به لینکی که دادید سر زدم و پینک ۱ بود، این تست تقلبی است،چون نه همچین سرعتی داریم نه همچین پینگینقل قول:
Printable View
به لینکی که دادید سر زدم و پینک ۱ بود، این تست تقلبی است،چون نه همچین سرعتی داریم نه همچین پینگینقل قول:
تست سرعت اینترنت نیستنقل قول:
تست سرعت vps ه
چنین اینترنتی رو تنها چندتا شرکت محدود توی جهان میفروشن که نیازمند یکسری تجهیزات گرانه و کابران عادی معمولا چنین نتی رو نمیخرن
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
داداش خواهشا چیزی نمی دونی یا ندیدی الکی اظهار نظر کارشناسی نکن جسارت نمی کنم دارم حقیقتو میگم شما چون ندیدی پس نیست یا اون یکی دوستمون میگه افراد معدودی دارن ؟نقل قول:
اونجا سوئده و همین الانم ازش پرسیدم گفت مال دانشگاهشون هست ( سرور دانشگاه ) مال خودش نصفه اینه تو خونه !
حالا بیا حمله کن به من که چرا حقیقتو میگم .
خدا رور شکر شما پست منو دیدی ما رو روشن کردی ما تا قبل اینکه شما بیای نمی دونستیم چی به چیه !نقل قول:
اینترنت دانشگاهه عزیزم !
یکم اطلاعاتتو ببر بالا .
الان تو اروپا نت گیگی داره جا میوفته 100 مگو 200 داره میره تو رده سرعت معمولی ..
VPS خدای من :n04:
نقل قول:حقیقت اینکه تقلبی نیست٬ ولی کل واقعیت هم نیست.نقل قول:
ببین دوست عزیز هر کشور درست حسابی ای برای خودش یک شبکه داخلی ( همون اینترانت خودون ) هم دارد. این شبکه داخلی دقیقا برای وقتی هست که وقتی شما ارتباط داخل کشوری داری بسته ات نره از مرز خارج بشود دوباره از یه کوشه مرز وارد کشور بشود. من میدونم برای شمای گیمر فرقی نمی کنه سرعت ۱ گیگ باشه یا ۲۰ مگ٬ خیلی ساده لینکی میخوای که کیفیت داشته باشه.
برای اینکه حرفم رو بهتر متوجه بشی به این دوستت بگو اسپیدتست قاره ای ( مثالا به آمریکا شمالی ٬ جنوبی ٬ استرالیا بگیره ) بعد نتیجه ها رو بزار اینجا.
میانگین سرعت تست های قاره ایش میشه سرعت واقعی اینترنتش.
بهش میگم حتما اما اینو فراموش نکنید سوئد یه کشوره خاصه و خیلی مدرن این چیزا توش اصلا عجیب نیست الان یکی دیگه از دوستام میگفت اونجا 400-500 کاملا معمولیه حالا خیلی ها باور نمی کنن مشکلی نیست !
اینترنت درست نه با سرور داخلی فقط .
مساله باور نیست٬ بقول خارجی ها تکنیکلی یک گیگابیت پر سکند لینک بین قاره ای برای کاربر خانگی بعید هست.نقل قول:
لطفا اگه اسپید تست ها رو گرفتی منو تگ کن. چون برای خود منم جالبه.
دوستان کسی اینجا تجریه عوض کردن به IP Static رو داشته ؟ 2 تا سوال داشتم :
1. اینکه همین Ip رو ثایت میکنن یا میشه مثلا خودت تعیین کنی
2. قیمتش چقده:n02:
سلامنقل قول:
تا اونجا که من میدونم مخابرات نداره
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
پول اضافه نده٬ DDNS استفاده کن٬نقل قول:
سایت No IP سرویس های خوبی داره.