کسی نمیدونه؟:n28:نقل قول:
Printable View
کسی نمیدونه؟:n28:نقل قول:
رفیق دیروز تست شده روی پشتبان تاثیری نداشتنقل قول:
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتن منطقه شما هنوز مشکل داره:n02:
اگه فقط مشکل سیگنال داری شاید بتونی با انتن تقویت سیگنال، بهترش کنینقل قول:
البته اگه انتنش پیدا بشه.
سرعت شب ها گه شده:n28:
تایدد میشهنقل قول:
من با یه مگ نوروزی با 25 دانلود داشتم.اونم با سرور داخلی و 16کانکشن:n21:
من هم یه مدت مبین نت با سرعت512 گرفتم گفتم شاید خوب باشه.ولی سرعت که به 128 هم نمیرسید بعد یک هفته هم قطع شد بعد بهمون گفتند که مبین نت داره بی اس میزنه دوباره یک هفته صبر کردیم ولی انگار نه انگار.اصلا اینارو نافشونو با دروغ بستند:n03:
بابا خیلی این مبین آشغاله ,سرعت که داغون ,زنگم میزنی درست حسابی جواب نمیدن فقط بلدن بگن برو speed.io
من قبل اینکه دوباره تمدید کنم سرعت دانلود شبا زیره 40 torrent نبود الان ماکس شده 15
حالا نامردای دزد نمیان این طرح نامحدودای مزخرفشونو ور دارن خیلیا نمیدونن که میزنن سرعت زیر dial up , پولتو تو روز روشن می خورن.
ایشالا مخابرات خط بده بریم یه شرکت دیگه این مودماشونو بسوزونم راحت
ارش جان مشکل از طرف دکلا مبین نتهنقل قول:
قبلا همچین مشکلی نبود 3هفته هست اینطور ریده
تازه مودم من از اونا نیست که انتن بهش وصل بشهdx350
اطلاعیه: عدم دسترسی موقت به صفحهی مشترکین و پرداخت هزینهی اشتراک
به دلیل توسعهی سامانهی پشتیبانی مشترکین مبیننت، از آغاز روز پنجشنبه 3 مرداد تا ساعت 8 صبح همان روز، صفحهی مشترکین مبیننت از دسترس خارج خواهد بود. همچنین طی این مدت پرداخت به مبیننت (از طریق وب سایت، USSD، پرداخت از طریق شعب بانکها و پرداخت از طریق عابر بانک) امکانپذیر نخواهد بود.
با توجه به اینکه طی این مدت مرکز خدمات مبیننت به اطلاعات مشترکین دسترسی نخواهد داشت، پیشبینی میشود پشتیبانی مرکز خدمات مبیننت به مشترکین در این مدت با اختلال مواجه شود.
به شما مشترک گرامی پیشنهاد میشود در صورت نیاز به افزایش اعتبار، تعویض یا تمدید طرح، تا پیش از ساعت 23:30 چهارشنبه 2 مرداد اقدام نمایید.
لازم به ذکر است طی این عملیات توسعه، خدمات اینترنت پرسرعت بیسیم وایمکس مبیننت دچار اختلال نخواهد شد و تنها سامانهی پشتیبانی به طور موقت از دسترس خارج خواهد بود.
سلامنقل قول:
نه نمیشه ! کلاً طرح های ویژه رو نمیشه تمدید کرد.. مبین هم دیگه یکساله نداره