بچه ها شرمنده فکر کنم تقصیر من باشه !
هر شرکتی میرم 1 ماه خوبه بعد مزخرف میشه !
امروز گفتم زنگ بزنم اعتراض کنم ولی دیدم فایده ای نداره. اون هم میگه تقصیر مخابراته ! زنگ نزدم
Printable View
بچه ها شرمنده فکر کنم تقصیر من باشه !
هر شرکتی میرم 1 ماه خوبه بعد مزخرف میشه !
امروز گفتم زنگ بزنم اعتراض کنم ولی دیدم فایده ای نداره. اون هم میگه تقصیر مخابراته ! زنگ نزدم
[QUOTE=ahriman323;7996290]1مگ شبانه روی 768 هست نه 512
نامحدود برنزی یک مگ پس از تمام شدن مقدار حجمی که با سرعت اصلی میگیره، سرعتش روی چند میاد؟
ساعت 12 قطع و وصل میشه و تا حدود 1 ساعت که میشه حدود 400 مگ سرعت اسمی رو میده بعد از اون سرعت بین 40-45 میچرخه،البته بعضی موقع ها تا زیر 20 هم میادنقل قول:
کلا آشغاله،یک کلام،اگه میتونین از سرویس های نامحدود فن اوا استفاده کنین انگاری سرعت اسمی رو میده و قیمتاش هم مناسبه
768Kb بسته میشه!نقل قول:
سرویس های محدود با شبانه رایگان به نظرم به صرفه تره!
دوستان من ساکن تهران منطقه پاسداران هستم میخواستم بدونم سرویس 128 حجمی 4 گیگ شرکت سرعت روزانه رو رو چند میذاره؟
128 حجمی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدیدا سایتهای خارجی که با https باشه اصلا باز نمیشه؟؟
با کمال احترام به دوستان آسیاتکی به نظر من آسیاتک خیلی مزخرفه:n21::n21:
من 256 نامحدودشو داشتم سرعت که ماشاالله نصف مقداری بود که باید میبود بعضا هم کمتر از نصف با قطی های زیاد :n21:
الان 1ماهه تموم شده میخوام پورتمو خالی کنم که نمیتونم.چن بار رفتم نمایندگیش چن بار زنگ زدم باشه باشه میگن ولی خالی نمیکنم پورتمو. انقد اعصابم خورده یهو دیدی رفتم نمایندگیشو به آتیش کشیدم! :angry::angry:
چکار کنم پورتم خالی شه؟شما یه راه جلو پام بزارین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کن فردا یا پس فردا بهت زنگ میزنن و رضایت نامه مخیوام که شما هم اگه واقعا بهشون گیر بدی همون روز تخلیه میکنن بگو که تا دی اس الم نپرید من نامه نمیدمنقل قول:
اینجا آدمشون میکنن هر چی هم که آسیاتک بهت گفته رو اینجا بنویس