۸۰۰ مگ ترافیک دارم نمیدونم چی دانلود کنم؟
Printable View
۸۰۰ مگ ترافیک دارم نمیدونم چی دانلود کنم؟
فکر کنم این ترفند مخابرات باشه برای ایجاد عطش در بازارنقل قول:
فکر نکنم عمومی باشهنقل قول:
چون سرعت شبانه ی من کماکان روی 2 مگابیت ثابته
چرا تعرفه های روی سایت مخابرات با چیزایی که اپراتورها پای تلفن میگن فرق میکنه ؟؟
مثلا دوستمون بالا میگن دیگه کمپین شبانه دار ندارن ، اون وقت روی سایتشون همچنان لیست قبلی هست .
معذرت میخام از دوستان ولی
اینها مردم رو چی فرض کردند ، اح**
- - - Updated - - -
چرا تعرفه های روی سایت مخابرات با چیزایی که اپراتورها پای تلفن میگن فرق میکنه ؟؟
مثلا دوستمون بالا میگن دیگه کمپین شبانه دار ندارن ، اون وقت روی سایتشون همچنان لیست قبلی هست .
معذرت میخام از دوستان ولی
اینها مردم رو چی فرض کردند ، اح**
دوستانی که طرح شبانه دار میخوان، فقط یک طرح موجود است با نام (طرح ویژه 2020) که بجای کمپین ها جایگزین شده. قیمت 43 هزارتومان، شبانه 4-9 رایگان. 20 گیگ ترافیک-20 ماه. برای ثبت نام از طریق سایت 2020.goldnet.ir یا از سایت نماینده فروش my2020.ir اقدام کنید.
نقل قول:
کمپین جدید شاید بزارن شاید هم نه در هر صورت من فکر نکنم دیگه طرح شبانه دار اضافه کنن
واقعا چرا کسی نظارتی نمیکنه رو کارها و حرفهای این بی پدر مادر ها ؟!
ببینین چی نوشتن !!!
سرعت : مطلوب !!! آخه بی پدر مادر مگه نباید بنویسی چنده سرعت !!! اینطوری دستشون رو برای دزدی بیشتر باز گذاشتن !. :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا اونجا تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته سرعت از 128 کیلو بایت تا 10 مگابایت !!! این دقیقا یعنی دزدی :n01:
- - - Updated - - -
واقعا چرا کسی نظارتی نمیکنه رو کارها و حرفهای این بی پدر مادر ها ؟!
ببینین چی نوشتن !!!
سرعت : مطلوب !!! آخه بی پدر مادر مگه نباید بنویسی چنده سرعت !!! اینطوری دستشون رو برای دزدی بیشتر باز گذاشتن !. :n01:
یا اونجا تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته سرعت از 128 کیلو بایت تا 10 مگابایت !!! این دقیقا یعنی دزدی :n01:
سلام دوستان
کسی می دونه این علامت تو قسمت پنل کاربری یعنی چی؟
جریان این کارت شارژ چیه دیگه؟ اصلا چی هست این کارت شارژ؟نقل قول:
حالا اگه کسانی نخواستن یا بدردشون نخورد تکلیف چیه؟ نکنه مثل باقی پول خرد هست که مغازه ها بجاش آدامس و این چیزا میدن؟!:n02:
عجب خدمات و تعرفه هایی
محتوای مخفی: از طرف بر و بچ این تاپیک تقدیم به مخابرات و کسی که میگه هر شب 15 تا بلو-ری با این سرویسهای مخابرات دانلود میکنه
سلام دوستان این پخش فیلم و بازی کانتر که در سایت گلدنت هست رایگانه این پخش فیلم سایتش بالا نمیاد
- - - Updated - - -
سلام دوستان این پخش فیلم و بازی کانتر که در سایت گلدنت هست رایگانه؟ این پخش فیلم سایتش بالا نمیاد