درسته که برودکام خیلی معروفه اما ریل تک آشغال نیست :n18:نقل قول:
Printable View
درسته که برودکام خیلی معروفه اما ریل تک آشغال نیست :n18:نقل قول:
اگه تونستم بودجه رو زیاد کنم که به احتمال همین 8968 رو میگیرم.نقل قول:
اما اگه بخوام زیر 100 تومن هزینه کنم همین 2750 سفید خوبه یا اینکه چیز دیگه ای هم میشه پیدا کرد؟
و یه مسئله دیگه
من از پارس انلاین سرویس میگیرم. اما تو لیست مودم هایی که پارس پشتیبانی میکنه نه این مودم و نه هیچ مودمی از tp-link نیست.
ایا این قضیه مهمه؟ تاثیری داره؟
با سلام به دوستان سال نو مبارک من مودمم رو آپدیت کردم درست شد یکی از دوستان لطف کرد در صفحات قبل فریم ورک داد نصب کردم مشکلش حل شد( 2750) دوستان یکی دیگه از دوستان دی لینک مشکی
2730u h/w c1
هست اگر امکان داره فریم ورک جدیدشو بدین ممنون می شم اونم یک همچین مشکلی براش پیش اومده
با سلام به همگی، سال نو مبارک
من یه مودم سفید رنگ 2750 دارم وقتی میخام مک فیلترو وارد کنم اگه دارای این علامت باشه : هیچ مشکلی نداره ولی اگه درای خط فاصله (-) باشه مثلا 45-56-55 kl-jk-pp باشه این اخطارو میده mac must be xx:xx;xx;xx;xx:xx format and consist of hexadecimal number without all 0 آپدیت هم کرده با همون ورژنی که دوستان تو این تایپک گفته بودند ولی مشکم حل نشد :n21:
خواهشا راهنمایی کنید.:n12:
نقل قول:
با سلام
دوست گرامی ، از این که فریم ویر به کار شما اومد و مشکل حل شد خوشحالم.
در مورد فریم ویر مودم DSL-2730U/C1 مشکی رنگ که فرمودید ، من فقط تونستم از سایت دی لینک خاورمیانه ، فریم ویرش رو پیدا کنم ، نمیدونم که به کار شما بیاد یا نه.اما به هر حال لطفا تست بفرمایید و نتیجه رو اعلام کنید.
لینک دانلود فریم ویر مودم DSL-2730U/C1 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
نقل قول:
با سلام.
دوست عزیز ، تا اونجایی که من اطلاع دارم ، شیوه ی صحیح وارد کردن مک آدرس در مودم به صورت دو نقطه ای یا همون : هستش و خود من هم که مدل مشکی رنگ مودم شما رو دارم ، دیشب نتونستم با خط فاصله ، مک آدرس رو فیلتر کنم.
اون فریم ویری رو هم که من توی تاپیک قرار دادم برای مدل مشکی رنگ بود که برای دانلود فریم ویر مدل سفید رنگ میتونید به سایت دی لینک خاورمیانه مراجعه و دانلود کنید ، اما بعید میدونم بشه که با خط فاصله ، مک رو فیلتر کرد.
نکته: این فریم ویر مخصوص مدل سفید رنگ DSL-2750U/U1 هست و تست شده و جواب داده.امیدوارم برای شما هم جواب بده.لطفا تست کنید و اعلام کنید.
لینک دانلود فریم ویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید
عرض کردم با آپدیت کردن هم مشکل حل نشد (همین آپدیت را که فکر می کنم در صفحه 1672 همین تایپک دوستان لینک داده بودند را اجرا کردم و با موفقیت آپدیت شد ولی مشکل همچنان باقیست.) برای مک آدرس هم چند تا با همین : وارد کردم مشکل نداشت ولی مک آدرس لپ تاپ لنووو که خط فاصله داره نمیشه اضافه کردنقل قول:
همچنان منتظر راهنمایی دوستان هستم
عرض کردم با آپدیت کردن هم مشکل حل نشد (همین آپدیت را که فکر می کنم در صفحه 1672 همین تایپک دوستان لینک داده بودند را اجرا کردم و با موفقیت آپدیت شد ولی مشکل همچنان باقیست.) برای مک آدرس هم چند با همین : وارد کردم مشکل نداشت ولی مک آدرس لپ تاپ لنووو که خط فاصله داره نمیشه اضافه کردنقل قول:
همچنان منتظر راهنمایی دوستان هستم
شما که از جفتش استفاده میکنی،به نظرت بین dlink و tplink کدومش از نظر برد وایرلس قوی تر هستش؟نقل قول:
نسخه فریمورک مودم های dlink رو از کجا میشه فهمید؟
آپدیت کردنشون چقدر تاثیر داره و روی چی تاثیر داره؟