سلام منم اولین برد تو آسیا تبریک میگم
انشاالله با وینگادا اولین قهرمانی تو آسیا کسب کنیم
سلام منم اولین برد تو آسیا تبریک میگم
انشاالله با وینگادا اولین قهرمانی تو آسیا کسب کنیم
دوستان؛من استقلالیم...اما از طرف یک ایرانی برد پرسپولیس رو به همه تبریک می گم...خوشمان آمد حال این اماراتی ها گرفته شد...ان شالله امشب ما هم این الاتحاد رو بترکونیم...
ایرانیا از هر رنگی که هستن باید حال این عربای ملخ خوار رو بگیرن ...نقل قول:
دوستان؛من استقلالیم...اما از طرف یک ایرانی برد پرسپولیس رو به همه تبریک می گم...خوشمان آمد حال این اماراتی ها گرفته شد...ان شالله امشب ما هم این الاتحاد رو بترکونیم...
______
درسته... من خودم از سپاهان اصلا خوشم نمیاد ولی دوست دارم امروز ببرهنقل قول:
ایرانیا از هر رنگی که هستن باید حال این عربای ملخ خوار رو بگیرن ...
دمتون گرم : ایکس
تیمتون دیروز خیلی حال داد
سپاهان چكار كرد !!!
2 بر صفر برد
گل دومی که زدن خیلی ضایع بود ! یعنی الشباب گل ضایعی خورد ! :27:
سلام
حالمون گرفته شد! استقلال چقدر مفت باخت! یعنی انقدر این بازیکنان عرضه نداند 7-8 دقیقه بازی رو نگه دارند؟! بازی برده و الکی به این عرب های مفت خور باختند! به نظرم کمی هم تقصیر قلعه نوعی بود خیلی تیم استقلال رو دفاعی بسته بود ، در ضمن حرکت جباری هم خیلی بد بود! آخه یکی نیست مرد حسابی تو بازی ای که تیم خارج خونه تحت فشار هست باید به هم تیمی هات روحیه بدی این چه حرکتی بود!
سپاهان هم خوب بازی کرد و 3 امتیاز رو گرفت صبا هم اگر کمی دقت می کرد با 3 امتیاز زمین رو ترک می کرد ولی همین 1 امتیاز هم توی زمین حریف نتیجه خوبی می تونه باشه.
انشالله در بازی های آینده هر 4 تیم کشورمون کم اشتباه ظاهر بشند تا بتونند بازی هاشون رو با حداکثر امتیاز ببرند.
بازی بعدی پرسپولیس با الشباب عربستان هست تو زمین حریف امیدوارم پرسپولیس و وینگادا بازی رو هجومی بازی کنند و به قصد مساوی نرند که بازی خطرناک میشه.
استقلال که گند زد به حالم امروز
گل که زد گفتم معجزه شده الان میبره بعد نشون دادن نمیتونن 10 دقیقه درست دفاع کنن.البته واقعا شوت خیلی خفنی زد عربه ولی هر چی هستن عربن ما نباید ازشون کم بیاریم چه قرمز باشیم چه آبی باید پشت هم باشیم.
به امید موفقیت این 4 تیم به خصوص پرسپولیس
موفق باشید