نقل قول:
اگه تونستین اینجارم بهیتلرونین :13:نقل قول:
خواهشاً از این پستا نزنین که یک کلمه کافیه تا این فروم هم هیتلر بشه
به قدر کافی دلمون از هیتلر و شیتلر و قفلیتر و لیفتر و ژیلتر و صفحه مشترک گرامی خونه
از صبح دیال آپ هم قطع بود :18:
Printable View
نقل قول:
اگه تونستین اینجارم بهیتلرونین :13:نقل قول:
خواهشاً از این پستا نزنین که یک کلمه کافیه تا این فروم هم هیتلر بشه
به قدر کافی دلمون از هیتلر و شیتلر و قفلیتر و لیفتر و ژیلتر و صفحه مشترک گرامی خونه
از صبح دیال آپ هم قطع بود :18:
دیگه اونقدر هم شیلتر نیست دیگه, شما هم دیگه دارید خیلی بزرگش میکنید.
فقط یه Takmovie شیلتره و یه film2movie و یه پرشن تولز و یه Downloads.ir و یه Bing و یه مگاآپلود و یه Mediafire و یه .... فقط همین چند هزار تا سایت و دیگر هیچ... :دی
چند روز دیگه اگر خواستید برید توی My computer یا درایوهاتون با این پیغام مواجه شدید تعجب نکنید !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:27:
جک روز بود. آخر خنده بود.... احتمالش هست. البته بستگی داره به کدوم درایو بخوای بری, اگر بخوای بری به اون درایوری که توش چیز مخفی کردی شاید این پیغام باید وگرنه تو بقیه فکر نکنم بیاد :دی
نه بابا دیگه واسه همچین مسئله ای شیل/تر نمی کنن !! اسم آخوند و اسلام رو که نمیان سرچ کنن!! فقط Kew word i های به حساب خودشون بد رو میان چک می کنن ! + تازگی های سایت های فیلم{این رو دلیلشو نمی دونم ! :18:}نقل قول:
اول باید نیت کنی ، بعد 6 تا صلوات و بعد دعا به جون مقام معظم رهبری 2-3 تا شعار مرگ بر آمریکا و بعد درایور ش/کن بری تو ... :دینقل قول:
حالم به هم خورد از این اینترنت:2:
آقایون یه سوال فنی مهندسی اسلامی انسانی داشتم :
این پسوند های AVI FLV MOV و یه سری فرمت های دیگه ویدئیی هیتلره ؟؟؟
تو این شیر تو شیر که من اشباع شدم از این همه احترام به حقوق مشترک گرامی ، وقتی میام اینجا این نوشته ها رو میخونم کلی حال میکنم.
خیلی باحال بود
mstf666
کماکان با مسنجر مشکلاتی ندارم. امیدوارم سرعت خوب باشه باز دانلود کنیم .
نقل قول:
[s]مثل اینکه فیاتره . اما من احساس نکردم . بزار امتحان کنم بهت میگم الان [s/]
ها . دانلود شروع نمیشه
نقل قول:
اين عكس هم چيز تره كه :18: (-----.com)
ادر جدید film2movieنقل قول:
magicp30.biz
Mediafire , Bing هم برای من فیلتر نیست!
----- هم فیلتر نیس!