پینگ فن اوا چه طوره؟ پهنای باندش همونی هست که میگه؟نقل قول:
Printable View
پینگ فن اوا چه طوره؟ پهنای باندش همونی هست که میگه؟نقل قول:
مصرفم حدود 70 گیگ هست یعنی اون 80 گیگ کاملا مناسبه برامنقل قول:
فقط موندم سرعت از 6 برم 4 خیلی تاثیر داره یا نه ؟
اینم اگه کسی میدونه جواب بده :
های وب دانلود رو روی 4 مگ و اپلود رو روی 1 مگ میبنده ؟
مخابرات فک کنم پینگش هم خوب باشه.من دنبال یه سرویس با کیفیتم که تخلیه کنم.نقل قول:
وصل نشده هنوز ...نقل قول:
عجب گیری افتادیم ما خدایی . الان من 4 روزه سرویسم تموم شده میخواستم تخلیه کنم برم . گفتم صبر کنم ببینم طرح های جدیدشون چطوریه . معلوم نیست چیکار میکنن چلغوزا هی میدن و بر میدارن . مسخره نیستیم که .
نقل قول:نقل قول:
مشگل حجم های وب نیست ، سرعت پایین اش هست که کلافه ام کرده ، گاهی اوقات اونقدر کند میشه ویدیوهای ۳۶۰ یوتیوب رو به زور پخش میکنه ، حالا نتفلیکس بماند.
الان جدای از سرویس ها قیمت هر گیگ هم شده 2 تومن ولی هنوز 3 تومن هست.عوض کردن این که دیگه کاری نداره.خوب این تخلف دیگه چرا وزارت خونه باهاش برخورد نمی کنه؟!
نقل قول:
نه خیلی فرقی نداره منم فکر می کردم تو لود شدن ویدیو های اینتستاگرام و تلگرام خیلی تاثیر داره بستن خط بالاتر از 4 اما من تا 8رو امتحان کردم تغییر محسوسی ندیدم!
تو های وب هر چی بگیری همش یه اشغال هست.نقل قول:
ولی تو isp های دیگه من پارس انلاین 16 مگ رو داشتم واسه دیدن استریم وقعا فوق العاده بود.
عزیز استان ب استان شهر به شهر مرکز به مرکز مخابراتی باهم تفاوت داره حالا دلیل نمیشه شما تجربه بد داشتی ب همه تعمیم بدی...تو این مملکت و با این وضع اینترنت نمیشه رو هیچی حساب کردنقل قول:
من قبلا 5سال شاتل داشتم به طرز عجیب غریبی حجم دزدی می شد و واقعا نمیتونستم ثابت کنم و همه کاربرای شاتل هم تایید می کردن و می کنن هنوز (نمیگم هیچ شرکتی دزد نیست اما شاتل دیگه خیلی تابلو دزده ) اما الان که های وب دارم موردی ندیدم که بگم دزدی داره البته دانلود نمی کنم زیاد و اگه هم حجم خوری اضافه هم بشه محسوس نیست
من الان با 4مگ ویدیو1080 ی و توپ می بینم بدون وقفه حالا ممکنه یکی با خط16مگ اصن نتونه بالا بیاره !!!!