقل قول:
نفسم شما راس میگی اما قضییه اونطور که ما فک میکنیم نیست...ایرنترنت رایگانه کل جهان فقط یه قیمت محدودی داره برای این که پهنا باند زیاد مصرف نشه.خب هر کی بخواد یه واحد قیمت براش تایین میکنه و سامان میده نمیشه که صبانت دو تومن بزاره اون یکی یک تومن همش دست یکیه...اگه جات بودم سرویسو عوض نمیکردم چون با این وضع صبا خوب جواب میده برای من که گیمینگم خوبه حالا دانلود برات مهمه برو به بقیه یه سر بزن من خودم 4 ساله دانلود ندارم موسیقی هم نمیشه دانلود کرد ینی یه وضعی شده!نقل قول:
دوستان این سرویس 2 مگ که شبانه رایگان داره چقدر سرعت میده ؟ (در طول روز)
من الان 4 مگ دارم و سرعت هم در حدود 700 کیلو بایت هست . میخوام بدونم وقتی زده 2 مگ , سرعت رو روی همون 2 مگ بستن یا سرعتش بیشتره ؟
خط من دیروز بعد تقریبا 3 روز تخلیه شد و امروز هم نتم از های وب وصل شد
میگم صبا روی فیبر نوری سرویس میده؟
داداش اسكلي؟ اسپم ميدي چرا نه خير شركت هاي خصوصي روي فيبر موري نميدم اه حالا اينقد اسپم ندهنقل قول:
دوستان یه سوال چرت دارم بالاخره این اپلودو حساب میکنن یا نه ؟1/3 هست؟این شبانه ای که صبانت قرار داده جمعا 6 گیگ فک کنم میتونی دانلود کنی در عرض یک ماه:n08::n23:
اون دوستمون که رفته شرکت دیگه وضعیت چطوره گزارش بده؟میگم بچه ها اینا نیان از فردا بگن هرثانیه یه مگ حجمتون میره؟
سلام دوستان
من مجبورم صبا بگيرم
يه سوال
براي همه اين مبلغ 15 تومن نصب و راه اندازي رو ميگيرن؟
کسي خودش نصب کنه هم بايد پرداخت کنه؟
یه بخش از این مبلغ برای راه اندازی پنل در مخابرات هست اگه خودت بخوای راه اندازی کنی اونو فقط میگیرن من ده تومن گرفتن.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
این عکس شبانه که جلوی طرحاشون گذاشتن چیه