یعنی که به 1544 تماس بگیرم یا از نمایندگی که شما باشید ؟نقل قول:
Printable View
یعنی که به 1544 تماس بگیرم یا از نمایندگی که شما باشید ؟نقل قول:
روزانه 5 مگ و خورده ای (سرعت دانلود کمی بالاتر از 700)نقل قول:
شبانه هم روی 200 (سرعت دانلود)
همیشه هم همینه.
خط من رو از قبل روی 6 مگ بستن چون چند وقتی هست که از آسیاتک سرویس می گیرم، حالا نمیدونم جدیدا بالاتر هم میبندن یا خیر. چون کم کم روال داره میاد روی 9 مگ. و بقیه isp ها شروع کردن این مسئله رو.
البته روی شبانه تاثیر نداره و برای همه شبانه رایگان همون 200 ئه سرعت دانلود.
سرویس من 4 مگ 30 گیگ هست با شبانه 1 - 8 رایگان.
دوستان یه خبر خوب بهتون بدم
به زودی وضعیت اینترنت بهتر میشه
دیشب اخبار میگفت میخوان پهنای باند وارد کنند و پهنای باند تا 3 برابر بیشتر کنند
نقل قول:
خیلی از شرکتها هستن الان زیر مجموعه باقی شرکتها هستن اونها احتمالا دیگه مستقیم پهنای باند تامین میکنن وضعیت اون isp هایی که مشکل کمبود پهنای باند دارن حل میشه اما اسیاتک مشکل کمبود پهنای باند نداره مشکلش سر اینه که کاربر رو محدود میکنه تا پول بیشتری ازش بگیره.
گندشو واقعا در آوردن برای سرویسهای حجمی در طول روز ای پی های خارجی رو اکثر ساعات سرعتشو کم میکنن
آره یک دو روزه که اینطوری شده و سرعت از سرور خارجی محدود شده. فکر نکنم به حجمی یا غیر حجمی هم ارتباط داشته باشه.
اینجا قزوین سرعت محدود نیست :n05: با ماهی 25 تومن همچین سرعت شبانه توپی دارم :n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حاضرم کلا اینترنت نداشته باشم ولی قزوین نیام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=======
این آسیاتک آخه چند ماهی بود که اینطوری نشده بود، دقیقا پس از خروج اندروید سرعت سرور خارجی ش درست شد :n09: !
=======
راستی پینگ هم به شدت ترکیده واسه من ! ، الان با امریکا حدودا 350 - 360 ئه !
اگه میخوای معنی اینترنت واقعی رو بفهمی بیا اینجا حالشو ببر ...با 70 تومن هزینه و گرفتم 2 مگ نامحدود بچه هایی هستند اینجا که روزی 30 گیگ دانلود میکنند :n04::n10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قضیه این سرویس اينترنت حجمي توربوتک با 3G در 2ماه ويژه با بالاترين سرعت 4mbsآسیاتک چیه؟
کسی استفاده کرده؟ دانلود شب رایگان داره؟