-
وینگادا: این برد را به آریا و سایر هواداران تقدیم میکنیم
نلو وینگادا در پایان بازی پرسپولیس شارجه امارات برد تیم خود را به «آریا» و سایر هواداران پرسپولیس تقدیم کرد
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، در کنفرانس مطبوعاتی بعد از بازی پرسپولیس و شارجه امارات نلو وینگادا اعلام کرد در روز بعد از بازی با مقاومت هواداری به اسم آریا که به تازگی تومور مغزی خود را عمل کرده بود به همراه پدرش به تمرین آمد و اعلام کرد با جان و دل از تیم محبوبش در هر شرایطی حمایت میکند. من برای این هوادار عزیز آرزوی سلامتی کرده و گفتم سلامتی شما از هر پیروزی برای ما ارزشتر است. من و سایر بازیکنان این برد را به «آریا» و سایر هواداران پرسپولیس که عاشقانه این تیم را حمایت میکنند تقدیم میکنیم. وینگادا در پاسخ به سوالات گفت: نیمه اول بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتیم ولی در نیمه دوم نتوانستیم بازی مورد نظر خود را ارائه دهیم. وینگادا در پاسخ پرسشی در مورد ارتباط ضعف در بازی و نتیجهگیری پرسپولیس در زمانهای که کریمی در ترکیب نیست پاسخ داد: علی کریمی بازیکن بسیار بزرگی است و امروز هم برای ما بسیار خوب کار کرد ولی نمیخواهم این دو را به یکدیگر ربط دهم بهطوری که ما در 5 دقیقه پایانی نیمه اول که کریمی همچنان در ترکیب تیم بود بازهم بازی خوبی را به نمایش نگذاشتیم. وینگادا در پاسخ به انتقادات از بازی توره اعلام داشت من ترجیح میدهم نظرات خود را بهصورت خصوصی به بازیکنان منتقل کنم و اینجا جای این نظرات نیست. وی بازی نیمه اول شاگردان خود را ستود وگفت باید همیشه مانند نیمه اول بازی کرده و کیفیت بالای خود را نشان دهیم. وینگادا از نقش پررنگ هواداران و تشویقهای پیاپی آنها به عنوان یکی فاکتور مهم در پیروزی امروز نام برد. وینگادا دلیل تعویض کریمی را بنابر درخواست خود این بازیکن اعلام کرد. ووی در پایان گفت گام اول را محکم داشته و سه امتیاز خوب گرفتیم.
-
گزارش سایت afc از بازی پرسپولیس - شارجه
سه گل پرسپولیس در روز بازگشت کریمی
به گزارش سایت رسمی پرسپولیس در گزارش afc عنوان شده است: پرسپوليس در نخستين بازي خود در گروه دوم ليگ قهرمانان آسيا و در بازگشت علی کریمی موفق شد الشارجه امارات را با نتيجه 3 بر يك شكست دهد.
در اين بازي علي كريمي در دقيقه 28 در حالیکه بازیکنان الشارجه در تلاش برای دفع توپ کرنر بودند دروازه حریف را باز کرد. سه دقیقه بعد بازهم علی کریمی توجه دفاع الشارجه را به خود معطوف کرد تا توپ از لای پایش عبور کند و بعد عليرضا واحدي نيكبخت توپ را به گوشه پایین دروازه بفرستد.
هادي نوروزي در دقيقه 34 براي بار سوم و از تیر اول دو مدافع اماراتی را ناکام کرد و بعد با ضربه سر توپ را دور تر از دستان احمد راشد به تور چسباند.
الشارجه که با برد در بازی پلی آف غرب آسیا و شکست دمپو هند به لیگ قهرمانان راه پیدا کرد تنها با ضربه سالم سيف و با غفلت مهدی واعظی در دقيقه 53 یکی از گل های پرسپولیس را تلافی کرد.
در نيمه نخست اين بازي پرسپوليس بهتر از حريف خود عمل كرد و با برتري مطلق نسبت به حريف توانست 3 بار دروازه الشارجه را باز كند اما در نيمه دوم از شدت حملات پرسپوليس كاسته شد و اين تيم الشارجه بود كه توانست يكي از سه گل را جبران كند.
پرسپولیس با این نتیجه بازی اول را با پیروزی و گرفتن سه امتیاز آغاز کرد تا شروع خوبی در لیگ قهرمانان داشته باشد.
در ديگر ديدار اين گروه تيمهاي الشباب عربستان و الغرافه قطر به مصاف يكديگر ميروند.
-
به عنوان یک استقلالی از پیروزی نماینده ایران خوشحالم :19:و این برد رو به همه طرفدارهای قرمز تبریک می گم:11: به امید پیروزی های بیشتر و بهتر:40:
-
دوستان من هم به همه تبریک میگم.:40:
-
منم تبریک اما بازی رو ندیدم حتی گل هارو چون دانشگاه بودم:( حیف شد به امید پیروزیهای بعدی
پرسپولیس زلزله همینه همینه
-
دم همشون گرم خیلی حال داد امروز
نیکبخت که گل زد من 2 دقیقه گریه کردم ! خیلی حال داد دمشون گرم !
-
کريمي که داره به اوجش بر ميگرده ايشا ... محسن هم بر گرده به اوج
-
bbc persian
داره امپراطور رو نشون ميده
-
مثل این که قطبی علیه دایی هم حرف زده !
-