حجم نامحدود رفت؟دیگه اهنگم نمیشه دانلود کرد
Printable View
حجم نامحدود رفت؟دیگه اهنگم نمیشه دانلود کرد
اینترنت داره داخلی میشهنقل قول:
دوستان تکلیف چیه اینم ادرس اینستاش برین براش پیغام بزارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان، به سایت رسمی صبانت بروید و موضوع را همانجا مطرح کنید. در حال حاضر حساب کار دست خیلی از مشترکان صبانت نیومده چون سرویسشون هنوز شبانه رو داره و از تغییرات اخیر چندان آگاه نیستند. اگر دوست، همکار و فامیلی دارید که از صبانت استفاده میکنه، اطلاعرسانی کنید و موضوع رو براش روشن بسازید. هیچ منطقی و دلیل به جز سودجویی بیشتر پشت این تصمیمات اخیر صبانت نیست. تنها دلیل کارشان این است که فکر میکنند مشترکان فعلی و به ویژه کسانی که چند سال مشترک صبانت بودهاند به این شرکت وابسته شدهاند و حاضرند با ساز جدید این شرکت برقصند. تصور تصمیمگیران اصلی صبانت اینه که خب اگه فلان مشترک مصرف بالایی داشته و یا در بیشتر مواقع از شبانه استفاده میکرده حتما الان حاضر میشه که زیر بار هزینههای تحمیلی بره.
متاسفانه صبانت هم داره همون راه همیشگی و بسیار غلط بسیاری از شرکتهای ایرانی رو میره: کلی مشتری جذب کن و بعد خدمات را یکی یکی کاهش بده و در نهایت حذف کن و مشتری را تحت فشار و هزینههای نامعقول بذار! آخه اون بستههای بیکران، چند روزه و ساعات رایگان شبانه اینقدر براتون سنگین بود که حذفش کردید؟! تا جایی که من بین دوستان و آشنایان خودم دیدهام خیلیا از شبانه استفاده نمیکنند و یا حتی همیشه چند گیگابایت از سرویس اصلیشون با پایان دوره سرویس باقی میمونه.
من از صبانت راضی بودهام اما اگر این شرکت بخواهد روال فعلی را ادامه بدهد و درخواستهای مشترکان را نادیده بگیرد راهی به جز رها کردن صبانت و رفتن به سراغ سرویسدهندههای دیگه نیست.
حالا نمیدونم شاتل بگیرم یا آسیاتک؟ اصلا شرکتی مونده که شبانه مثل صبانت داشته باشه؟ یا سرویسهای چندروزه مانند بیکرانهای صبانت؟
سلام
من که دیشب پارس آنلاینم وصل شد با شبانه بدون هییییچ محدودیتی
اشتباه نکنید صبانت رو ول کنید که بفهمند دیگه شوخی نکنند با کاربرا
چند ده تومن تو این یکی دو ماهه اضافه از من خوردند حلالشون نمی کنم.
وقتی یک شرکتی به این حد از پر رویی می رسه که کاربر رو ... فرض می کنه و فکر می کنه می تونه هر چند مدتی به زور از کاربرش پول بتیغه ، این شرکت دیگه به درد نمی خوره باید حالش گرفته بشه تا درس عبرتی برای خودش و دیگران باشه
و الا بخوام با اینا بسازیم، سال دیگه هم برامون گربه می رقصونند و باز یک مدت باید پول اضافی بدیم برای کار های عادی همیشگی مون.
می دونید اگر یک میلیون کاربر مجبور بشن 10 هزار تومن در ماه بیشتر بدن ماهی چقدر عاید صاحب صبانت میشه؟؟؟
سلام: دوستان متاسفانه من هم با نظر اکثریت موافقم و قصد تعویض صبانت رو دارم. کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید (دانلود شبانه ش برام بسیار مهمه). اینو هم اضافه کنم که به نظرم سیاستشون اینه که مشترکین پر استفاده رو کم کم حذف کنن و خب تنها مشترکینی میمونن که پول میدن و کل حجمشون رو هم استفاده نمیکنن و البته این براشون بسیار سود ده خواهد بود. در کل علاقه ای به اشتراک من و شما که رس اینترنت رو میکشیم ندارند!!!
ممنون
من که قرارداد یک ساله دارم و هنوز تا مرداد هست برای تخلیه مشکلی نیست ؟ مثلا نمیگن الان تخلیه نمیکنیم باید تا مرداد صبر کنی !؟
دوستان امروز برای اخرین بار یک شارژکردم سرویس 2مگ رو برامتحان چون فقط تنها همین سرویسش شبانه داره اگه بخواد شبانه رو محدود کنه دیگه واقعن من یکی جمعش میکنم من درروز10گیک دانلود کنم بسمه دوستان برین اعتراض کنین همین امروز به من زنگ زدن ومن گفتم این اخرین شارژم اکه شبانه رومحدود کنین یکی از کاربرای قدیمیتونو ازدست میدین درضمن اوسکولا هیچ فرقی ام بین کاربرانشون نمیزارن:n35:
اصلا فقط لفتش میدننقل قول:
برای من تا تیر بود ولی 2 هفته لفت دادن تا تخلیه کردم
درخواست تخلیه دادی از تو پنلت مودمتو خاموش کن و هیچ بسته نخر
بعد شکایت کن بعد 3 روز سریع تر کارتو راه بندازن
خواستی بفهمی از کجا تخلیه شده برو تو پنلت با یوزر پسوردت اگه رفت هنوز تخلیه نشده وضعیتتم از همونجا ببین البته با ی نت دیگه برو