نمیدونم والا ...ولی کسی رو اینجا پیدا نکردم که تجربه ی 100 مترو داشته باشه :n02:نقل قول:
Printable View
نمیدونم والا ...ولی کسی رو اینجا پیدا نکردم که تجربه ی 100 مترو داشته باشه :n02:نقل قول:
دادا من نمیدونم ..دوستان کمکت میکنن در مورد سوالانقل قول:
من یه سوال از خودت داشتم ...با رپیتر چقد فضا رو میخای پوشش بدی؟ میخای توی خونه استفاده کنی؟ اخه منم شاید یه اکسس پوینت خریدم چون لازم دارم که پوشش وایرلسمو بیشتر کنم
پست زیر رو از فروم همسایه کپی کردم چون خیلی خوب توضیح داده :n06:نقل قول:
نقل قول:
تو حالت REPEATER می تونی به کاربرها سرویس بدی . ولی در حقیقت همان مشخصات و تنظیمات اکسس پوینت اولی را مجددا تقویت می کنه و می فرسته .
بذار با مثال بهت بگم :
فرض کن یک اکسس پوینت داری به نام شماره 1 . این اکسس پوینت در شرایط عادی و با یه قیمت متوسط به 20 تا 30 تا کاربر تو شعاع 50 متری می تونه سرویس بده . فکر کن 20 نفر دیگه تو شعاع 60 متری دارن کار می کنند . می خواهی به اونها هم سرویس بدی . در حالت اول میای یک repeater می گذاری . اون 20 کاربر امواج وایرلس را با اسم اکسس پوینت شماره 1 می بینند و باید کلمه عبور همان اکسس پوینت را بدانند . چون repeater فقط امواج را تقویت می کند با همان تنظیمات . حالا اگه ظرفیت اکسس پوینت شماره 1 تکمیل شده باشد تقویت امواج به چه درد می خوره ؟! درسته که کاربران امواج خوبی دریافت می کنند ولی اکسس پوینت شماره 1 ظرفیت پذیرش کاربر ندارد . در اینجا میای یه اکسس پوینت دیگه میذاری و با یه اسم و کلمه عبور متفاوت و با ظرفیت پذیرش کاربر بیشتر . این اکسس پوینتها رو رو حالت WDS می گذاری . حالا هم برد امواج زیاد شده هم هر اکسس پوینت به کاربرای خودش بدون overload شدن سرویس میده هم دو اکسس پوینت با هم در ارتباط هستند هم می تونی برای هر اکسس پوینت یه سیاست خاص تعریف کنی . وقتی گفتم تو حالت repeater نمیتونه به کاربرهای دیگه سرویس بده منظورم خودش به طور مستقل بود .
سلام یکی لطف کنه اخرین ورژن نرم افزار دلینک 2750uرو قرار بده
سلام دوستان بالاخره مودم dlonk 2750 رو گرفتم امروز ولی یه مشکلی باهش دارم میگه کابل شبکه وصل نیست در حالیکه وصله و چراغش روشنه!!!!
حتی با مودم قبلیم هم امتحان کردم این کابل رو براحتی به اینترنت وصل شد
به نظرتون چکار کنم؟؟؟؟
مشکل .:n03: لپتاپ مودم را بصورت وایرلس پیدا میکنه اما پسورد وای فای رو میدیم لپتاب به مودم کانت نمیشه علتش چی میتونه باشه فقط روی یک لپتاپ اینطوریه بقیه لپتاپ و گوشی و تبلت ها باش مشکلی ندارن . فکر کنم فقط اون لپتاپ رو مودم تویه کانقیگش بلاک کرده باشه نظر تون چیه .البته مودم Dlink2750u سفید .
از اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اما اگه مشکل نداره آپدیت نکن !!نقل قول:
u1 سفید
c1 مشکی
اشتباه نریزی:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز لطفا جواب پ.خ رو بده این وایرسله رو تنظیم کنم
سلام
بالاخره راهش انداختم مودم 2750 رو ولی باز یه مشکل دیگه دارم رو حالتهای مختلف تنظیمات وایرلس رو گذاشتم.
وایرلس رو پیدا میکنه وصل هم میشه قدرت سیگنال رو هم عالی میزنه اما هیچ سایتی رو باز نمیکنه انگار اصلا به اینترنت وصل نمیشه
بای چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
منم همین مشکلو دارم با تنظیمات مودم تی پی 8968