سلام. با تماسی که با دوستان داشتم فعلا این سایت مشکل فنی دارد قرار است به زودی رفع شود.نقل قول:
Printable View
سلام. با تماسی که با دوستان داشتم فعلا این سایت مشکل فنی دارد قرار است به زودی رفع شود.نقل قول:
ممنون، به این سرعت با دوستانتون تماس گرفتین؟! :n02:نقل قول:
آقا رضا یک سوال دیگه هم داشتم، ممنون میشم راهنمایی کنید:
ایرانسل یک مودم جدید ساخت شرکت Gemtek در سایتش قرار داده:
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روتر LTE رومیزی هست (بدون باطری) که 2 تا پورت LAN و یک پورت USB هم داره.
علاوه بر LTE از TD-LTE و FDD-LTE هم پشتیبانی میکنه. آیا در آینده میشه از این مودم جهت وایمکس TD-LTE ایرانسل استفاده کرد؟
اطلاعات کامل در سایت سازنده:
لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]3GPP Rel 9LTE UE Cat 4TD-LTE Band 38/40/41FDD-LTE Band 1/3/7DC-HSPA+ Band 1/8EDGE Dual BandsRJ-45 10/100/1000 Giga Ethernet x 22x2 11b/g/n Wi-Fi AP (30 users)External Antenna connector (TS-9)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام. این سوال را قبلا در مورد سایت پرسیده بودید بنده فراموش کردم جواب دهم. یادداشت کرده بودم شما یاداوری فرمودید. بله این مودم خوبی است. تقریبا تمام فرکانسها و تکه باندها را برای نسل 4 ثایت و متحرک پشتیبانی میکند.نقل قول:
ممنون خوش خبر باشید اقا رضا:n16:نقل قول:
مگه حداقل شما باعث شید یک حرکتی بکنند درمورد شهرهای خراسان رضوی
دوستان عزیز در اذربایجان شرقی و اردبیل و غربی به علت مسایل اخیر سرعت اینترنت کاهش یافته بود که امروز از ساعت 9 وضعیت اذر بایجان شرقی به وضع عادی رسید . وضعیت اردبیل و ادربایجان غربی هم تا ظهر امروز به سرعت قبلی خواهد رسید.
- - - Updated - - -
دوستان عزیز در اذربایجان شرقی و اردبیل و غربی به علت مسایل اخیر سرعت اینترنت کاهش یافته بود که امروز از ساعت 9 وضعیت اذر بایجان شرقی به وضع عادی رسید . وضعیت اردبیل و ادربایجان غربی هم تا ظهر امروز به سرعت قبلی خواهد رسید.
سلام آقا رضا تهران امیرآباد شمالی 4g ساپورت میکنه یا نه؟
سلام
دوستان من طرح یکساله ایرانسل دارم.
1 روزه 10 گیگ رو فعال کنم از ترافیک اون بسته یکساله کم نمیشه؟ اصلا شدنیه فعال بودن دو بسته 1 روزه و یکساله؟
- - - Updated - - -
سلام!!!
ببخشید سرعت اینترنت ایرانسل برادرم حدو 1 مگابایت هست ولی از خودم به زور به 450 میرسه باید چه کار کنم؟!مشکل چیه؟
دوستان یک سوال ، من اون اوایل که این بسته 5 گیگ 6 تا 12 ظهر امده بود ، یکبار گرفتم سرعت دانلودم بین 600-900 بود ، اما الان که بسته میگیرم سرعت ام بین 250-300 هست !
دلیل اش چی میتونه باشه ، به خاطر اینکه شرایط دقیقا مثل قبل هست و هیچ تغییر نکرده ،
به نظرتون سرعتو محدود کردن ؟ یا اینکه استفاده کاربرها تو اون بازه زیاد شده ؟