پخشهای پایونیر رو هم میشه نرم افزارش رو اپدیت کرد یا نه مثل 9650 bt چون تو منوهاش گذینه اپدیت نرم افزار داره اگه میشه از کجا باید این اپدیتها رو گرفت با تشکر
پخشهای پایونیر رو هم میشه نرم افزارش رو اپدیت کرد یا نه مثل 9650 bt چون تو منوهاش گذینه اپدیت نرم افزار داره اگه میشه از کجا باید این اپدیتها رو گرفت با تشکر
نقل قول:
فوکال هاتون حیف نشد فروختین؟احتمالا بهترشو خرید
ساب که ولی 9*6 شاید هلیکس مچ یه امپ ma 40fx زده خوبه بخرم
پس یه 7056
هلیکس p62c
تا اینجا موافقین؟ میمونه امپ و درب عقب و 9*6
نه اتفاقا از پارسال تا حالا هیچی ندارم.مونسم موزیکهای موبایلم هستن:n14:ولی خوشحالم دست کسی رسیده که قدرشون رو میدونه.نقل قول:
بله MA 40 آمپ خویه اتفاقا برای یکی از بچه ها گرفتم چند صفحه قبل عکسش رو گذاشته بودن. خیلی از تغییر در صدا و کیفیتش تعریف میکرد.کلا هلیکس چیز بد نمیسازه.من 550 براتون میگیرم اگر خواستید.
پست 16533
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله 7056 و p62c رو موافقم.
آمپ هم همین MA 40 خوبه.چون اهل فشار نیستی 75 وات کافیه براش.
در عقب و 6*9 رو نگرفتم؟!منظور طاقچه عقب هست دیگه؟
ماشین چیه؟
ماشین 206 تیپ 2 منظورم داخل درب عقب زیاد با ساب و 9*6 موافق نیستمنقل قول:
ایشالا یه فوکال سری اتوپیا میخرین
اقا این صدای هد یونیت x3650 پایونر چرا این طوریه ؟؟؟
هر کاری میکنی خروجیش خوب
سلام به دوستان
من تازه خودرو خودمو تحویل گرفتم و تیبا هستش
راستش دنبال یه دزدگیر خوب تصویری تو قیمت300 تومن هستم
و برای ماشین یه ضبط و باند تو رنج قیمت 500 تومنکه صدای صاف و خوبی داشته باشه و اگه بعدها خواستم آمپلی هم ببندم امکانش باشه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
سلامنقل قول:
ممنونم لطف داری.اتوپیا که به گروه خون ما نمیخوره:n08:
برای درهای عقب چون سایزش 13 هست باید کامپوننت یا کواکسیال 13 نصب کنید.
کامپوننت 13 که نه هلیکس آورده و نه گلیدن موجود داره.
فکر کنم بهترین انتخاب آلپاین SPR-50 هست.
سلامنقل قول:
خیر مقدم عرض میکنم خدمت شما دوست گرامی.به فروم خودتون خوش آمدید:n16:
همچنین تبریک من رو بابت خودروی جدیدتون پذیرا باشید. انشاءالله چرخش براتون بچرخه
پیشنهاد من برای پخش کن وود U456 و اسپیکر هم 7158 جی وی سی یا کن وود 6995EX هست.
دزد گیر هم تو این رنج نه که نیست استیل میت هست ولی بدرد نمیخوره.100 بزار روش ایزی کار کره ای بگیر.
سلام آقا حمید
برای کناره یه سابه 1000 rms درگ استر 15 اینچ روی ماشینه پراید هلیکس p62c بگیرم یا gladen slim165 sqx? لطفا یک امپه خوب هم برای کامپ پیشنهاد کنید تا قیمته 350 تومن البته اگه امپ تو کیفیته کامپها تاثیر زیادی داره تا 500 مشکلی نداره. مرسی
سلام حمید جان
خیلی ممنون از راهنمایی تون
منم رو همین الپاین مد نظرم بود فقط این دوتا کامپ 100 وات ارام اس هست بعد امپ 75وات هست امپ کم نمیاره ؟
اتوپیا که گروه خون نمی خواد فقط پول می خواد که ماشینو باید بدی یه دست اتوپیا بخری:n02:
سلام شبتون شیک:n12:نقل قول:
مسلما SQX یه خاطر تکنولوژیه جدیدترش کیفیت بهتری داره.
آمپ خوب برای SQX متاسفانه نیست. باید صبر کنی بار گلیدن برسه.آمپ تو همه چیز موثره اصلا تو هزینه برای امپ کم نزار. البته تا 500 نمیشه چیزی گرفت. کامپوننت SQX قیمتش 880 تومن هست پس آمپلیفایری نیاز داره که از پس کیفیتش بر بیاد.
اگر مشکل مالی داری هلیکس رو مجبوری برداری p62c که 740 هست و امپ هم براش ma 40FX برداری که 550 قابل تهیه هست.(فروشش 600 تومنه)
نه چون شما فرمودی اهل ولوم دادن تا آخر پخش که نیستی.75 وات راحت از پس 100 وات بر میاد.نقل قول:
در مورد اتوپیا هم فرمایشتون متینه.:n02: