خيلي ممنوننقل قول:
Printable View
خيلي ممنوننقل قول:
سلام ناتالي، محسن گفت داري بهش حمله مي كني!
حدس ميزنم ساپورت باشه، درسته؟
سلام
يك سوال. فايدهي اين رمو نوشتين خراب كردن ديوارها كه منطقي هم هست. اما من به يك روستا ميخواستم حمله كنم ديوارش لول 9 بود بعد تو سيميلاتور تعداد افراد و لول ديوار و تعداد افراد خودمم زدم ديدم بيشتر افرادم ميميرن. بعد 4 تا رم اضافه كردم ديدم كشتهها فقط 6 تا كم ميشه. جريانش چيه؟ فقط براي ديوارهاي لول بالا تاثير داره؟ متشكر :11:
با عرض پوزش از محسن بايد بگم كه دروغ گفته چون من به ايراني ها هيچ وقت حمله نميكنم برعكس اين اون بود كه هي از اول بازي هنوز امتيازش 200 نشده ميگه ميخوام بهت حمله كنم (امتياز من 1800) همهي اين كاردرستاي p30 هم پشت منن :31:. بعد منم ديدم خيلي حرف ميزنه براي شوخي گفتم ميام بهت حمله ميكنم من هيچ وقت به ايرانيها حمله نميكنم هر چند تو اون منطقه فقط به اين حمله نكردم و به يك نفر بغليم. :20: تازه در شرايطي كه خودم دارم ريسورس ميگيرم براش 1000 تا ريسورس فرستادم. بشكنه اين دست كه نمك نداره :13:الان در شرايطي كه امتيازش 300 هست هي تو ياهو داره ما رو تهديد ميكنه منم گفتم همين الان بهت حمله ميكنم حالا فكر كرده واقعاً جدي گفتم.نقل قول:
واا !!! واا ..داره ....من .... نه ....ميگم .......
ناتاليا خيلي چتر بازي الان تا ديد بلوت بره من نيرو فرستادش كنسل كردش!!!!!
تعداد رمت بالاتر باشه در صورت بودن دیوار از کشته هاتم کم میشه.من معمولا از 230 تا رم لول 3 توی حمله هام استفاده میکنمنقل قول:
تو شبيه ساز بزن نيروهاي دو طرف رو ببين اگه ديوار نداشته باشه چقدر كشته ميدي، اگر ديوار داشته باشه و از رم استفاده نكني چقدر كشته ميدي. حالا اين حالت كه ديوار داشته باشه و با رم ديوارشو خراب كني، كشته هات بين دو حالت قبله.
اصلا خوبي رم اينه كه قبل از بقيه وارد جنگ ميشه و ديوارارو خراب ميكنه، فقط يه درصدي از تروپات بايد برن با رم ها كه بتونن ديوارو خراب كنن. واسه همينه كه رم تو ديواركوبي خيلي بهتر از منجنيقه، چون منجنيق با بقيه با همديگه جنگ رو شروع ميكنه و ديوار خراب كردنش به درد همون حمله نميخوره
من از رم فقط جهت آينده نگري استفاده مي كنم، ديوار رو خراب مي كنم كه اگه بهش ساپورت رسيد، نوبلم رو نكشه.
آقا محسن تازه كاره، واسه همين ديده داره بهش حمله ميشه يه كمي ترسيده، فقط همين.
میگم این محمود آدرس وب منو از کجا گیر آورده؟:d
بابا من نمیدونم چرا همه فکر میکنن اسم من بردیاست.من فقط اسم یوزرم بردیا هستش چون به اسمای ایرانی اصیل علاقه دارم.اسم خودم صدرا هستش
ولي بازيش حال ميده
تو اسمت بردیاست.نقل قول:
صفا اسمش صفاست.
علی هم اسمش الندیله.
یوسف بولوته ....
حالا دیگه نمیگیم کمال اسمش کلنگه.
برید شناسنامه هاتون رو عوض کنید.
بگید تو خونه همین جوری صداتون کنن.
مثلا بابای یوسف میگه.
بولوت پاشو برو 2 تا نون بگیر.
کلنگ, پسرم آشغال ها رو بذار دم در.