نقل قول:
آخه داداشی وقتی یه جنس از اولش از حالت ظبیعی خارجش و عمل کردش مثل بقیه رده های خودش نیس یعنی شکل داره و اون طرف موظف که تعویض کنه
بعد این کنسول ها که آکبند نیستن که یارو بگه آقا آک بوده به من ربطی نداره
و در ضمن اگر بعدا بدتر شد چی ؟
نقل قول:
آخه داداشی وقتی یه جنس از اولش از حالت ظبیعی خارجش و عمل کردش مثل بقیه رده های خودش نیس یعنی شکل داره و اون طرف موظف که تعویض کنه
والا چی بگم.نقل قول:
آخه داداشی وقتی یه جنس از اولش از حالت ظبیعی خارجش و عمل کردش مثل قیه رده های ودش نیس یعنی شکل داره و اون طرف موظف که تعویض کنه
بدتر که نمیشه. ببر ببین چی میشه
خب دقیقا بگم چشه ؟نقل قول:
من یه بازی گرفتم که اصلا اجرا نمیشد رفتم به طرف گفتم این خرابه اجرا نمیشه یکی دیگه بده ،اصلا طرف قبول نمیکرد.
با یه بازیه 2 تومنی اینطوری رفتار میکنن چه برسه به یه کنسول
کلا مردم ایران تو بعضی جاها واقعا شورشو دراوردن.آدم حالش بهم میخوره با این جور آدما روبرو میشه
حالا برو پیشش یه چیزی بهش بگو ببین چی میشه.
ان شا ا....قبول میکنه.توکلت به خدا باشه.اگه آدم درست حسابی ای باشه ردیفه کارت
یه کم هم باهاش صمیمی شو دیگه فکر کنم یه کنسول هم بهت مجانی بده:31:
موفق باشی رفیق
سلام
من کنسولم آرکید جاسپر هست
به نظرتون کنسول رو عمودی قرار بدم
یا افقی قرار بدم ئ یک فن لپ تاپ بهش وصل کنم؟
سلام دوستان
من هفته دیگه دارم میرم دبی از اونجا یه Xbox360 مدل الیت بگیرم بیارم اینجا چند کپی خور میکنن واسم؟؟ یا اصلا ارزش داره از اونجا بیارم؟؟
فرقی نمیکنه چطور قرار بدیدنقل قول:
بعضی ها میگن اگر عمودی بزارید لنز دستگاه خراب میشه
اما من 2 ساله کنسولمو دارم همیشه هم عمودی بوده و فالکون هم هست و روزی بیشتر از 8 ساعت هم بازی میکنم
حتی بعضی روزا تا 17-18 ساعت هم بازی کردم
هیچ مشکلی براش پیش نیومده
هیچ فرقی نمیکنه چطور قرار بدید
فن هم لازم نیست
نزاری بهتر هم هست
برد جاسپر هم خرابی بخاطر گرما کمتر داشته و بعیده بخاطر گرمای بیش از حد خراب بشه
کپی خور کلا خیلی بگیرن 10 تومننقل قول:
اما اگه تونستی slim بگیری بهتره
هر چند هنوز کپی خور نشده ولی شاید تا چند وقت دیگه کپی خور شد
البته اگر میتونی واسه کپی خور شدنش صبر کنی
شاید هم اصلا کپی خور نشه
اما تا کپی شدنش میتونی یه بازی اوریج هم از اون ور بگیری که لایو خوبی داشته باشه و تا کپی شدنش لایو بازی کنی:46:
بستگی به محیط داره و همچنین وجود هارد.نقل قول:
کلا شما یه سرش کن ! نیازی به تقسیم بندی نیست. این جور کارا ماله سال 2007 بود.نقل قول:
داداش تمام منابع انرژی ایران مشکل داره !! خودت که باید بهتر بدونی , از این بنزینش گرفته تا اون برقش .نقل قول:
داش پدرام بد جوری رفتی تو نخ Slim ها !! :31: آخر مطمئنم به بلایی هم شده سر این Premium میاری که Slim بگیری :31:نقل قول:
اولین مورد کابل هست , دومین مورد TV هست و سومیش هم اتصالی Port خروجی تصویر.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:سامان جان این مشکل ممکنه از همون روز اولی که دستگاه در BOX اش قرار گرفته پیش اومده باشه و فروشنده بعید میدونم قبول کنه.نقل قول:
شما تمام پورت های دستگاه رو در بیار بعد بع مدت 5 دقیقه دستگاه رو به راست بخوابون بعد کمی تکونش بده , احتمالا درست میشه.
راستی اصلا هم مشکل به حساب نمیاد چون هیچ دخالتی تو پردازش کنسول یا کارایی اون نداره.
سلام عزیزنقل قول:
برای Xbox های از 2008 به بعد دیگه FAN و این جور چیزا لازم نیست .
تو حالت عمودی گردش هوا بهتر انجام میشه.
برای خرید بازی کدوم سایت را پیشنهاد می کنید؟