بله دقیقا ینی اتصال خط تلفن به دستگاههای شرکت ارائه دهنده اینترنت تون که توسط همون شرکت انجام میشه،نقل قول:
روشن و ثابت شدن چرا DSL روی مودم هم بدین معنی هست.
Printable View
بله دقیقا ینی اتصال خط تلفن به دستگاههای شرکت ارائه دهنده اینترنت تون که توسط همون شرکت انجام میشه،نقل قول:
روشن و ثابت شدن چرا DSL روی مودم هم بدین معنی هست.
ببین داداش من درست نفهمیدمنقل قول:
من سرچ که کردم گفته بودن واس مخابرات درخواست دادنو نامه و اینا ...گفتن پول میگیرنو اینچیزا ....
من تو مخابرات بخش همین adsl اشنا دارم ...اونی که خطوط رو به دستگاه adsl وصل میکنه خودشه ...ینی شما میگین که اگه بهش بگم خط مغازه رو به نت وصل کنه میتونم تو مغازه هم نته خونه رو داشته باشم بدون شارژ نت؟
یا اینکه یه مراحله دیگه داره که خوده مخابرات انجام میده؟ من کلا درست نفهمیدم ...میشه دقیقا توضیح بدی؟ چون من شدیدا به نت احتیاج دارم ..هم تو خونه هم تو مغازه ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط vahid78 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود،
وارد کنسول مودم تونستین بشین و کانفیگ نشد؟
نه متاسفانه هر کاری میکنم وارد کنسول مودم نمیشه
البته یکبار وارد شد ولی یوزر و پاس admin رو قبول نکرد
ولی بعداز اون اصلا وارد کنسول مودم نمیشه
نه متاسفانه هر کاری میکنم وارد کنسول مودم نمیشهنقل قول:
البته یکبار وارد شد ولی یوزر و پاس admin رو قبول نکرد
ولی بعداز اون اصلا وارد کنسول مودم نمیشه
سلام ممنون که برای مک ادرس هیچ کس من را راهنمایی نکرد :n19:
خودم با یک راه حل ساده این مشکلو حل کردم اگه کسی خواست بگه تا توضیح بدم:n26:
اون دوستمون که این اخطارو داشتند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل شما مربوط به سطح دسترسی در شیر کردن هست
1)ابتدا روی درایو یا پوشه مورد نظرتون راست کلیک کنید و properties را انتخاب کنید
2)از سر برگ بالا sharing را انتخاب کنید
3)advanced sharing را انتخاب کنید
4)در صفحه باز شده تیک share this folder در بالای صفحه را بزنید و همه مراحل ok کنید
این مراحل در ویندوز 7 بود وشما در این شبکه فقط قادر به خواندن هستید و نمی توانید فایلها را پاک یا اضافه کنید اگ به این سطح دسترسی خواندن و پاک کردن هم احتیاج داشتید در خدمتم.:n04:
سلام دوستان،من یه مودم tp-link 8951nd دارم که تو خونه کامپیوتر و گوشی و لپ تاپ به صورت بی سیم به اینترنت وصلن و یکی از خروجی های لن رو هم دادم به خونه داداشم(خط تلفن نداره و برد مودم هم تو خونش انتن نمیداد دیگه مجبور شدم با 60 متر کابل اینترنت رو بدم به خونش) حالا این داداش ما میخواد تو خونش اینترنت بی سیم هم داشته باشه،ایا با خرید این اکسس پوینت میشه این کارو کرد ؟ D-Link Wireless N150 DIR-600L
ایا مودم وایرلس و اکسس پوینت از یه برند باشن بهتره یا فرقی نمیکنه ؟
ذوق مرگ شد بچه-م :n08: بگو ببینم چطوری حل کردی مشکلتونقل قول:
بله با یک اکسس پوینت امکان استفاده از اینترنت به صورت وایرلس امکان پذیر میشه،نقل قول:
خیر، تفاوت برند بر روی کیفیت تاثیری نداره
از IP مودم مطمئن شوید،نقل قول:
یک بار مودم را با استفاده از سوراخ کوچیک پشت/اطراف مودم Reset Factory کنید،
IP سیستم خودتون رو بررسی کنید،
در صورتی که از پیلترشکن های مثل سا ی فون استفاده میکنید آنرا غیرفعال کنید