عجب خریتی کردم نامحدود مخابرات رو جمع کردم :دی
سر صبحی شنگول و منگول رفتم صبانت تا نامحدود بگیرم !!! نرفته تو گفت مرکز شهریار پورت خالی نداریم !!! با شنیدن این فاز از کلم پرید :n04: گفتم مرکز شهریار کی به کیه !! کی میفهمه اینترنت یعنی چی که پورت خالی نداشته باشه :n09:
برگشت گفت نداریم فعلا و حداقل باید 3 هفته صبر کنی :دی
از اونجا با هزار امید و آرزو رفتم مکس نت این فاصله بین صبا و مکس رو پیاده اودمدم و واقعا یخ بسته بودم :n02:
دختره ازم پرسید بفرمایید امرتون 3 بار خواستم بگم ثبت نام میخوام بکنم ولی همش گفتم ث ث ثبت دیگه بقیشو نتونستم بگم :n08::n08: خودم داشتم از خنده میترکیدم :n08:
وقتی بخم باز شد رفتم تو و بعد مشاهده تعرفه گفتم خوب 512 برنزی رو زده 20 تومن منم گفتم همینو میخوام برای یه ماه !!! :دی
ولی گفت نمیشه باید سه ماهه بگیری !!! منم گفتم خوب 60 تومن هزینه خود سرویس با 5 تومن رانژ خوبه بذار بگیرم ولی وقتی هزینه 3 ماه رو بهم گفت کلا یخم باز شد :n04: 89 تومن :n04: با اکراه فراوان پول رو دادم !!! بعد از چند دقیقه اومد و گفت که پورت خالی تو شهریار نداریم :n01: منم 90 تومنمو گرفتمو فوری از اونجا جیم شدم!!! حالا هم موندم چی بگیرم که هم ارزون باشه و هم خوب باشه :n02:
نظر شما چیه ؟
ارزونترین سرویس نامحدود؟؟؟!!!! میخوام آسیاشت بگیرم :n02: البته اگر پورت داشته باشه:n02: