مگه تو هادیشهر خط میدهنقل قول:
جلفا چطور؟
مگه تو هادیشهر خط میدهنقل قول:
جلفا چطور؟
ارائه سرویس فهرست طلایی به مشترکین ایرانسل
با راهاندازي سرويس جديد، مشتركان ايرانسل در تماس با پنج شمارهي انتخابي خود از ميان مشتركان اين اپراتور از 10 درصد تخفيف برخوردار ميشوند.
عليرضا قلمبر دزفولي - مدير عامل ايرانسل - در گفتوگو با ایسنا، با بيان اين مطلب اظهار كرد: با ارائهي سرويس فهرست طلايي كه براي اولين بار در كشور راهاندازي ميشود، مشتركان سيمكارتهاي دايمي ايرانسل اين امكان را مييابند كه با انتخاب پنج شماره از شمارههاي ايرانسل دوستان و يا آشنايان خود و افزودن آن به شمارههاي فهرست طلايي در مكالمه با آنها از 10 درصد تخفيف استفاده كنند.
به گفتهي او مشتركان بايد شمارهها را در فهرست مربوط به اين سرويس وارد كنند تا از آن پس، تعرفه مکالماتشان با اين پنج شماره کاهش يابد ضمن اينكه اين شمارهها بايد از شمارههاي ايرانسل باشند كه هر دو سيمکارت دائمي و يا اعتباري را شامل ميشود.
برین حالشو ببرین
تو خبر مربوط به اینترنت آخر هفته گفته 220 شهر !
حالا کجاست من نمیدونم !
ایول ایرانسل
دنیا فقط ایرانسل
همراه اول برو جلو بوغ بزن
بچه ها این یه جمله رو با صدای همون مرده بخونید :
همراه اول ، هیچ کس تنها نیست
برو بذار باد بیاد
13 ساله اومده فقط بلده جیب مردم رو تیغ بزنه هنوز بعد 13 سال نتونسته gprs ارائه بده
ایرانسل
هیچ کس تنهااااااا نیست با ایرانسل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] i love irancell
:exclamati
1- من از اولین روزهایی که ایرانسل اومد یک سیم کارت گرفتم و تا یکی دو هفته پیش مشکلی در ارسال sms خصوصا به خطوط ایرانسل نداشتم ... اما یکی دو هفته sms ها یا ارسال نمی شوند ... یا دیر می رسند .... یا دلیوری نمی دهند ... و مشکلاتی از این قبیل ....
البته به نظر خودم ( با توجه به تحقیقات و بررسی هایی که کردم) شلوغ بودن شبکه به دلیل طرح ها و تقارن آن با ماه مبارک رمضان و برگزاری مسابقات گوناگون در شبکه های TV و رادیو باعث ایجاد این مشکل شده .... چون در ساعات بعد از نیمه شب این مشکل تا حدود زیادی برطرف میشود ...
اگر از دوستان کسی چیزی در این زمینه می دونه بگه ...
:exclamati
2- دوستان من یه دائمی دارم که به دوستم (اعتباری ایرانسل) زنگ زدم گفت در دستری نیست ( پیامک هم نمی رفت )
رفتم پیشش آنتن هم داشت ... اون منو می گرفت! ولی من نمی تونستم! ( می گفت در دسترس نیست ... حالا کنارم وایساده بود)
یکبار گوشیش رو روشن خاموش کردیم همه چیز درست شد ... ( پریروز )
دیروز دوباره این مشکل پیش اومد با ترفند قبلی درست شد ....
امروز دوباره این مشکل پیش اومد با ترفند قبلی درست شد ...
اشکال از چیه؟
در ضمن این سوالات رو تو سایت هواداران هم پرسیدم
دوستان به مطلبی درباره "تغییر از سایت P30" تو سایت هوادارن نوشتم ... حوصله کنید برید بخونید ... خیلی زیاد شده ( متاسفانه ) ... اما ارزش یه بار خوندن رو داره ....
البته فونتش درشته مطلب اونقدر ها هم زیاد نیست
اینم لینکش
کد:http://www.mtnclub.ir/showthread.php?tid=18&pid=385&
من مشکلی برای ارسال به 0913 ندارم. اما به 0918 به هیچ وجه نمی رسه... نه تنها دلیور نمی شه که اصلا نمی رسه...
کسی چیزی می دونه؟
آقا شاهين. كارت هديه ما كه نيومد.
پيگيري شما هم كه كارساز نبود.
الهي حرومشون بشه. :19:
سلام به همه دوستان جدید و قدیمی
انجمن مبایل با وجود شما داغ شده
فقط بگم من الان چند ماهی هست قبض مبایلم رو پرداخت نکردم و این که الان بالای 140 تومن رسیده
و تو محل ما جدیدا انتن دهی بد شده
ولی باز میگم فقط ایرانسل
من هم دقیقا مشکلاتsms زیاد شده به خصوص شب ها....نقل قول:
اخه واقع بین باشیم ایرانسل فقط جی پی ار اس داره به محض اینکه همراه اول هم جی پی ار اس دار شد من همراه اول میگیرم
هزینه هاش هم کمتره
خوب این سلیقه شماست که از بین خوب و بد بدا انتخاب کنی :46:.مثل اینه من بگم پژو مثلا کولر داره پرایدم داره اما چون هزینه نگهداری پراید پایین تره برم پراید بگیرم ! در حالی که کیفیت پژو چیزه دیگه ایه !نقل قول:
وقتی همراه اول انتن دهیش بهتره خب ادم چرا ایرانسل بگیره ؟
خوب شاید شما اینقدر پول داری که بری بدی سیم کارت مخابرات بخری.شما آزادی هر چی میخوای بخری.نقل قول:
666
صفحه ی شیطانی
اگه اشتباه نکنم شما میخواستی شکایت نامه بدی ؟نقل قول:
آفتاب از کدوم ور زده؟
ایرانسل EDGE داره با سرعت 100 کیلوبیت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
مخابرات هم فعلا وعده وعید داره بعدشم سرعتش از 48 کیلوبیت فراتر نمیره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايرانسل بهاي سيم كارتهاي خود را 50 درصد كاهش داد
همزمان با ورود سيم كارتهاي اعتباري دولتي به بازار سيم كارت و نيز تشديد رقابت ميان اپراتورها، ايرانسل نيز براي جذب مشتري بيشتر بهاي فروش سيم كارتهاي دائمي و اعتباري خود را 50 درصد كاهش داد.
به گزارش فارس اپراتور دوم تلفن همراه پس از فعاليت اپراتور اول كه اقدام به عرضه سيم كارتهاي اعتباري خود كرده بود سعي در جذب مشتري بيشتري دارد.
به دليل پوشش سراسري سيم كارتهاي اعتباري دولتي در حال حاضر اين نوع سيم كارت متاقضي خوبي در بازار پيدا كرده است.
اما در اين سو ايرانسل نيز براي عقب نماندن از قافله اقدام به نصف كردن بهاي فروش سيم كارت صفر خود كرده است.
عليرضا قلمبر دزفولي مدير عامل ايرانسل به فارس گفت: بهاي سيم كارت صفر اين شركت از ابتداي مهرماه تا سيام آذرماه سالجاري به نصف كاهش مييابد.
وي گفت: سيم كارت دائمي از 150 به 75 هزار تومان و بهاي سيم كارت اعتباري با شارژ 5 هزار توماني به از 29 به 15 هزار تومان طي مدت مذكور به فروش خواهد رسيد.
اين اپراتور اكنون 5/3 ميليون نفر مشترك دارد و در 220 شهر كشور پوشش شبكه دارد.
نقل قول:
همراه اول با اومدن ایرانسل به شدت دنبال GPRS و MMS و کاهش هزینه ها و برداشتن هزینه های جابه جایی و بین شهری و غیره رفته ... اگه قبل رو مقایسه کنیم با توجه به قیمت سیم کارت شک نکن ایرانسل بهتره ... ولی اگه با پیش بینی شما gprs و mms رو به همراه اول اضافه کنیم و هزینه بین شهری و جا به جایی رو هم به خاطر گل روی شما بردارند .... آنوقت باید ببینیم ایرانسل در هزینه هاش تخفیف میده یا نه و بعد مقایسه کرد .. ضمن اینکه بچه مومن ... اگر این اتفاقات خوشایند هم برای همراه اول بیفته و تعرفه های ایرانسل هم کم نشه ... با این طرح های تشویقی دیگه نمی تونی به ایرانسل ایراد بگیری ... شما با استفاده از طرح های تشویقی می تونی اندازه کل پول سیم کارت ایرانسل رایگان مکالمه کنی یا SMS بزنی و حتی خیلی بیشتر ... حالا چی ؟؟ قبلا هم گفتم خودتون رو گول نزنید ایرانسل زنده و پویاست ... آدم کیف می کنه وقتی تبلیغ های جون دار و طرح های متنوع اش رو می بینه ... همیشه دلت به یه طرح و یه جنگولک بازی! ایرانسل خوشه ... یه مسابقه ... یه جایزه ... و خیلی چیزهای دیگه ... اما همراه اول و تالیا مثل مرداب می مونن ... حالت مرده دارند ...
مگه اینکه همراه اول حرفامو بشنوه و به تقلید از ایرانسل طرح تشویقی راه اندازی کنه ...
شما که برات هزینه انقدر مهمه حتما ایرانسل بخر و از طرح هاش استفاده کنن ...
پست بالا کاملا تایید میشه
سلام دوستان
قیمت مکالمات و sms و mms و Gprs در ایرانسل چقدر است
بعد میخواستم بدونم العان چه طرحهایی داره
آقايون اين خبر موثقه:19:نقل قول:
يه خبر دسته اول از همين هفته gprs رايگانه حالشو ببريد به همه هم نگيد بذاريد يه دو روز پهناي باندمون خوب باشه
جواب همه سوالهات رو می تونی بری از سایت بگیری...MTNCLUB.irنقل قول:
چون زیاده همه ی جوابهات و قیمت مکالمه و... بستگی داره به طرحی که انتخاب می کنی...
طرح های الانش مثل تابستونه...
اما خوب خیلی بهتر شده...
بابا شایعه نکن...نقل قول:
از اول همین هفته نه و اول مهر (میشه شنبه؟(: شایدم)
بعدشم فقط پنج شنبه و جمعه ها مجانیه! کی گفته کل این 3 ماه((:
اونم واسه آشناییه مردم با GPRS هستش که برای بهتر استفاده کردنش به کلوپ (MTNCLUB.IR) برید و برنامه ها و بازیهاش رو دانلود کنید...
گفتن واسه آشناییه اما بیشتر اینه که روی مخابرات زالو رو کم کنن((:
مشکل اینکه بعضی وقتها بد آنتن میده به نفع منم شده!... چون خیلی از کسایی که کار داشتند با من کار نداشتن! فقط زنگ می زدن که که یه کاری براشون انجام بدن! (توقع!) بعد که یکی 2 بار نمی گرفت بی خیال میشن... ((: اگه کسی هم کار واجب داشته باشه و مهم انقدر می گیره تا بگیره... (انقدری هم نیستا! همش نهایتا 2 بار) چون خونه ما تا آنتن نهایتا 100 متر فاصله داره و شرکت هم زیاد نیست. از پنجره می بینم آنتن رو.
نگفتم كل 3 ماهنقل قول:
امروز 5 شنبه است گفتم از همين هفته رايگانه بابا ناسلامتي ايرانسله ها جلوجلو حال مي ده:31:
نه عزيز راست ميگه من همين الان كانكت شدم كلي هم گشتزدم هيچي ازم كم نكرد:26::26::26::26::26::26::26::26: ((اعتباري))نقل قول:
چه جوري ميشه توي كامپيوتر باگوشيم كانكت بشم:21::21::21: ((Samsung D900i))
همه پهنا باند رو نگير بذار چند بيت هم اينجا بياد :10: :31:نقل قول:
salam bache ha 1 soali dashtam mikham bara sim kartam pincode bezaram vali pin avalie ham nadaram ro packesh faghat 1 puck neveshte oono bezanam doroste bebakhshid engilish neveshtam to cafi net hastam system farsi nadre sorry
نه، PIN اولش یادم نیست ولی برو تو قسمت تغییر PIN1 و PIN رو 3 بار اشتباه بزن تا ازت PUK رو بخواد، اون رو بزن و PIN جدید رو وارد کننقل قول:
آقا الان ماله من کم کرد!!
وضع بقیه چطوره؟
ماله من نمیکنه !!! چه خبره ؟!نقل قول:
يكي ميشه بگه من بدبخت بايد چه شكلي gprs ام رو فعال كنم؟
من 3-4 کیلوبایت باهاش رفتم بعد اعتبار رو چک کردم دیدم چیزی کم نشده.نقل قول:
بعدش خوشحال شدم 78 کیلوبایت دیگه هم باهاش رفتم بعد که اعتبار رو چک کردم دیدم 82 کیلوبایت برام حساب کرده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعتباری #3*140*نقل قول:
دائمی #3*130*
امروز صبح یه SMS با این عنوان از شماره ی 11138585 دریافت کردم:
Moshtarak gerami, doreye etebere tarhe tashvighie shoma payan yafte ast. Tarefe shoma be tarefeie ke ghablan estefadeh mikardid bargashte ast.
درست میگهSMS
که می زنم هزینه ور میداره.(خطم اعتباری هست)
نقل قول:
:8::8: ماله منم کم نمیکنه ، فکر کنم اونایی که تو طرح بودن اینطوریه :8::8:
آقا برید تو کفه سرعت : برای اولین بار وصل کردم به کامپیوتر با کابل ( pc suite ) گوشیم 5700 خدا :40:
speed :460.8 kbps :18:
مي دونم ميگه نميدونم 1- خدوات نمي دونم چي چي تا 6- خدمات ايرانسل. بعدش چي كار كنم. كمممممممك
اون نیست سرعتتنقل قول:
با speedtest.com امتحان کن