شما هیچ اطلاعی هم نداشته باشی و بری پیش میثم کلاه سرت نمیره.مطمئن باش.نقل قول:
شما هیچ اطلاعی هم نداشته باشی و بری پیش میثم کلاه سرت نمیره.مطمئن باش.نقل قول:
نه دوست عزیز مشکلی نداره. دستگاه هارد رو مثل USB Flash شناسایی میکنه و میتونید از اون Multimedia خودتون رو PlayBack کنید.نقل قول:
سامان جان الان به غیر از Jasper چیزه دیگه ای نداریم ما ! اگرم باشه دسته دوم هست.نقل قول:
الان فکر کنم 1 سال و نیم بیشتر شده که دیگه حتی Falcon هم Discontinue شده.
توضیحات اضافه نمیدم , فقط اینو بگم که بهترین کار خرید از یک شخص مطمئن هست . مثل همین آقا میثم خودمون.
اینم پروفایل ایشون :
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=411575
جوابش خیلی سادس !!نقل قول:
ببینید تمام کارهایی که شما در حالت Offline انجام میدید ,با تاریخی که خودتون برای کنسول تعریف کردید ثبت میشه .
این تاریخ ممکن هست بر اثر هر اتفاقی مثل ریست شدن دستگاه یا از برق کشیدن کامل دستگاه تغییر بکنه !
اون جیزی که مد نظر Microsoft برای Ban کردن هست تاریخی است که Server مرکزی MS به صورت Online تنظیم کرده و هماهنگ با GMT هست .
پس فقط شما زمانی Ban خواهید شد که قبل از تاریخ عرضه بازی اونو تو LIVE بازی کنید.
شما قبل از اینکه بازی رو بزارید وارد آدرس زیر شده و Auto Play رو Disable کنید:نقل قول:
System Setting>>>Consol Setting>>>Auto-Play
قبل از اینکه بخوایم به کنسول مشکوک بشیم باید اول از System خودت و اینکه آیا واقعا ویروس کشته میشه مطمئن بشیم بعد بریم سراغ کنسول.نقل قول:
حالا اگه هم کنسول ویروسی شده باشه تنها راهش Format کردن از خود کنسول و دومین راهش وصل کردن هارد به PC و چک کردن اون با آنتی ویروس هست که این کار هم ممکنه هارد رو از حالت Normal خارج کنه !!
چون امکان داره فایلهای سیستمی Xbox برای AntiViruse یک ویروس شناخته بشه که اونوقت یه 20 تومنی خرج رو دستتون میزاره :31:
شما پروفایل خودتو بریز روی یک Flash و اونو به کامپیوتر منتقل کن. بعد تمام عملیات های یک AntiViruse از قبیل : قرنطینه و Delete و Clear کردن رو Disable کن تا پروفایل از بین نره. بعد پروفایل رو Scan کن .
بعدش هم تمام اطلاعاتی رو که نیاز داری از قبیل Save و ... روی Flash یا Memory خود دستگاه بریز و بعد کنسول رو Format کن.
شهاب جان درست گفته , ویروس به کنسول منتقل نمیشه به هیچ عنوان ولی از زمانی که Update 9199 اومده و Flash-ram ها وارد عرصه ی انتقال اطلاعات این کنسول شدن دیگه این غیر ممکن هم ممکن شده.
شما قبل از اینکه بازی رو روی Flash میریختی باید حتما Flash رو Format میکردی .
دوستان برای از بین بردن ویروس هایی که روی Flash هست و پاک نمیشن و یا اینکه امکان مخفی شدن دارن بهتره از نرم افزار زیر استفاده کنن :
در ضمن این نرم افزار امکان Recovery شدن اطلاعات رو از روی هر H.D.D غیر ممکن میکنه.کد:http://hddguru.com/download/software/HDDGURU-Low-Level-Format-Tool/LLFsetup.2.36.1181.exe
الآن با سه تا پروفایل تو یه دستگاه میشه 3 ماه اکانت گلد مجانی گرفت یا اینکه اون 1 ماه اکانتی که میده واسه هر 3 تا پروفایله ؟
مورد اولی که خودتون گفتید.نقل قول:
نقل قول:
نوشته شده توسط samgun;5221825
قبل از اینکه بخوایم به کنسول مشکوک بشیم باید اول از System خودت و اینکه آیا واقعا ویروس کشته میشه مطمئن بشیم بعد بریم سراغ کنسول
حالا اگه هم کنسول ویروسی شده باشه تنها راهش Format کردن از خود کنسول و دومین راهش وصل کردن هارد به PC و چک کردن اون با آنتی ویروس هست که این کار هم ممکنه هارد رو از حالت Normal خارج کنه !!
چون امکان داره فایلهای سیستمی Xbox برای AntiViruse یک ویروس شناخته بشه که اونوقت یه 20 تومنی خرج رو دستتون میزاره :31:
شما پروفایل خودتو بریز روی یک Flash و اونو به کامپیوتر منتقل کن. بعد تمام عملیات های یک AntiViruse از قبیل : قرنطینه و Delete و Clear کردن رو Disable کن تا پروفایل از بین نره. بعد پروفایل رو Scan کن .
بعدش هم تمام اطلاعاتی رو که نیاز داری از قبیل Save و ... روی Flash یا Memory خود دستگاه بریز و بعد کنسول رو Format کن.
شهاب جان درست گفته , ویروس به کنسول منتقل نمیشه به هیچ عنوان ولی از زمانی که Update 9199 اومده و Flash-ram ها وارد عرصه ی انتقال اطلاعات این کنسول شدن دیگه این غیر ممکن هم ممکن شده.
شما قبل از اینکه بازی رو روی Flash میریختی باید حتما Flash رو Format میکردی .
دوستان برای از بین بردن ویروس هایی که روی Flash هست و پاک نمیشن و یا اینکه امکان مخفی شدن دارن بهتره از نرم افزار زیر استفاده کنن :
[code
کنسول رو فرمت کنم اپدیت 9199 از بین نمیره چون من فایل نصب رو ندارم ؟ چیکار کنم ...
این فایل کپی نشد چی هست
system items = videobook mark این پاک شد 90 کیلو بایت بود ؟
این ویروس AUTORUN از سیستمم پاک نمی شه فقط با این نرم افزار از فلش پاک میشه Naevius USB Antivirus
یک نرم افزار خوب برای نابودیش سراغ دارین ؟ سیستم رو restore kardam رفت ویروس حالا کنسول باز این خطا رو میده
can t read this disc it may be scratchedor dirty.clean the disc with as of tcloth and try again
از اون موقع که چک دیسک و بد سکتور رو تو ویندوز زدم رو فلش حالا تو نصب خطا میده .... فکر نمی کنید سکتور های فلش بهم ریخته چیکار کنم من حالا ؟ رو 50% خطا میده ..
حالا با این نرم افزار فرمت کردم نشد خطا داد وسط کار این رو آقا شهاب معرفی کردن Hard Disk Low Level Format Tool
این خطایه فرمت با این نرم افزار
Low level format: takeMS Easy II 8.07 [16.79 Gbytes]
2010/08/08 03:34:02 È.Ù Device size: 32,798,720 sectors
2010/08/08 03:48:16 È.Ù Format Error occured at offset 4,146,593,792
2010/08/08 03:48:18 È.Ù Format Error occured at offset 4,147,118,080
2010/08/08 03:48:20 È.Ù Format Error occured at offset 4,147,642,368
2010/08/08 03:48:22 È.Ù Format Error occured at offset 4,148,166,656
2010/08/08 03:48:24 È.Ù Format Error occured at offset 4,148,690,944
2010/08/08 03:48:26 È.Ù Format Error occured at offset 4,149,215,232
تا 16 رفت تمام شد error
این هم نام خطا فرمت با ویندوز the disk is write protected نه فرمت میشه حالا نه فایل کپی . فلشم سوخت :18:
یه بازیو که install کردیم،اگه دوباره install کنیم چی میشه؟؟؟یعنی یادمون رفته باشه که بازیو قبلا install کرده بودیم.
راستی از کجا باید فهمید که بازیهامون که تو داشبورده install شده است؟؟؟
اگه هارد رو پارتیشن بندی کنیم.کنسول پارتیشن اول رو بطور خودکار انتخاب می کنه ؟نقل قول:
نه دوست عزیز مشکلی نداره. دستگاه هارد رو مثل USB Flash شناسایی میکنه و میتونید از اون Multimedia خودتون رو PlayBack کنید.
همین چیزی نمیشهنقل قول:
اگه install باشه اون قسمتی که برای نصب بازی هست اونجا مینویسه play form hard disk به جای install to hard disk
سلام خدمت همه دوستان عزیز
منم بالاخره به جمع xbox داران پیوستم. جا داره همین جا از میثم عزیز (joykiller360) تشکر کنم.
تو این دوره زمونه آدم کاردرست کم پیدا میشه اونم تو مواردی مثل خرید غیرحضوری!
دوستانی که قصد خرید دارن میثم عزیز بهترین انتخابه. شک نکنین.
سلام...
کسی قیمت روز الایت رو داره ؟؟
---------------------------------------------------
یکی یه شماره تلفنی ... یه آی دی .... یه چیزی از آقا میثم به ما بده لطفا.
میخوام به جمعتون بپیوندم...:31:
ممنون ن ن ن