سلام دوستان من این ماه ابتدا شارژ موقت کردم بعد شارژ عادی و یک مشکل اساسی دارد سرعت دانلود شبانم از 100 رسیده به 8 ولی روزا خوبه پارس که زنگ میزنم میپیچونن راهنماییم کنید
Printable View
سلام دوستان من این ماه ابتدا شارژ موقت کردم بعد شارژ عادی و یک مشکل اساسی دارد سرعت دانلود شبانم از 100 رسیده به 8 ولی روزا خوبه پارس که زنگ میزنم میپیچونن راهنماییم کنید
وقتی روی کانکشن مودم کلیک راست میکنم، اخطار میده که باید حداقل دو کانکشن رو انتخاب کرد.نقل قول:
یه کانشکن Broadband هم درست کردم، ولی وقتی هر دو رو انتخاب میکنم، گزینهی Bridging غیرفعال میشه.
چه کار باید کرد؟ ضمنا مودم من وایرلس هم نیست، آیا حتما باید وایرلس باشه؟
خوب کانکشن مودم که احتمالا منظورتون Local Area Connection هست که اگر قبلا شما PPPOE فعال کرده باشید و مودم DHCP داشته باشه نیازی به دستکاریش نیست و منظورتون از نیاز به دو کانکشن رو نفهمیدم
به طور معمول شما به مودم که وصل بشید (معمولا از طریق IP - 192.168.1.1) از طریق نام کاربری و رمز عبور Admin می تونید مودم رو Factory Reset کنید و از نو تنظیمات رو روی Bridging بزارید (مدل مودمتون رو بگید اگر توضیحات بیشتر می خواهید)
ویندوزتون هم فکر می کنم که XP هست ؟
ویندوز Seven هستنقل قول:
مودم هم ZyXEL
ممنون میشم توضیح بدید که چطوری میتونم بریج رو فعال کنم.
شما یا از داخل مودم تنظیمات 192.168.1.1 می تونید یوزر پس adsl رو داخل اون بدید در اون صورت همیشه اینترنت وصل هست سیستم رو روشن کنید به این نوع می گن PPPoE یعنی pppoe توی خوده مودم ساختید و یوزر پس دادید.
اما اگه رو Bridge به اصطلاح می گن بزارید یوزر پس دیگه داخل مودم نمی دید و یه کانکشن pppoe می سازید تو کنترل پانل شبکه و یوزر پس رو داخل اون می دید و همیشه سیستم روشن شد باید اینترنت رو وصل کنید کانکشنشو به این به اصطلاح می گن Bridge
اگه روی Bridge بزارید هیچ وقت از نت wifi نمیشه استفاده کرد اینم بدیشه
تنظیمات Parsonline برای مودم ZyXel P660 - RU به صورت Bridge:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
local area connection رو هم می تونید از مسیر زیر پیدا کنید :
Control Panel\Network and Internet\Network Connections
من آخر متوجه نشدم Bridge بهتره یا pppoe ?!!!
لطفا منو هم راهنماییم کنید
قبلا که از داتک سرویس میگرفتم تلفنی گفتن و از تو تنظیمات مودم تو فایرفاکس کانکشن و ساختم همونی که آی پی میزنی و یوزر و پس admin هست
ولی الان که ویندوز و عوض کردم تو لپ تاپ و کلا isp رو هم عوض کردم باز یه network میشناسه واسه خودش اول کانکشنا !!!
مشکلی بوجود نمیاره این ؟ ، چطوری میتونم حذفش کنم ؟
دوستان میشه رو حالت bridge بتونیم تنظیمات MTU رو تغییر بدیم؟ چه جوریه؟
سرعت شبانه یه هفتس کم شده/چرااااااااااااااااااااا:2: