بله برای خرید سرویس هم حداقل خودم بار اول حضوری گفتن باید برمنقل قول:
اگه به سایت دقت کنید در فرایند ثبت نام انلاین قسمت اخر یه کد میده و پرداخت پول رو نمیاره برای خریدار و میگه تماس گرفته خواهد شد.
Printable View
بله برای خرید سرویس هم حداقل خودم بار اول حضوری گفتن باید برمنقل قول:
اگه به سایت دقت کنید در فرایند ثبت نام انلاین قسمت اخر یه کد میده و پرداخت پول رو نمیاره برای خریدار و میگه تماس گرفته خواهد شد.
دوستان من دو تا سوال داشتم
اول اینکه تو این جشنواره ها اگه ترافیک زودتر از مدت زمان تموم بشه باید چی کار کرد ؟ ترافیک اضافه خرید ؟ یا میشه سرویس رو حذف کرد از سرویس های نامحدود معمولی خرید ؟
دوم تو جشنواره ها اپلود رو روی 1 مگ هم میبندن ؟
منم تقریبا 1 ماه پیش ثبتنام کردم بعد تماس گرفتن و گفتن این ربات تلگرامی پارس برای دریافت مدارک ... و این هم کد دستوری برای پرداخت هزینه !نقل قول:
حتی کدشون مشکل داشت دوباره تماس گرفتم یه کد دیگه دادن مشکل برطرف شد و خیلی زود هم سرویس دایر شد ...
من زیاد از پارس آنلاان راضی نیستم موقعی که قطع میشه هیچ کس پاسخگو نیست رسیدگی و پشتیبانیشون هم مورد پسند من نیست
سرویس 8 مگ
سرعت فیکس رو 550 عه الان
زنگ هم میزنی بصورت گویا میگه:کمبود پهنای باند!
درخواست جمع اوری بدم پول سرویسو بر میگردونن؟؟؟
بالاتر دوستی درخواست جمع آوری داد گفت که بهش پول رو برنگردوندندنقل قول:
به کارشناسای پارسانلاین یه چیزی آموزش دادند وقتی زنگ میزنی برای افت سرعت و قطعی همشون همونا رو تکرار می کنند
گوشی های تلفن رو از مسیر خط تلفنتون خارج کنید...
اسپلیتر رو از مسیر مودم خارج کنید...
سیم مودم رو عوض کنید...
به نزدیک ترین پریز به جعبه تقسیم وصل کنید...
برید دم در خونه مستقیم مودم رو وصل کنید...
پریز مودم باید معمولی باشه و قطع کن برق نداشته باشه...
من یه بار همه این کارا رو کردم هیچ تاثیری نداشته.
الان چند وقته دیگه خیلی افتضاح شده زنگ زدم باز هی میگن همین کارا رو بکن.
میگم آقا قبلاً همه این کارا رو کردم ربطی نداره. باز میگه حالا شما این کارا رو انجام بده بعد زنگ بزن.
گفتم آقا ربطی نداره مشکل سراسریه :n21::n21::n21::n21::n21:
نهلت به پارس انلاین کاهش شدید سرعت دیگه تا این حد 200تا300تا بانوسان مثلا 8مگ داریم
اگر صدای ضبط شده این جمله را گفت پس احتمالاً اون را درست خواهند کرد. با توجه به تجربه ی من احتمالاً اینطور خواهد شد. به هر حال خودشون خوب می دونند که اگر این کار را نکنند مشتری هاشون رو از دست خواهند داد.نقل قول:
هزینه ی شما رو پس نمی دهند اما به صراحت به اونها بگید که از اتصالتون راضی نیستید و اگر اون بخواد اینطوری پیش بره تمدید نخواهید کرد و درخواست تخلیه خواهید داد.
دوستان توجه کنید که در اینترنت جدید به شما سرعت/پهنای باند می فروشند پس اونها باید همان مقدار پهنای باندی را که براش پول پرداخته اید، در اختیارتون قرار بدهند.
من جشنواره داشتم پارسال حجمم تموم شد یک ماه پیش ، قرار رو سوزوندم و از این غیر حجمی ها گرفتم ، پس محدودیتی نداری تو تعویض خریدن ، آپلود هم من زنگ زدم رو یک مگ ببنده ، طرف گفت نمیشه ، تو سیستم تعریف نشده ، گفتم بهش مسخره بازی در نیار اعصابمم خرابه ها ، بست رو یک مگ ، (عین گاو تشریف دارن ، قدیما راست گفتن که تا نباشد چوب تر ، فرمان نبرد این پشتیبانا)نقل قول:
ممنوننقل قول:
درباره سرعت جشنواره من از پشتیبانی هم سوال کردم میگه روی 3 مگ و اپلود 512 میبندیم ! حالا نمیدونم واقعا رو 4 هم میزارن یا نه ؟ چون برای بعضیا انگار روی 4 گذاشتن
از من میشنوی طرف پارس آنلاین نیا . من خودم امروز درخواست تخلیه فرستادم.نقل قول:
قطعی پی در پی . داره . نویز خیلی زیاد شده این اواخر.
زنگ هم بزنی به اپراتور وصل نمیشی یه صدای ظبط شده گذاشتن که مشکل پهنای باند داریم و به زودی بر طرف میشه رو هی تکرار میکنه.
برا تخلیه زنگ زدم میگه 10 روز کاری طول میکشه .:n24: منم گفتم قرار بود یک روزه انجام بشه :n04:
.گفت کی گفته :n04:.
گفتم وزیر ارتباطات گفته :n10:.
گفت نمیشناسم.:n08:
گفتم شکایت که کردم میشناسی:n08: :n08:
بعدش گفت سه روز طول میکشه:n08:
الان های وب دارمنقل قول:
قطعی خدایی اصلا ندارم ولی افت سرعت بعضی مواقع دارم
این جور که شما میگی انگار پارس انلاین هم این مشکل افت سرعت رو داره :n03:
عجب:n08:
از پارس آنلاین پس از شکایت برای جمع آوری سرویس اینترنت زنگ زدن
میگن 55000 ریال باید پول بدی تا سرویست رو جمع آوری کنیم:n09::n10:
بهشون میگم چرا ؟ میگه گرون شده الان رانژه و تخلیه :n24:
میگم مگه الان رانژه و تخلیه ارزون شده بود. شما باقی پولی که من پرداخته بودم رو پس میدادی/////؟ میگه نه:n02:
یه شکایت هم بابت کلاهبرداری براشون رد کردم:n16:
پارس انلاین شرایطش خیلی بده. کسی سمتش نیاد. من امروز با کارشناسش صحبت کردم ادم صادقی بود گفت پهنای باند داریم در حال افزایش هستیم. گفتم باشه اشکال نداره قطعی چطور؟ موند. در هر صورت اینها طمع کردن سرویس فروختن پهنای باند هم ندارن شرایط وخیم شدید. باور کنید مخابرات الان بهتره تا پارس انلاین. بزرگترین اشتباهم این بود که 6 ماه جشنواره گرفتم موندم توش سرعت میشه 1 مگ و قطعی هم روزی چند بار. سر در نمیارم قطعی چرا دارم. میگم پهنای باند کم زیاد فروختن اما قطعی رو دیگه کجای دلم بزارم؟
تو صفحه اینستاگرام پارس ان لاین ، گفتم چرا بابت تخلیه طلب پول کردید ، بلافاصله کامنت پاک و منو بلاک کرد :n08: بدبخت ها عوض پاسخگویی میزنن بلاک میکنن ، دوستان کسی سمت پارس ان لاین بیاد مصیبتی میشه براش . دو ماه دیگه به اشغالدونی نت میپیوندن
تبریک برا رسیدن تاپیک به صفحه 666
الان یه ماهی هست که برای این که تایک اوتم کم بشه و پکت لاست کم بشه مودمو خاموش روشن میکنم.پشتیبانی گفت پهنای بند کمه
قبلا سرعت رو بیشتر از اسمی میبستن حالا که پول 8 مگ رو دادیم دیگه چه بهونه ای برای این افت سرعت ها دارن که سرعت ما از نصف هم کمتر میشه و میرسه به 3 مگ!
شکایت کن حتما. اگرم گفتن زیر ۳ مگ بخرید بگو چون طبق قانون جدید باید سرعت رو تضمین کنید خسارت من رو باید پرداخت کنی!نقل قول:
آخیش راحت شدم
الان صدای من رو از روی پیشگامان می شنوید :n08:
مدت زمان جمع آوری - یک ساعت / مدت زمان رانژه مجدد یک ساعت :n02:
میگفتن خطم نمیکشه بیشتر از 12 مگابیت / روی 16 مگابیت راحت سرویس گرفتم و تست سرعت جواب داد ، بنظرتون چرا ؟ :n10:
پروفایل گیم هم برام نمیبستن ، اینجا انجام دادن با سرعت 14مگابیت برثانیه - مشکل خاصی هم نداره
حداقل ها رو داره دیگه نیازی به تعویض isp ندارم.
امروزم کلا قطعی دارم... به 195 باید شکایت کنم؟نقل قول:
سرعت دانلود با IDM با سرویس 8 مگ بیشتر از 300 کیلوبایت نمیشه در این ساعت (23)
افتضاح شده پارس آنلاین
آخر این ماه تخلیه میکنم
به شدت کمبود پهنای باند در همه شرکتها احساس میشه دوست عزیز..من قبل از طرح های جدید پارس انلاین بودم خوب بود الان های وب هستم توی ساعاتی از شب و حدود یک و دو بعد از ظهر( کلا ساعات پیک مصرف ) سرعت به شدت افت میکنه...مثلا سرعت 16 مگ از 4 بالاتر نمیرهنقل قول:
من که تقریبان 8روز ازسرویسم 8مگ مونده بعید میدونم تمدیدکنم 9روز اول دانلود چه توروز وچه شبانه فیکس950 بودتا1مگ می رفت باidm تو5ساعت تایم شبانه 15گیک میزده ازموقعی که سرعتها چه تو روز وچه شب بیشترساعات با اوفت ونوسان همراه شد نه میتونم ازحجم روانه ام درست استفاده کنم نه شبانه که10گیکم به زورمیشه باسرویس 8مگ زد خلاصه زنگم میزنی پشتیبانی یه مشت چرندیات تحویل میده همین الانم نهایت500تامیده
دوستان ، پارس ان لاین تخلیه نمیکنه، میگه پنج و پونصد باید بدی تا تخلیه کنیم ، عجب مسخره بازی راه انداختن:n08:
این کندی های سراسری چیه داره اتفاق می افته ؟
الان تک کانکشن من شده در حد دایل آپ !
آی اس پی های دیگه هم شاکین و فقط من نیستم !
چند روز عالی میشه چند روز خراب!
من پیشگامان دارم البته!
پارس آنلاین امروز برای من وضعیتش بهتر شده،هر روز این موقع پهنا روی 6 مگ و 5 مگ بود با snr حدود 6 و 7 .اما الان دیدم پهنا روی 9 مگ و snr روی 28
البته باید صبر کنم ببینم تا شب و روزهای دیگه وضعیتش اینطور میمونه یا نه
من هم مشکل کندی سرعت رو با شاتل دارم از غروب به بعد دیگه 512 هست و وبگردی کنده ولی اینکه میگید سراسریه فکر کنم بیشتر به شرکت ها مربوط میشه چون من اسیاتک هم دارم ولی در تمام ساعات شبانه روز ثابته و اصلا کندی سرعت نداره.نقل قول:
سلام به همه
دوستان من سرعت دانلود کم شده (1 مگابیت ) ولی تو پنل مودم سرعت رو 4 مگ هست .این مشکل مربوط به همین افت سرعت و کمبود پهنای باند خودشونه یا مشکل منه ؟!
اگر snr بالای 11 باشه بله مشکل از خودشون هست که تقریبا الان توی بیشتر سرویس دهدنده ها بوجود اومده ولی اگر نویز روی خط باشه و snr پایین باشه شما خطت روی 100 مگ هم که باشه دیال اپی میشه .در صورتی که مطمینی که نویز نداری مشکل کمبود پهنای باند سراسری هست.نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید فردا می خوام پارس آنلاینمو لغو کنم
خونمون هم دولت هست (مرکز مخابرات پاسداران)
کدوم شرکت ISP رو پیشنهاد می کنید؟ چون انلاین بازی می کنم پینگ برام خیلی مهمه
پارس آنلاین از دیروز تا الان وضعیتش مثل سابق شده برای من،فقط تو ساعات شلوغی کمی صفحات دیر باز میشن که شاید به خاطر سرویس 128 باشه ولی پهنای باند روی 9 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت سرعت دانلود چه طوره؟(در ساعات شلوغی؟)نقل قول:
تو این مدت چیزی دانلود نکردم ولی الان با اسپید تست یه تستی گرفتم پهنای دانلود روی 480 کیلو بود یعنی از 512 هم کمترهنقل قول:
همین الان یه فایلی رو از سایت سافت 98 گذاشتم دانلود بشه سرعت زیر 20 کیلو با idm
پارس بهترین پینگ رو برای بازی داره. چرا میخواهید لغو کنید؟نقل قول:
تست اسپید تست منظورت اینه 480 کیلو بیت بود !؟نقل قول:
عکس نداری ازش ؟
آره یعنی 0.480 مگابیتنقل قول:
اما الان هم تست گرفتم سرعت روی 6.92 مگا بیت بود
در یه کلام افتضاح
زنگ میزنم پشتیبانی میگه مشکل از سمت شماست از مرکز ما افت فشاری وجود نداره
دزدترین و بی مسیولیت شرکت اینترنتی همین پارس ان لاینه . بعد شش روز با دو تا شکایت و ده بار زنگ زدن هنوز تخلیه نکردن ، و میگن پول بده تخلیه کنیم ، ... ترشی هم بشون نمیدم ، دیروز همچی سر مسیول صدای مشترک داد زدم که خودمم ترسیدم:n08: