جالب اینجاست که سرعت های وب روی سرورهای گوگل مثل یوتیوب عالیه ولی بقیه سایت های خارجی داغونه در حد ۱ یا ۲ مگابیت ...نقل قول:
Printable View
جالب اینجاست که سرعت های وب روی سرورهای گوگل مثل یوتیوب عالیه ولی بقیه سایت های خارجی داغونه در حد ۱ یا ۲ مگابیت ...نقل قول:
قبول دارم...نقل قول:
طبق قانون جدید گفتن سرعت باید تا 95 درصد تضمین بشه ( اگرچه به نظر خودم مذخرفه )نقل قول:
یعنی سرعت 16 مگ حدودا باید تا 15 مگ تصمین بشه
اینجا دیگه دستشون نیست سرعت کم بشه
یوتویوب ویدئو هارو بدون کم شدن حجم تا حد زیادی فشرده میکنه، به همین خاطر معیار درستی برای سنجش نیست. مثلا من راحت میتونم یوتویوب 1080 ببینم تازه با وجود فیلتر بودنش ولی خارج از یوتویوب مثلا از یک سایت دانلود همیشه نمیتونم راحت 1080 ببینم. بسته به شرایط اینترنتم تو اون لحظه ممکنه قطع و وصلی داشته باشه.
95 درصد اوقات نه 95 درصد سرعت. مثلا شما 16 خریدی ولی خطت تا 10 میکشه، حالا باید 95 درصد اوقات سرعتت 10 باشه. یا اگه خطتت کامل 16 رو کشش داره باید 95 درصد اوقات سرعتت 16 مگابیت باشه.نقل قول:
ربطی به فشرده سازی نداره من با سرعت بالای ۱۰ مگابیت از یوتیوب دانلود میکنم در حالی بقیه سایت ها مثل توییچ ۱ یا ۲ مگابیت هستنقل قول:
همین موضوع در مورد دانلود از play store اندروید صدق میکنه و سرعتش بالاست
و همین طور در 5% مواقع فقط به میزان 50% از سرعت فعلیت اگر سرعتت بیاد پایین مشکلی ندارهنقل قول:
یعنی خدا رو شکر اگه همه چیه این طرح بد باشه این بند از مصوببه خدایی عالیه
دیگه های وب نمیتونه هر وقت دلش خواست ضریب 1 به 8 بکنه
شاتل اجازه نداره از ساعت 1 تا 8 شب سرعت بکنه دیال آپ
ای کاش یه بندیم برا پینگ میزاشتن خدایی 300 زیاده:n35:
طرح جدید های وب چرا تو سایت نیست. (نوشته در حال بروز رسانی)
نقل قول:
سلام
اشتباه می کنید. تاخیر(latency) و سرعت در اتصال های کابلی خیییییلی کمتر از اتصال های بیسیم هست مخصوصا تو تجهیزات و روتر های ارزون که اکثر کاربر ها استفاده میکنن.
اکثر افراد حرفه ای حتی اونایی که روتر های چند میلیونی با باند 5گیگاهرتز هم دارن تا حد امکان از اتصال کابلی استفاده می کنن تا سرعت بیشتر و تاخیر کمتر بشه.
برای همینه که روی اتصال با کابل تاکید می کنم.
تازه قدرت سیگنال و چیپ وای فای به کار رفته در دیوایس مقصد هم تاثیر زیادی داره.
البته اگه شبانه رایگان روی سرویست فعال باشه فکر کنم بتونن چون اینو جزو طرح تشویقی حساب می کنند و از حجم اصلی که باید سرعتش تضمین شهحساب نمی کنن.نقل قول: