سلام آقا حمید وقتتون بخیر
من ماشینم پرایده باطریمم 74 هست برای یه سابه 15 1000 rms با امپ مونو و یه جفت کامپ با امپلی. نیاز هست دینامه ماشینو عوض کنم یا خوده فابریکی جواب میده؟ اگه نیاز به تعویض هست لطفا راهنمایی کنید. باتشکر
سلام آقا حمید وقتتون بخیر
من ماشینم پرایده باطریمم 74 هست برای یه سابه 15 1000 rms با امپ مونو و یه جفت کامپ با امپلی. نیاز هست دینامه ماشینو عوض کنم یا خوده فابریکی جواب میده؟ اگه نیاز به تعویض هست لطفا راهنمایی کنید. باتشکر
سلام حمید جان
یکی از دوستان یه ساب 3010 کینوود داره .میخواد یه امپ بگیره براش که درایوش کنه
اگه ممکنه یه امپ بگو که فقط سابه رو درایود کنه ؟
یه امپ هم بگو که اگه بخواد بعدا ارتقا بده مشکل نداشته باشه؟
ممنون
سلام
من حدود یه ساله یه پخش آلپاین 140E و آمپ ML 60.2 دارم میخواستم واسه درهای جلو یه جفت باند 10 سانتی هلیکس بگیرم ولی الان باندهای جلو صدا ندارن پخش رو باز کردم و سیمها رو چک کردم فکر میکنم مشکلی ندارن و پخش فابریکی رو گذاشتم باندها صدا دارن
دفترچه راهنما رو نگاه کردم چیزیکه من متوجه شدم اینه که همزمان نمیشه هم از پخش و آمپ خروجی گرفت . الان پخشم روی ماشین نیست که امتحان کنم. از دوستانی که این پخش رو دارن میخواستم راهنماییم کنن آیا میتونم از باندهای جلو بدون آمپ استفاده کنم؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
درود به حمیدآقا وتمام بکس فعال فروم
می خواستم بدونم باند Memphis 15-MC692
صداش وشنیدین ؟ چرا قیمتش بالاس ؟
میتونه با E69X رقابت کنه (از همه لحاظ با هم مقایسه شون کنید لطفاُ)
یه سوال در مورد پخش x400 (یا هر مدلی ) :
میشه هم زمان هم از خروجی rca و هم از آمپ داخلی پخش صداگرفت (تو این حالت تنظیمات صدای آمپ داخلی پخش رو کم کرد تا تو ولوم بالا دیستورت نداشته باشیم )
ضمنا پیشاپیش اربعین رو به تمامی عزیزان تسلیت میگم :n14:
امیدوارم عزاداری های همه تون قبول باشه ...
سلام من هدیونت کنوود 7056 گرفتم
واسه باند و آمپلی و ساب هم منتظر میمونم تا باره حمید آقا برسه.
راستی کسی کاتالوگ 7056 به زبان فارسی رو نداره لینک اش رو بزاره؟
سلام آقا حمید
یه سابه dragster 1000 rms دارم 4 اهم هست. امپلی 9105 کنوود 1800 وات که رو یک اهم 1800 دو اهم 900 و 4 اهم 500 وات rms میده.الان رو دو اهم بسته شده. میخواستم یه راهنمایی کنید که روی چند اهم ببندمش بهتره؟
با تشکر.
سلام آقا حمید یه یاب باکس گیرم اومده پایونییر سی 307 قیمتش رو گفته 150 میرزه بخرمش و اینکه چه آمپلی باید واسش بگیرم
داش حمید سلام .شما به من ساب mx 15 رو معرفی کردین ولی من نمیتونم باکسشو بسازم.لطفا یه باکس خوب با ویبره خوب و بیس نرم معرفی کن که با 5602 درایو بشه .ماشینم پرایده .شیشه ها بلرزن :n02:
سلامنقل قول:
فرارسیدن اربعین حسینی رو خدمت همه سروران خودم تسلیت عرض میکنم.
خیر نیاز نیست.
سلامنقل قول:
متوجه نشدم.دو تا آمپ برای ساب؟
برای 3010 کن وود آمپ 526 کن وود کافیه.
آمپ مونو خوب هم 917 کن وود هست.
سلامنقل قول:
من خودم کار نکردم.ولی فکر میکنم میتونه کلیدPower IC روشن باشه و هم زمان از خروجی اسپیکرها و آمپلیفایر اکسترنال نیز استفاده بشه. باشید امتحان کنی.
حمید جاننقل قول:
من اطلاعی در مورد این اسپیکر ندارم.
در مورد X400 هم فکر میکنم بله میشه.دقیق نمیدونم.ولی فکر کنم میشه.
کدوم بار؟!!من که بار تو راه ندارم:n04::n04:نقل قول:
اگر منظورتون بار گلیدن هست،ماله من نیست صاحاب داره.:n08:
در مورد کاتالوگ هم متاسفانه من ندارم.
دو کوئل 4 اهمیه دیگه؟روی همون 2 اهم باید بسته بشه.درسته الان.نقل قول:
والا چی بگم. آخه صدای خوبی نداره که.نقل قول:
آمپ هم یه 5602 براش مناسبه.
شما ساب رو تهیه کردید؟نقل قول:
کجا ساکن هستید؟
با سلام
من بیشتر با پخش سر و کله زدم نه بالانس کار میکنه نه fade. (خوب شد بعد از یه سال فهمیدم:n02:)
به نظر شما مشکل ازنصبه یا پخش؟
ممنون