اوووووه چه قدر سخت گرفتی دوست عزیز ، هر دستگاهی که خروجی صدا داره حتی جا سوییچی تون امکان اتصال هدفون (بیسیم با سیم) رو داره .نقل قول:
اوووووه چه قدر سخت گرفتی دوست عزیز ، هر دستگاهی که خروجی صدا داره حتی جا سوییچی تون امکان اتصال هدفون (بیسیم با سیم) رو داره .نقل قول:
مرسی دوست من من همین الا دارم میرم که کنسول رو عوض کنمنقل قول:
شما واقعا بد شانسید.ولی ما همه گفتیم مشکل مهمی نیست.ولی شما گوش نکردید خوب حق دارید بالاخره برای یک جنس پول دادید و میخواید اون چیزی رو که انتظارشو دارید به دستتون برسه ولی اینجا ایرانه همچین توقعی نباید داشته باشید.نباید حریص میبودید.از همون اول هم گفتم فروشنده مشکوک میزنه.
ایشالا مشکلتون حل بشه.
اما حالا مشکلتون باید ببرید تا آپدیت سخت افزاری کنند یعنی یه برنامه ای روی درایو میریزند تا دیسک ها کپی رو بخونه که حالا فرمور درایو شما شاید مشکل داره که ایشالا با آپدیت حل میشه.
نقل قول:
این کار هارو انجام دادم .......
این خطایه جدید رو داد کنسول !!!
این خطا در حین نصب بازی روی فلشم رخ داد دلیلش چیه بچه هاکسی میدونه ؟
can t read this disc it may be scratchedor dirty.clean the disc with as of tcloth and try again.
این کدک رو Offline نمیشه مثل Update از Cool Disk ریخت روش؟!نقل قول:
حتما باید از Live بگیرم؟!
نقل قول:فعلا که جواب منفیه!!
:41:
نهنقل قول:
باید حتما وصل بشی به live
این پیام میگه دیسک بازی مشکل داره حالا به هر علتی از جمله کثیف بودن و ..! و به فلش مربوط نمیشه.نقل قول:
شما توی همه بازیا این مشکل را دارید؟
بازیهای دیگه رو هم امتحان کنید ببینید باز همین پیغام داده میشه یا نه!
نه همین بازی رو تا چند ساعت پیش نصب میکردم چند بار از وقتی که چک دیسک و فرمت کردم این خطا رو میده ....
can t read this disc it may be scratchedor dirty.clean the disc with as of tcloth and try again.
دیسکم تمیزم کردم نشد... بازی دیگر تست کنم ببینم چی میشه ؟
آقا خیلی خنده داره حالا هر بازی که میزارم نصب روی 50% همین خطا رو میده خیلی عجیبه کسی همچنین مشکلی نداشته تا حالا :13:
DELETE :27:
احتمالا فلشتون به وسیله ویروس Write Protect شده!نقل قول:
به تاپیک زیر برید و اونجا نرم افزارهای فرمت برای فلش هایی که Write Protect شدن را دانلود کنید و فلش را با اونها فرمت کنید تا مشکلتون حل بشه :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=329640
سلام عزیزنقل قول:
اگه بازی با خود DVD و یا با ریختن روی هارد مشکل نداره , مشکلتون فقط مربوط به Flash میشه که درست حسابی با دستگاه
Config نمیشه.
با یه Flash دیگه امتحان کنید.
راستی FlashRam شما چیه ؟
سلام عزیزنقل قول:
چرا راهی نیست !
لینک زیر چاره ی همه ی درد های شماست :31: :
http://download.microsoft.com/download/1/D/8/1D8C09BE-278E-41CD-98BE-EB9188128227/$SystemUpdate_9199.zip
این لینک آخرین ورژن داشبورد هست .
==============
دوستان شرمنده من صفحات قبل رو نخوندم که جواب دادین.یه موقع سوء تفاهم نشه عزیزان