سالهای زیادی هست که adsl دارم ، اما تا به حال شرکتی به دروغگویی و خیانت کاری آسیاتک ندیدم ، از دوستان خواهش می کنم گول حرف های این دروغ گوهای خائن رو نخورند ، چند ماه هست بدترین کیفیت اینترنت رو دارم، در صورتی که اکر دروغ های این کفتار نبود ، الآن اینترنت خودم رو داشتم با کیفیت خیلی بهتر.
من 8 مگ مخابرات داشتم (ترافیک ماهیانه) ، سرعت حدود 100 KBPS ، دانلود شبانه ، پینگ پایین ، ماهیانه حدود 13 تومن ، تا این که گول این عوضی ها رو خوردم ، اینترنت 512 نامحدود گرفتم ، گفتند دانلود حداقل 60 خواهد بود ، من هم ماهی بالای 26 تومن دادم بهشون ، سرویس مخابراتم رو از دست دادم (مخصوص مشترکین قدیمی بود و غیر قابل باگشت) ، الآن سرعت عادی من 20 KBPS هست ، خیلی دیگه شانس بیارم تو ساعت مثلا ارفاشون می رسه به 60 ، ، پینگ همیشه بالای 350 ، پشتیبانی افتضاح ، قطعی فراوان ، از عمد چند وقت یک بار قطع می کنند بعد ارور پسورد می ده تا چند دقیقه ، خود عوضیشون گفتند از عمد این کار رو می کنیم تا نتونید دانلود کنید ، بارها شده وسط دانلود پچ قطع شده ، باز دانلود کردم ، باز قطع شده و .... برای 300 مگ نزدیک دو روز علافم کرده واقعا پست هستند این ها.
دو برابر پول می دم نسبت به قبل ، نصف قبل هم کیفیت نداره ، یک مشت دروغگو