حس رهايي از مخابرات خيلي خوبه ؛)
ما رفتيم آسياتك خداروشكر
Printable View
حس رهايي از مخابرات خيلي خوبه ؛)
ما رفتيم آسياتك خداروشكر
130 بیشتر نیستنقل قول:
آره مسعود جان سرعت از دیروز خراب شده. با سرور های داخل خوبه ولی من که 10 مگ دارم سرعت با سرور خارجی شده حدود 15 کیلو بایت. جوابگو هم نیستن.
هم سرعت سرور خارجی کم شده هم قطعی و پینگ بالا رفته . یه سره تایم اوت . میگم که این چند روزه مخابرات داره یه غلطی میکنه و پشتیبانهاش هم هیچی نمیگن . میگن همه چی اونور ردیفه و مشکل از سمت شماست . والا این چند روزه اینقدر قطعی داشتم که دیگه اعصاب نذاشته واسم .نقل قول:
دیروز برای من خراب بود اومدم اینجا دیدم امن و امانه! پینگ خارج بالای500بود بعدشم نت قطع شد شب باز درست شد و گویا پنل هم تغییر کرده البته من تغییری به جزء نوع کادر یوزر و پاسورد فرق دیگه ای ندیدم :دی تو جزییاتش نرفتم اما کلا همونه مگر اینکه یک نوشته ای !یک جایی! اضافه کردند ؟!:دی
جالبه وقتی کاهش پینگ زدم پینگم درست شد انگار نه انگار 500 بود خلاصه معلوم نیست باز چه غلطی میکنند! امروزم که کلا پینگ خارج بالاتر از قبل هست!فکر کنم مخابرات میخواد رکورد گینس ثبت کنه، میخوان پینگی به ملت همیشه سبز خوش و خرم هدیه بدن که حتی کاوشگری در مریخ هم نتونه رکورد پینگ و مسافت رو در مقابل فیلتر شکنا و روترای اینا رو شکست بده!!!
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
سرعت سرورهای خارجی خیلی کم شده گوگل رو هم به زور باز میکنه اینجا رو هم به زور باز کرد آنتی ویروس از بس سرعت کمه آپدیت نمیشه اررور میده.
زنگ زدم پشتیبانی میگه تلفن بیسیم رو از خط قطع کن و ... همون خزعبلات همیشگی اخه وقتی سرور ایران خوبه و خارجی خرابه و اینقدر سرعت کمه که تست سرعت هم نمیشه گرفت چه ربطی به تلفن بیسیم داره گوسپند !!!!
سلام
نت منم کلا از دیروز تا الان قطع شده به 2020 زنگ میزنم هر دفعه می گه ما مشکلو میفرستیم پشتیبانی فنی پورتتونو ریست کنند شما دو ساعت دیگه امتحان کنید ببیند درست نشد دوباره تماس بگیرین از دیروز کارم همین شده.:n35:
کلا سیستم 2020 یکی از روش هایی هست که ملک جعفریان باهاش برای خودش پول جمع میکنه، شما تعداد تماس های هر مشترک و مدت زمان هر کدوم رو با تعرفه مخابراتیش در طول یک سال محاسبه کنین، میبینین که در کنار کیفیت پایین خدمات، قیمت بالا، حجم دزدی و ... این هم یک منبع درآمد میلیاردی دیگه برای مدیران مجموعه مخابرات هست.
هربار هم که زنگ بزنین یک سری داستان و چرت پرت توسط یک سری افرادی که هیچ آگاهی و توانایی فنی ندارن مطرح میشه، من آخرین باری که با 2020 تماس گرفتم مربوط به چندین ماه پیشه که اونقدر عصبانی شدم که منو به مدیر سالن متصل کردن، نکته قشنگش اینجاست که اون هم هیچی نمیفهمید. من هی توضیح میدادم Latency با فلان IP حتی Gateway خود مخابرات بالاست و Packet Loss داره، اون میگفت DNS مخابرات رو ست کردین؟ :|
دیگه اگه یه گوساله هم بخواد پشتیبان فنی باشه باید بفهمه DNS برای ارتباط مستقیم با یک IP هیچ کارایی نداره و برای تبدیل Domain Name ها به آدرس IP هست. این ها هم مقصر نیستن، بیشترشون فارغ التحصیل های دانشگاه ها با مدارک تزئینی و با حقوق های پایین اونجا کار میکنن و از بالا بهشون این دستور العمل ها داده شده که همیشه مشکل رو سمت مشتری بیاندازن و چون اطلاعات فنی هم ندارن فقط باعث خورد شدن بیشتر اعصاب مشتری میشن و هیچ کمکی هم نمیکنن ...
من دیگه کلا وقتی مشکلی پیش میاد کاری با 2020 ندارم، فقط اعصاب خودم بیشتر خورد میشه، توی این مدت عادت کردم که در هر روز اینترنت مخابرات چندین بار قطعی یا سرعت کم داشته باشه، هر از گاهی تبدیل به سرویس اینترانت ملی بشه و دسترسی به سرورهای خارجی قطع بشه، مشکلات Timeout و Packet Loss به صورت دائمی وجود داشته باشه، حجم همیشه 20-30 درصد بیشتر از مصرف واقعی کم بشه و غیره ...
یک کار جدید هم تازگی یاد گرفتن، این مورد رو توی 7-8 سال گذشته نداشتیم، خط تلفن هم جدیدا بعضی وقتا بدون اطلاع قبلی قطع میشه و به سامانه 20117 (17 سابق) هم که زنگ میزنی پیام ضبط شده خط شما به علت اختلالات مرکز تلفن قطع میباشد پخش میشه، دقیقا هفته پیش 24 ساعت کامل از ساعت 11:30 صبح روز 7 مهر تا 11:30 روز 8 مهر تلفن قطع بود. هفته قبلشم یک بار دیگه حدود 3-4 ساعت بعد از ظهر تلفن رو قطع کرده بودن، قبلا شماره اعلام خرابی 17 با موبایل هم که زنگ میزدی هزینه نداشت، الان اینم کردن 20117 که هرکس خطش خراب شد و زنگ زد، یه کاسبی ای هم از اینجا بکنن، من هربار با خط ایرانسل تماس میگرفتم تا شماره خط ثابت رو وارد میکردم و پیام ضبط شدشون پخش میشد حدود 100 الی 150 تومن از شارژم کسر میشد.
تقریبا یک هفتست سرعت وبگردی خیلی کم شده.عصر ها هم که دانلود میرسه به 30 40 کیلوبایت چه سرور خارجی چه ایرانی.
از 9 شب هم که به بعدباید مودمو ببوسیش و خاموشش کنی.
یعنی تنها چیزی که اینا دارن همون سرعت بالاست که به ملت میندازن و هی تبلیغش رو هم میکنن . بقیه کیفیت سرویسشون یعنی در حد صفر هم نیست .نقل قول:
همون سرعت بالا هم که خیلیها نمیدونن واسه چیه . فکر میکنن مخابرات و isp های دیگه قربون چشم و ابروی ملتن که سرعت 10 مگ ارائه میدن . نمیدونن که همین سرعت بالا هم روش جدید دزدیشونه .
به خدا اون روز رفتم تو سایت اپارات که یه سری کلیپ و ... نگاه کنم . چند دقیقه بیشتر نشد و از هر کلیپی یه چند ثانیه ای رو بیشتر ندیدم . از اخر حجمم رو که نگاه کردم دیدم 300 مگ کم کرده .
خب خداییش هیچ جا من روشی پیدا نکردم که این ویدئوهای انلاین رو بشه جوری تماشا کرد که یه دفعه همه ویدئو رو همون اول لود نکنه . مجبوریم دیگه . چه میشه کرد .
زمانی که سرعت نتمون 512 بود با اینکه نامحدود بود مصرفمون کمتر بود ولی الان با اینکه حجم محدود شده مصرف بیشتر هم شده . واقعا کاریش هم نمیشه کرد . در دراز مدت نشون میده حجم بیشتر خورده میشه با سرعت بالا .
قطعی ها رو هم که دیگه نگو . من چند روزیه شدید قطعی دارم . همین چند روز هم شانس من برگشتم دارم league of legends میزنم . یه سره تو بازی قطعی دارم . فحشه که از سمت خارجی ها نصیبم میشه . منم همه فحشها رو دایرکت میکنم واسه مخابرات :n09:
نقل قول:
خدا خیرتون بده . زودتر میگفتین که شما هم مشکل دارین و من این چند روزه این قدر پیگیر این قطعی های اخیر نمیشدم .