درخواست جمع اوری تو پنل ثبت کردم اگه تا فردا خبری نشه 195 شکایت میکنم
Printable View
درخواست جمع اوری تو پنل ثبت کردم اگه تا فردا خبری نشه 195 شکایت میکنم
برای من دو روز بعد زنگ زدن من خواب بودم، شکایت کردم 195، فرداش 5 بار زنگ زدن و گفتن الان در حال تخلیه هست. فردا تخلیه میشه کاملنقل قول:
درسته شکایت تو 195 خیلی اوضاع رو متفاوت میکنه !نقل قول:
درمورد سوال اون دوستمونم به نظرم صبانت دروغ میگه اگه سازمان مقررات ازشون خواسته حذفش کنندچراسرویس 2مگ باشبانه داره ولی بعد یه حجمی سرعت محدود میشه من خودم قبل ازجمع اوری اون 2مگ روهم تست کردم الکی سرعت محدودمیشه بس کارخودشونه من خودم تخلیه کردنی ازم دلیلشو پرسیدگفتم نبود ترافیگ شبانه بدون محدودیت سرعت دلیلشه اونم گفت سازمان مقررات ازما خواسته حذفش کنیم نکنه بسته های بیکرانم اونا خواستن حذف کنین دوستان با این وضعیت اینترنت به نظرتون چه نوع اینترنتی به صرفه تر
دوست عزیز شکایت نمی خواد جمع میکنند مگراینکه زنگ بزنند دردسترس نباشی نمیدونم فاضشون چیه نمی بینند کاربرانشون دارن تخلیه میکنند خیلی اشغاله توی مناسبتها هم که هیچی بازاین های وب یا بقیه میدننقل قول:
داداش میخوای بری های وب ؟!نقل قول:
الان شاتل شاتل لند رو داره، آسیا تک آسیا دی ال، های وب فشفشه داره، این صبانت با این همه سابقه و کاربر واقعا عقبه... نه دانلود شبانه داره و نه سرور دانلود.پینگ 150 با 4.2.2.4، در حالیکه شاتل یبن 80 و 110 هست. سرعتش هم بین 200 تا 1 مگ، در حالیکه من شاتل 1.8 مگابایت بر ثانیه از سرورهای داخلی میگیرم. هر وقت شارژم تموم میشه و دوباره شارژ میکنم 10 دقیقه باید صبر کنم حداقل، وگرنه با وجود اینکه شارژ کردم و مودم رو خاموش روشن کردم میره تو صفحه ی اتمام شارژ .تنها دلیلی که آدم بخواد صبانت بگیره اینه که شرکت های دیگه پورت خالی نداشته باشن یا مجبور باشه. اینا تجربیات من با این شرکت بود، گفتم در اختیار دوستان قرار بدوم شاید به درد کسی بخوره.
اره با توجه به مصرف ترافیکم گزینه دیگه ای ندارمنقل قول:
اره من خودمم همین مقایسه هارو کردم که تخلیه کردم به نظرشما الان کدوم گزینه مناسب استنقل قول:
بسته به شهر و منطقه زندگیتون داره. منتها شاتل از بقیه بهتره به نظر من.نقل قول: