اگر سیمکارت محدود شده باشه ، کسی میدونه چطوری میشه از محدودیت خارجش کرد ؟
Printable View
اگر سیمکارت محدود شده باشه ، کسی میدونه چطوری میشه از محدودیت خارجش کرد ؟
اپلیکیشن همراه مننقل قول:
دوستان این همراه اول بن میکنه زیاد دانلود شبانه کنی ؟
من الان یک ماهی هست چند بار دانلود شبانه بسته میزنم سرعت رو 260 کیلو قفل شده و بیشتر نمیره :n34:
همین الان حجم بسته آلفا پلاسم تموم شد و سویچ کرد رو تریجی ،راهی نیست بدون خرید بسته آلفا پلاس فورجی بشه،
این مسخره بازیا چیه در میاره همراه آخر یه هفته اعتبار داشتم فقط حجم تموم شد
سلام من خرداد یک مودم همراه اول خریدم یک کارت هدیه 20 گیگ نوترینو روش بود الان منطقه ما تحت پوشش شده اما این کد کار نمی کنه
روی کارت تاریخش تموم بود اما عامل فروش مجازشون می گفت مشکلی نداره
کدش
*111*131*pin# اما وقتی میزنم میگه چینین شماره ای یافت نشد
کدش چیه خدمات مشترکین شمارش چند؟
چون تاریخش گذشته فکر نکنم بتونی کاری کنی. شماره مرکز تماس همراه اول اینه : 9990نقل قول:
به جای ۱۱۱ عدد ۱۰ رو وارد کن احتمالا درست بشهنقل قول:
فرستاده شده از SM-J510Fِ من با Tapatalk
4g همراه اول
شهر بروجرد - میدان ایت ا... بروجردی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پلاس هست؟نقل قول:
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
دوستان این همراه اول بن میکنه زیاد دانلود شبانه کنی ؟
من الان یک ماهی هست چند بار دانلود شبانه بسته میزنم سرعت رو 260 کیلو قفل شده و بیشتر نمیره
دوستان کسی این وضعیت رو تجربه کرده ؟:n27:
فکر نکنم چون گوشی من LTE Cat 4 رو فقط ساپورت میکنه.نقل قول:
تری جی
قبلا سرعت تری جیش بهتر بود فکر کنم دوال کریرشو غیر فعال کرده
سرعت دانلود ما در حد آپلود شما هستش،نقل قول:
همراه اول خیلی اذیت میکنه !
TapaTALK
دیشب واسه اولین بار یه بسته شبانه نامحدود 1 روزه گرفتم 1000 تومن و 1000 تومن دیگه هم شارژ داشت خطم
تا حدود ساعت 4.5 راحت دانلود میکردم بعد دیدم یهو قطع شد و دیگه وصل نشد
نیم ساعت بعد همینجوری یه مانده گرفتم دیدم نوشته 0 ریال !!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بندرعباس بسته هدیه 2+2GB
دوستان این همراه اول به خاطر سرشماری یه بسته اینترنتی 1 ماه به هدیه داده.الان دیدم اتوماتیک رفته برای 1 ماه دیگه هم تمدید کرد.
الان برای لغوش میشه کاری کرد؟یا 10000 هزارتومان رفته تو پاچه مون؟
با سلام
دوستان بنده با سیمکارت معمولی و گوشی سامسونگ گرند 2 در منطقه سرعت دانلود 4 مگ دارم اگر سیمکارت و گوشی رو به فورجی ارتقا بدم افزایش سرعت خواهم داشت؟ یا در کل فرقی نداره؟
ممنون
ستاره صد ستاره هشت مربع برای لغو تمدید خودکار هست این بسته هم که واستون فعال شده دیگه رفته تو پاچتون باید از قبل تمدید خودکارش رو لغو میکردین[emoji3]نقل قول:
الان که تمدید شده کاری نمیتونی بکنی . باید قبل اینکه بسته تموم شه تمدید خودکار رو لغو میکردینقل قول:
آره سرعت بالاتری میگیری . ولی ممکنه خیلی هم تغییر نکنه مثلا تا 14-15 بگیرینقل قول:
مدیران محترم موقتا توی عنوان تاپیک بنویسن بسته 2 تا 7 محدودیت داره تا اینقدر کاربرها دچار اشتباه نشن
هر چند تا حالا چندین بار گفته شده بسته 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ رو داره علی رغم خالی بندیهای همراه اول
اینجا اگر بلاد کفر بود تا حالا چندین بار همراه اول رو به خاطر خالی بندی هاش جریمه می کردن اما .... من مسلمون شرمندم
۲ تا ۷ چند گیگ میتونی دانلود کنی حداکثر؟نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
همراه اول خیلی بد داره کار میکنه واسه 4 جی
همشهری ایدی تلتو بزار کارت دارم بی زحمتنقل قول:
قبلا بهم ایدی داری ولی الان پاک شده
دوستان شهر ما یک هفته هست 4g شده ولی سرعت دانلود بیشتر از 8مگابیت بالار نمیره با 4 آنتن کامل و مودم mr 200 زنگ زدم 9990 میگه چون تازه راهندازی شده و مقدماتی هست ولی مخابرات شهرمان میگه کارشان تموم شده قضیه چیه آیا امکان درست شدن داره یا نه آیا سیم کارت جدید بگیرم چطور چون بعضی از دوستان میگن سیم کارتها محدود شده ممنون از پاسخگوی عزیزان
دوستان چند روزی هست که ایرانسل برای من بازی درآورده ، میخوام کوچ کنم به سمت همراه اول ! الان مودم 3372 هواوی ایرانسل استفاده میکنم ، چند روزیه که برنامه ایرانسل من قاطی داره ، بسته میخرم دیر فعال میکنه و یا فعال هم شده باشه میزارم دانلود ، صبح میبینم که همه فایل ها اررور داردن و فقط 1 گیگ دانلود شده ، در صورتی که حدود 45 و بعضا تا 80 گیگ هم دانلود کردم قبلا .
جهت استفاده اینترنت همراه اول ، مودم E3372 که USB دانگل هست رو در نظر دارم ، از دوستان تو تبریز استفاده کردند ؟ چجوریاست ؟
شبانه محدودیت حجمی داره یا نامحدود هست ؟؟
کارکرد و خرید بسته و ... اش مثل ایرانسل هست یا طرقه شارژ و ... فرق میکنه ؟
لطفا راهنمایی کنین ، ممنون
از نظر نصب تجهیزات تمام شده ولی از نظر تخصیص پهنای باند 40 مگ حد اقل یک ماه طول می کشهنقل قول:
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
اکر مدیرا هم بنویسن محدودیت 20 گیگ داره باز یه سری کاربر تازه از گرد راه رسیده میان میگن محدودیت نداره ما 40 گیگ گرفتیم با بسته 2 تا 7 دیشب .نقل قول:
این قضیه 2 تا 7 قرار نیست هیچ وقت حل بشه مثل فرق بیت و بایت که هنوز توی همه تاپیکها دارن براش چرتکه میندازن .
دوستان الان من طرح 2+2 تموم شد از اون موقع هم آنتن فورجی پریده و نیست ..علتش اینه یا کلا مخابرات مشکل پیدا کرده ؟
فورجی فقط با بسته آلفاپلاس وصل میشه .نقل قول:
هر بسته آلفا پلاس ؟نقل قول:
آره بسته هم تموم شه شبکه فورجی قطع میشهنقل قول:
برای من که بدون بسته هم به فورجی وصل می شه.نقل قول:
Sent from my HTC_D626q using Tapatalk
چند نفر دیگه هم اینجا گفتن که بدون بسته به فورجی وصل میشن(دلیلش مشخص نیست) ولی قاعده کلی همراه اول اینه که بدون بسته روی فورجی رجیستر نمیشهنقل قول:
اونایی که سیم دائم دارن بدون بسته هم ظاهراً به پلاس وصل میشن
همراه اول براشون کیسه دوخته، مواظب باشند
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
من خط دائمی دارم ولی بون بسته الفا پلاس 4g وصل نمیشه :V32:نقل قول:
فکر کنم شانسی هست چون همراه اول حساب کتابی نداره معلوم نیست با خودش چند چنده :n09:
به دائمی یا اعتباری بودن سیم کارت ربطی نداره .همونطور که گفتم دلیل اینکه بعضیا (به طور استثنا) بدون بسته به فورجی وصل میشن اصلا مشخص نیست .
بسته نامحدود
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
چند روز شبکه 3G و 4G قطع شده ! چندین بار با مسئولین شهرستان برای اینکه مشکلات رو حل کنن تماس گرفتم ولی هیچ اقدامی نکردن حتی برای حل مشکل با 9990 هم تماس گرفتم و پرونده تشکیل دادم ولی باز تاریخی برای حل مشکل مشخص نکردن و همین جوری مونده! دوستان کسی راه حلی داره ؟ بسته ماهانه گرفتم تاریخش داره تموم میشه و حجمش می سوزه :n28: