نه مشکلی نداره.به سایتی که ازش چیز پ.ی ان میخرید مراجعه کنید.احتمال دلره پورتها تغییر کرده باشه و لازم باشه پورت رو عوض کنید.نقل قول:
Printable View
نه مشکلی نداره.به سایتی که ازش چیز پ.ی ان میخرید مراجعه کنید.احتمال دلره پورتها تغییر کرده باشه و لازم باشه پورت رو عوض کنید.نقل قول:
آفرین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خب تا اینجا رکوردهای زیر در دانلود شبانه بدست اومدند:
سرویس 1 مگ : 5.55 گیگ
سرویس 512 : 5.15 گیگ
سرویس 256 : 4 گیگ
سرویس 128 : ...
دوستان میتونن رکوردهای فوق رو تکمیل کنن و احیاناً بهبود بدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن برای تحقیقات خودم در مورد افزایش سرعت دانلود چند تا سوال داشتم که در پاسخ دادنشون مختارید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- شب قبلش چقدر دانلود داشتید و کلاً میانگین دانلود شبانه تون چقدره
2- آیا دیشب تغییراتی رو نسبت به شبهای قبلی که کمتر دانلود داشتید، اعمال کرده بودید
3- دیشب تعداد فایلهای همزمان دانلودیتون چند تا بود
4- آنتی ویروستون چیه و فاصلۀ آپدیتش چقدره
سپاس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
رکورد 256 فکر کنم مال من باشه
این مال دوران طلاییه دانلود شبانم بود که متاسفانه الان به زیر یک گیگ در هر شب کاهش پیدا کرده
بیشترین مقدار دانلود رایگان از ابتدای خرید ADSL برای من همینه:(یک ماه نمیشه که ADSL گرفتم!!دی:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته مطمئنا کسانی هستند که بیشتر از این حجم ها دانلود کردند یادمه چند ماه پیش تو همین تاپیک دوستی میگفتنقل قول:
که سرعت دانلودش با سرویس 1 مگ 700 KB/s هست! خود من هم با سرویس 512 دوبار بالای 5 گیگ دانلود
داشتم که عکسش رو در همین تاپیک قرار داده بودم.
اما جواب سوالهاتون
1- حجم دانلود من ثابت نیست اما معمولا 4 الی 4.5 گیگ دانلود دارم، بیشتر از 2-3 بار هم پیش نیومده که بیش
از 5 گیگ دانلود داشته باشم
2- هیچ تغییری ندادم لینک های دانلودم هم تقریبا همیشه ثابت هست
3- اگه زمانی که تعداد کانکتشن ها در IDM روی 8 باشه بیشتر از 5 فایل همزمان نمی گزارم
4- از Avast استفاده می کنم آپدیتش هم روی حالت اتومات هست برای همین همیشه آپدیته
طرف یه چیزی گفته حالا،چنین چیزی اصلا امکان نداره چون پارس آنلاین مودم ها رو روی 2 مگابیت میبنده و در بهترین حالت و بالاترین سرعت نمیشه بیشتر از 256 کیلو بایت بر ثانیه دانلود کردنقل قول:
آقا من مخیوام سرعت 128 بگیرم.آیا هنوز هم سرعتش رو روی 2 مگ میبنده؟
بله، نظر منم همینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دربهترین شرایط دیگه سرعت بالاتر از 256 کیلوبایت بر ثانیه نخواهد بودنقل قول:
راستی رکورد 256 شما رو هم در پست قبلیم منظور کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر از پاسخ به سوالهانقل قول:
در مورد رکوردتون با 512 هم باید بگم که الان دیدمش (مربوط به 4 شهریور) و به لحاظ مقدار دقیقاً برابر با رکورد یه ماه پیش من هست! (با این تفاوت که شما 3 دقیقه بیشتر کانکت بودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
خلاصه شبانه من در یک ماه گذشته :
البته من فقط وقتی به فایلی نیاز دارم دانلود دارم اون شب هایی که حذف کردم کلا دانلود نداشتم. و بعضی شب ها هم چند قسمته بوده که Merge شدن.
تمامی فایل هام رو از روی سرور خودم دانلود می کنم (سرور داخلی + خارجی)
بله دوست من از طریق Registry ویندوزنقل قول:
البته همونطور که میدونید حداکثر Packet ها برای Ethernet همان 1492 است.
اگر از لینوکس یا مک هم استفاده می کنید به من پیام بزنید بهتون بگم.
این تاپیک هم کمکتون خواهد کردنقل قول:
به آدرس زیر در رجیستری بروید.
HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Servic es\Ndiswan\Parameters
در این شاخه برای تغییرات باید کلیک راست نموده از منوی New گزینه Key را انتخاب نمایید و نام آن را Protocols بگزارید
. درون آن باز گلید Key با نام 0 بسازید.
درون آن کلیدی از نوع DWORD ساخته بسازید با نام ProtocolType و سپس آن را ویرایش کرده و مقدار 800 را در مبنای hexadecimal بدهید.
کلیدی دیگر از نوع DWORD با نام PPPProtocolType بسازید و مقدار آن را در مبنای hexadecimal عدد 21 بدهید.
کلید دیگری از نوع DWORD با نام ProtocolMTU بسازید و مقدار مورد نظر برای MTU در مینای دسیمال بدهید.
برای اعمال تنظیمات ویندوز را باید یک بار ری استارت نمایید.
ببخشید داداش:10:،این اصلا چیه؟از کجا گیرش آوردی:18:؟چطوری چنین لیستی رو میشه در آورد؟از کجا میشه فهمید که معتبره؟:21:نقل قول: