فیروز كریمی:
استقلال نشان داد شایسته قهرمانی است
این داوری برای داربی قابل تحمل نخواهد بود
از مرحله نخست لیگ قهرمانان عبور كنیم كار آسانتر میشودسرویس: ورزشی - فوتبال
1387/11/04
01-23-2009
18:22:53
8711-02099: كد خبر
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
سرمربی تیم فوتبال صبای قم گفت: اشتباهات داوری از عوامل اصلی شكست تیم ما مقابل استقلال بود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، فیروز كریمی در پایان بازی تیمهای استقلال و صبای قم گفت: یكی از پرفشارترین بازیهای لیگ برتر و زیباترین آنها از ابتدای لیگ تاكنون شاهد بودیم و استقلال نشان داد كه شایستهی قهرمانی است و این تیم در تمامی ابعاد روحی و فنی به نحو احسن مجهز بود. معتقدم پیروزی حق استقلال بود و به این تیم تبریك میگویم تا توانمندی آنها لوث نشود.
وی افزود: استقلال همان چیزی بود كه انتظارش را داشتیم و بازی پرفشاری را انجام داد، بسیار خوشحالم كه مجتبی جباری پس از مدتها به میدان بازگشت و به استقلال اضافه شد. هر دو تیم بازی قابل قبولی انجام دادند اما در دقایقی از بازی یك سری عوامل سبب شد تا نتوانیم نتیجه بگیریم.
وی افزود: از جمله این عوامل داور مسابقه بود كه فوقالعاده ضعیف قضاوت كرد و حتی داوری داربی را زیر سوال برد و اگر من هم به جای عنایت بودم اكنون دچار شك در نظر میشدم. پس از گل صبا داور خطاهای بیموردی را گرفت كه حتی برخی از آنها به نفع ما بود اما كاملا بیمورد بود. به عنوان نمونه معتقدم هر داوری كه ضربه بازیكن پس از سوت را خطا گرفته و كارت زرد بدهد، تنها میخواهد خود را توجیه كند و به همین دلیل كارتی كه او به جانواریو داد كاملا بیدلیل بود و هیچ جای دنیا اینگونه به بازیكن كارت نمیدهند.
وی افزود: معتقدم داوری به هیچ عنوان در شان دو تیم صدرنشین نبود و با آنكه همواره از داوران حمایت كردم اما معتقدم قضاوت امروز بسیار ضعیف بود. كمك داور مسابقه كه نامش را به درستی هم نمیدانم در یك صحنه زمانی كه دفاع تیم ما بر روی خط میانه میدان بودند بر روی خط كرنر ایستاده بود و حتی به سرعت از تونل ورزشگاه در حال خارج شدن بود كه من سوت زدم كه خوشبختانه او متوجه شد و از تونل ورزشگاه بیرون نرفت.
وی ادامه داد: در صحنهای كه معتقد به خطا بر روی رضایی بودم من صحنه را ندیدم.
كریمی سپس در حالی كه یك استوك شكسته شده را به خبرنگاران نشان میداد، گفت: این استوك دفاع استقلال است كه آن را از دندان بیاتینیا خارج كردیم و من تعجب میكنم كه داور چگونه آن صحنه را ندید. اگر در آن صحنه خطای پنالتی نبود حداقل میتوانست خطای كف پا بگیرد. در هر صورت او زمانی كه استوك بازیكن استقلال در دهان بازیكن ما شكست خطا نگرفت اما، پس از آن دو بار در مقابل من خطاهایی به نفع صبا گرفت كه هیچ كدام خطا نبود.
سرمربی صبای قم ادامه داد: اكنون مشخص میشود كسانی كه در رسانه ملی بحث اما و اگر را دارند و اینكه گفته میشود داور بازی داربی باید ایرانی باشد به این نكات توجه كنند كه به صرف میدان دادن به داوران جوان نباید اصل كار را زیر سوال ببریم و بیتردید این داوری برای داربی قابل تحمل نخواهد بود در هر صورت من معتقدم تصمیمات در كمیتهی داوران باید به صورت جمعی باشد نه فردی.
فیروز كریمی درباره تاثیر تصمیمش برای حضور پیدا نكردن روی نیمكت قبل از بازی در روحیه بازیكنان گفت: من روانشناسی خواندم و خودم این مسائل را بهتر تشخیص میدهم این موضوع هیچ تاثیری در شكست تیم ما نداشت و من این تصمیم را از قبل گرفته بودم و به آن نیز عمل كردم البته باید از قطعهنویی تشكر كنم كه از طرف كل استقلال به سراغ من آمد و خواهان حضور من در زمین شد. مهم این است كه من قلعهنویی را حتی از زمانی كه مربیاش در تیم ملی بودم دوست دارم و او نیز به من علاقه دارد و حتی با هم رفت و آمد خانوادگی داریم. البته از او گلهای دارم چرا كه من را به كسی كه بسیار دوستش دارم قسم داد و من هم پذیرفتم به روی نیمكت بروم. حتی زمانی كه خبرنگاران از من پرسیدند كدام تیم پیروز است گفتم تیم ما صددرصد پیروز است. وقتی پرسیدند آیا استقلال شانسی ندارد گفتم چرا این تیم شانس دارد اما با اتفاقاتی كه پیش از بازی افتاد هر نتیجهای به دست بیاید باز هم ما پیروز هستیم.
كریمی همچنین درباره مصاحبههایی كه از وی پیرامون حضور نیافتنش بر روی نیمكت در روزنامهها چاپ شده بود نیز گفت: كدام خبرنگار حاضر است بگوید كه با من مصاحبه كرده است من پنج هفته است كه هیچ مصاحبهای نكردم.
وی درباره صحنهی گلهای تیم استقلال و اشتباه دروازهبان این تیم نیز گفت: من صحنهی گل را ندیدم و تنها دروازهبان تیم را دیدم كه دستش را بر روی زمین گذاشته بود و دور خود میچرخید گویا تیمسار ملاحی او را جریمه كرده بود. من از كمك داور مسابقه كه نمیدانم نامش كرباسچی، كرباسفروش! و یا چه چیز دیگری بود، پرسیدم كه او گفت توپ گل شده است و من نیز قبول كردم. در هر صورت من دو سه بازی گذشته این كمك داور را نیز دیدهام و معتقدم او از ضعیفترین كمكداوران فوتبال ماست و حتی در برخی دیدارها از فاصلهی 60 متری به نفع تیم میزبان پنالتی گرفته است. در صحنهی خرد شدن استوك بازیكن استقلال نیز زمانی كه از او پرسیدم گفت این به داور اول مربوط است و این خطاها را برای تیمهای پرطرفدار میگیریم.
كریمی درباره تعویض فریدون فضلی نیز گفت: فضلی بسیار ضعیف بود و به هیچ عنوان كاری را كه میخواستیم انجام نداد در یكی از صحنههای بازی در تصمیمگیری اشتباه كرد و همان جا او را از بازی بیرون كشیدیم.
وی همچنین درباره مشكل برخی بازیكنانش با یكدیگر به هنگام تعویض نیز گفت: ما چنین قرتی! بازیهایی در تیم خود نداریم در یك بازی دیگر در اصفهان زمانی كه محسن یوسفی با فاصله از بازیكن دیگر از زمین خارج شد ما قدم گرفتیم و به میزان یازده قدمی كه او با بازیكن تعویضی فاصله داشت 11 میلیون تومان او را جریمه كردیم. بازیكنان در تیم صبا باید به حرف سرمربی گوش كنند و حتی اگر از آنها بخواهیم پنج دقیقه به میدان بروند و دست و پای خود را بالا بگیرند باید همین كار را انجام دهند در غیر این صورت آنها را جریمه میكنیم. تیمی كه تیمسار ملاحی و سرهنگ پیمبری مسئولان آن هستند و 12 گپه و دو برگ نخل روی نیمكت آن است جای این شوخیها نیست.
كریمی درباره حضور آنالیزور باشگاه الهلال در ورزشگاه نیز گفت: خدا را شكر میكنم كه فریدون فضلی را با این وضع دیدم و دیگر روی او حساب نمیكنم اگر میدانستیم خودمان اعلام میكردیم كه از فریدون خواستیم عمدا این گونه بازی كند و فكر میكنم آنها عربی به هم میگفتند كه این مهاجم سی شاهی نیز ارزش ندارد.
وی دربارهی حضور صبا در لیگ قهرمانان آسیا نیز گفت: استقلال و صبا در سختترین گروهها قرار دارند اما، اطمینان داشته باشید كه صبا نماینده خوبی خواهد بود و هر بازی كه میزبان باشیم با تمام قوا به عنوان صبای قم به میدان میرویم. اگر ما و استقلال بتوانیم از مرحله نخست به سلامت عبور كنیم در مراحل بعد كار آسانتری داریم.
كریمی درباره نیامدن پیروز قربانی به سمتش پیش از آغاز بازی گفت: من این صحنه را ندیدم و نباید آن را جزء حاشیههای بازی حساب كرد. ما در مقطعی به حكم فوتبال در كنار یكدیگر بودیم و همان زمان هم گفتم از كسی قصور ندیدم. در هر صورت هر مربی سلیقهی خود را دارد و من یا امیر قلعهنویی و حتی نفر بعدی او سلیقههای متفاوتی داریم. در هر صورت من در آخرین دقایق ختم پدر پیروز قربانی حاضر شدم و توانستم با او خداحافظی كنم.
انتهای پیام