این مدارک باید به نام خودم باشه؟نقل قول:
Printable View
این مدارک باید به نام خودم باشه؟نقل قول:
باید به نامی کسی باشه که حساب وایمکس را گرفته.نقل قول:
هم فامیل باشه با شما هم میشه. پدر،عمو و... منظورمهنقل قول:
منظورتون اینه تازه میخای خط تلفن بگیرید ؟ من خط تلفن ثبت نام کردم که بعد از 2.5 ماه اونم با 10 15 مرطبه رفتن به خود مخابرات و پیگیری های تلفنی مداوم و رشوه و خواهش تونستم خطم رو زودتر بگیرمنقل قول:
اگه پیگیری نکنی باید بیخیال خطت بشی شاید سال بعد تحویلت بدن
چیزی که من فهمیدم مخابرات الان اصلا نیرو نداره یعنی برای سیم کشی یه شهر بزرگ میبینی کلا 2 نفر نیرو دارن که با نوبت گذاری مشترکین چندین ماه باید توی نوبت باشی حتی به سال هم ممکنه بکشه
کلا تو مملکت ری.. باید بگم که این همه پول مخابرات از ملت میکشه ولی الان 1 درصد این پولو حتی خرج امکانات نمیکنن :n21:
یه چیزه دیگه کلا https توی مخابرات تریکیده یعنی ترکوندنش مبین نت از نظر باز کردن https خیلی بهتره
dns هم خیلی تاثیر نداره بیشتر ممکنه فقط پینگتو خیلی بهتر کنه
من 1 مگ اش رو دارم .نقل قول:
سرعتش مثل سرویس های محدوده .
100 تا 140 .
اقا من یک مگ شارژ کردم تو بهترین حالت سرعتم 25 هست نامحدود 72 تومن هم دادم با مالیات ....سه چراغ هم برای انتن روشن هست چه وضعشه خدایی اخه....
کلا باید بی خیال 72 تومنت بشی چون ضریب اشتراک این طرح 1 به 10 هستش تازه بهت اگه 25 داره میده برو خدا رو شکر اینم یه جور کلاهبرداری دیگه:n10:نقل قول:
دوستان بارها تذکر دادن که نامحدودهای 1 به 10 افتضاح هستن. کاش قبل از خرید این طرح کمی این تاپیک رو مطالعه کرده بودید. به هر حال همونطور دوست دیگرمون گفتن، پول شما به هدر رفته. یا باید بسازید، یا طرح دیگری بخرید.نقل قول:
یعنی چی اخه من اینو برای سر کارم گرفتم ...خونه هم adsl دارم نا محدود پارس انلاین 120 کمتر نمیشه سرعتش اونم ضریبش یک به ده هست....!!!!!!!
شرکت های دیگه سرویس های یک به دهشون شناوره، یعنی ممکنه اگر شبکه خلوت باشه شما به حداکثر سرعت برسی، ولی برادر مبین نت لطف کرده رسماً سرعت روی 128 کیلوبیت ثابت کرده که بین این ده نفر دعوا نشه. یعنی اگر شما دان استریم مودمتو نگاه کنی میبینی که روی 128 کیلوبیت تنظیم شده. در واقع شما 128 نامحدود خریدی.نقل قول:
برای محل کار میتونید سرویس نامحدود اداری بخرید که از 8 صبح تا 8 شب فعاله و سرعتشم مطلوبه، قیمتشم ارزونتره (58 تومن برای 1 مگابیت).