بهترین سایت برای دیدن مکان دکل ها و پوشش 2g 3g 4g همراه اول ایرانسل رایتل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بهترین سایت برای دیدن مکان دکل ها و پوشش 2g 3g 4g همراه اول ایرانسل رایتل
به طراحی گوشی هم برمی گرده اما طبیعتا نهنقل قول:
من دقیقا همین داستان رو دارم . چند بار دیگه هم در صفحات قبل گفتم . آنتن ۳جی صفره و در منزل فقط میتونستم به ۲جی وصل بشم . تا یکی از آشنایان دید ۴جی در منزلم قابل دریافته . منم با توجه به اینکه تبلتم lte هست ، رفتم سیم ۴جی گرفتم و الان در منزل ۴جی رو با دو خط آنتن دریافت میکنم .نقل قول:
اما این چیزی نیست که همه جا برقرار باشه .
شما اول باید با یک گوشی که قابلیت ۴جی و البته سیم ۴جی داره باید در داخل منزل تست کنی تا مطمئن بشی . نری سیمشو بخری و گوشیشم بخری بعد ببینی در منزلت پوشش نداری و بیای فحششو به ما بدی :)
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
درود دوستان ایرانسل بسته افزایش حجم هم داره ؟
کلا شما از کدوم بسته استفاده میکنید ؟ من بسته 3 ماهه 6 گیگی اسفتاده میکنم.
من مودم LTE دارم چطور میتونم بدون دراوردن سیم کارت شارژ کنم ؟ (نمیشه کد وارد کرد) قبلا از طریق گوشیم براش بسته خریدم ولی الان کدش یادم نیست
ايرانسل با سرور های داخل ايران مشکل داره مثلاً ------ اصلاً باز نميشه! يا دانلود از دانلود ها خيلی کم سرعت هست يا نميشه اصلاً! راهی پيدا کرده کسی؟ بخوايم دانلود کنيم هميشه بهترين راه سرور های ايرانه که..
- - - Updated - - -
ايرانسل با سرور های داخل ايران مشکل داره مثلاً ------ اصلاً باز نميشه! يا دانلود از دانلود ها خيلی کم سرعت هست يا نميشه اصلاً! راهی پيدا کرده کسی؟ بخوايم دانلود کنيم هميشه بهترين راه سرور های ايرانه که..
فکر نکنم. شاید IP شما با اون سرورها مشکل داشته باشه یا ترافیک روی اون سرورها زیاد باشه یا شایدم ترافیک شبکه اینترنت ملی توی منطقه شما بالا باشه و سرعت پایین اومده باشه.نقل قول:
این تست سرعت 4G ایرانسل با سرور داخلی هست:
در تنظیمات مودم حالت شبکه رو بذارین رو اتوماتیک تا مشکل برطرف بشه. خدمات USSD در حالت LTE یا 4G پشتیبانی نمی شه. وقتی حالت شبکه رو اتوماتیک باشه با وارد کردن کدهای USSD اتصال مودم از شبکه LTE به نسل سه یا دو سوئیچ می کنه تا فرامین ارسال و دریافت بشه.نقل قول:
تعرفه ها رو تو سایت دیدمنقل قول:
خیلی عالیه
برای کسانی که دانلود شبانه ندارن خیلی خوبه
- - - Updated - - -
تعرفه ها رو تو سایت دیدمنقل قول:
خیلی عالیه
برای کسانی که دانلود شبانه ندارن خیلی خوبه
کد رو کجاش وارد کنم ؟؟؟؟ مسیج داره ولی جایی برای کد ussd ندیدم. (مودم tp link)نقل قول: