من انجام می دم همش این پیغامو می ده و آپدیدت نمی شه فایلی که گذاشته با پسوند img هست باید قبلش کاری دیگه ای انجام بدمنقل قول:
DSL Router Update
Image uploading failed. The selected file contains an illegal image.
Printable View
من انجام می دم همش این پیغامو می ده و آپدیدت نمی شه فایلی که گذاشته با پسوند img هست باید قبلش کاری دیگه ای انجام بدمنقل قول:
DSL Router Update
Image uploading failed. The selected file contains an illegal image.
دوستان اینم جواب بدید ممنوننقل قول:
دوستان
یه مودم میخوام که بهش سیمکارت بخوره و با یو اس بی شارژ بشه(که بشه با جا فندکی ماشین شارژ بشه) درضمن بتونم با وایرلس و وای فای بتونم وصل بشم با تبلتم.
من با ماشین زیاد اینور و اونور میرم و میخوام تو ماشین از اینترنت رایتل استفاده کنم
دوستان اگه مدل و قیمت و جایی که میفروشه سراغ دارید حتما بگید
ممنون میشم
اگه راه دیگه ایی هم سراغ دارید که ارزونتر باشه بفرمایید
نقل قول:
با عرض سلام و شاد باش سال نو خدمت تمامی دوستان ، امیدوارم که خوش باشید
دوست گرامی ، مودم من هم مثل مودم شما D-LINK DSL-2750U C1 مشکی رنگ هست و نسخه ی فریم ویرش 1.30 هست.من فریم ویری رو که نمایندگی شرکت دی لینک برای من ارسال کرده رو برای شما آپلود کردم، امیدوارم که مشکل شما رو هم حل کنه ، لطفا تست بفرمایید و اعلام کنید.
نکته : این فریم ویر ، روی مودم خودم نصب شده و مشکلی نداره.آلوده به ویروس هم نیست.
نکته دو : اکثر فریم ویر های این مودم رو از سایت های زیر مجموعه ی دی لینک که برای سایر کشور هاست دانلود کردم ، اما متاسفانه جواب نداد.
موفق باشید
لینک دانلود فریم ویر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چند وقتی بود اسم یه ap توو گوشیم پیدا میشه به اسم broadcam و همه جای خونه و بعضا در حیاط هم پوشش داره.جالب اینجاست که مودم خودم 8968 که به من نزدیکتره در نقاط کور خونه آنتن نداره ولی broadcom حداقل سیگنال رو داره.
با یه نرم افزار تحت اندروید اسم مودم رو در اوردم Shanghai Gongjin Communications Technology
شرکتی چینی به اسم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این شرکت های چینی هستش که سفارشی جنس با هر اسم و برندی که بخوایی برات تولید میکنه
خلاصه یکی از فروشندگان این مودم رو توو ایران پیدا کردم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بطور قطع میتونم بگیم هیچ مودمی(حتی از این 3 آنتن ها)پوشش این مودم چینی رو نخواهند داشت.البته شاید اصلا مودم نباشه و acces point باشه:n02:
موردی که شما گفتین رو نمیدونم هست یا نه ..نقل قول:
.ولی مودم سیمکارتی ایسوس رو خودم دارم ..80 خریدم ...خیلی خوبه ...مثه فلشه و به لپ تاپ وصل میشه و سیم کارت میخوره ..ولی وایرلس و اینا نداره ....
تو بازار هم زیاده ...اگه خودت بری تو مغازه ها بپرسی شاید بتونی وایرلس دارشو هم پیدا کنی ....ولی چه کاریه؟ سیم کارت رو بنداز تو گوشی یا تبلتت ...اینجوری که راحت تره ...با لپ تاپ هم با همین مودمی که گفتم کانکت شو ....
موردی که شما گفتین رو نمیدونم هست یا نه ..نقل قول:
.ولی مودم سیمکارتی ایسوس رو خودم دارم ..80 خریدم ...خیلی خوبه ...مثه فلشه و به لپ تاپ وصل میشه و سیم کارت میخوره ..ولی وایرلس و اینا نداره ....
تو بازار هم زیاده ...اگه خودت بری تو مغازه ها بپرسی شاید بتونی وایرلس دارشو هم پیدا کنی ....ولی چه کاریه؟ سیم کارت رو بنداز تو گوشی یا تبلتت ...اینجوری که راحت تره ...با لپ تاپ هم با همین مودمی که گفتم کانکت شو ....
این مودم 2750u یه نسخه 2750u u1 هم داره این چیه؟ چه فرقی با اون یکی داره؟
اگه میخوای 2750u بگیری همین مدل u1 که سفید رنگه انتخاب بهتریه چون مدل c1 یا همون مشکی رنگ مشکلاتی داره :n27: اما اگه نظر منو بخوای بودجه رو افزایش بده و 8968 ورژن 2 بخرنقل قول:
نقل قول:
با سلام و عرض شاد باش سال نو
دوست گرامی ، مودم D-Link DSL-2750U دو مدل با دو رنگ متفاوت داره:
DSL-2750U/C1 که مشکی رنگ هست و DSL-2750U/U1 که سفید رنگ هست. مدل مشکی رنگ دارای چیپست Broadcom هست که از لحاظ چیپست یکی از بهترین مارک های بازار هست ، مدل سفید رنگ دارای چیپست Realtek هست که از نوع بدترین چیپست بازار هست و اگر با هر دو مدل کار کرده باشید متوجه میشید که مودم مشکی رنگ دارای ابعاد بزرگتر نسبت به مدل سفید رنگ و به التبع دارای برد بزرگتر و تعداد بیشتر ترازیستور هست و مدل سفید رنگ کوچکتر هست.
در پایین به معایب هر دو مدل اشاره میکنم:
معایب مدل مشکی رنگ عدم همخوانی وایرلس با بعضی گوشی هاست که بعضی از نرم افزارها رو درست باز نمیکنه که با گوشی دیگری تست شد و این مشکل وجود نداشت ( تبادل اطلاعات اینترنتی نرم افزار ).غیر از این مورد ، مشکل خاصی ندیدم که داشته باشه.اما در مدل سفید رنگ این مشکل با گوشی ، وجود نداشت.
معایب مدل سفید رنگ : طبق گفته ی پشتیبانی شرکت دی لینک ، مدل سفید رنگ به علت چیپست ضعیف ، به نویز خط حساس هست و اگر نویز خط بالا باشه در اتصال مشکل پیدا میکنه اما در کل ، چون زیر ساخت مخابراتی ایران ضعیف هست باهاش سازگاری بیشتری داره.باز هم طبق گفته ی پشتیبان شرکت دی لینک از لحاظ قدرت وایرلس ، مدل سفید رنگ ، یک مقدار ، ضعیفتر از مدل مشکی رنگ هست.
نکته: از لحاظ پیکر بندی و نصب و راه اندازی یا همان کانفیگ مدل سفید رنگ بسیار راحت تر از مدل مشکی رنگ هست و میشه گفت شبیه به مدل های مارک TP-Link هستش.
نکته ی دو : به شخصه چون چیپست و برد مودم برام اهمیت داشت و نگرانی از نویز خط داشتم ، مدل مشکی رنگ رو انتخاب کردم ، گر چه از لحاظ قیمت ، هیچ تفاوتی بین این دو مدل نیست.
نکته ی سوم : مودم منزل D-Link DSL-2750U/C1 مشکی رنگ و مودم توی کارگاه مدل TP-Link TD-W8968 V2 که دوست عزیز لئو معرفی کرده بودند هست
امیدوارم که پاسخم به کار دوستان بیاد.
موفق باشید.