سلام
من شهریور ماه فارغ التحصیل میشم از مقطع کارشناسی. از طرفی هم شانس خوبی برای قبولی در دانشگاه دلخواه در ارشد دارم و نمیتوتم بیخالش بشم و برم سراغ سربازی.
حالا هم که باز کسر خدمتها برگشته و من 9 ماه کسری میخورم . به عبارتی بجای 21 ماه باید 12 ماه برم و خیلی فرق داره ! حالا موندم به تحصیل در مقطع ارشد ادامه بدم یا برم سربازی ؟ میترسم تا ارشد رو تموم کنم ، 2 سال دیگه این قانون هم مثه همه ی قانون ها عوض بشه و سر من بیکلاه بمونه !
گویا حتما هم باید سرباز بود تا بشه رفت دنبال کسر خدمت و با گواهی اشتغال به تحصیل نمیشه قبل از سربازی ، اقدام کرد! آخه این چه قانون مسخره ای هست ؟ کسر خدمت رو همه ی افرادی که شرایطش رو دارند باید استفاده کنند ، حالا هر زمانی که میخواد باشه!
میخواستم راهنمایی کنید ؟ چیکار کنم ؟ اگه الان برم دنبال کارهای خدمت و سرباز بشم، میشه از دانشگاه در مقطع ارشد یک سال مرخصی گرفت ( دانشگاه آزاد عرض می کنم ) یا فقط یک ترم میشه ؟
میشه الان برم سرباز بشم ، آموزشی رو رد کنم و کسری رو ثبت کنم بعد که ثبت شد در بهمن ماه از نظام وظیفه معافیت بگیرم برم سراغ ارشد و وقتی تموم شد ، باقی مونده ی خدمت رو ادامه بدم ؟!
لطفا کمک کنید...