منبع فراموش نشه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
منبع فراموش نشه :نقل قول:
کدوم اصفهان؟ این اصفهانی که ما توش زندگی میکنیم که ایرانسل 3G نداره. یا پوشش نداره اونجاییم که پوشش داره اینترنت نداره.نقل قول:
ماکه اصلا کارمون به تست و اینا هم نمیکشه...
اصلا بسته میخره فعال نمیشه...خیلی رلکس پولت خورده میشه و انگار نه انگار بسته خریدی
تازه شاید یکبار فعال بشه 3g با سرعت 10 کیلوبایت برثانیه...زندگی دیجیتال رو بغل کردیم اصلا...:n21:
این دوستمون laser هی میگفت ایرانول...الان به حرفش رسیدم
چه میکنه این 3G ایرانسل
امشب وضع خرابه
سلام آقای کریمینقل قول:
چرا شهرری هنوز 3g راه نیفتاده؟
من شهرک الهیه(گذرنامه) هستم.چندین دکل هم داره اما هیچکدوم 3g فعال ندارند.فقط با برخی گوشی ها اسم 3g رو روی دو سه تا از دکل ها دریافت کردیم اما موقع رجیستر شدن،اجازه دسترسی نمیده.
با 700 هم تماس گرفتم داشت نحوه تنظیمات در گوشی رو برام میگفت!
شما اطلاعی ندارید که منطقه ما کی قراره 3g راه بیفته؟
دوستان کد استعلام باقیمانده ی حجم بسته چیه؟
ستاره مربع 0011 مربعنقل قول:
بعد از منوی اون ص بزن وایرلس
اعتباری : #10*141*نقل قول:
دائمی : #1*3*7*3*130*
معلومه دیگه. یه دکل رو به تجهیزات 3G متصل میکنن بعد میگن که اون شهر هم پوشش 3G داره.نقل قول:
والا ما که تو تهران، از وقتی که صحبت 3G شده آنتندهی معمولی موبایلمون هم از دست رفته. حالا اینترنت 2G و 3G و 4G پیشکششون.:n27:
البته جدای از این صحبتا، طبیعتن پوشش کامل نقاط مختلف یه شهری مثل اصفهان یا تهران حتمن خیلی زمان میبره. ولی اینا چون عجله دارن اولین دکل رو که مجهز کردن میگن شهر رفت زیر پوشش. میذارنش تو آمار.
کلن این آمار دادن خوب چیزیه ها....:n10::n10::n10:
برای گرفتن موجودی یا مانده ترافیک راهی غیر از کد دستوری و سایت ای care هست. مثلا با ارسال پیامک منظورمه چون سیم به کامپیوتر وصله و نمی تونم کد بزنم
حاجی چند روز پیش ها خونه ما یه هو دیدم آنتن میده فهمیدم یه آنتن نزدیکیا زدهنقل قول:
سرعتش روز ها خیلی پایینه حدود 5کیلو تا 50
بعد زنگ زدم به اپراتور میگم چرا اینجوره میگه سرعت 3جی ما 128ه :n19::n19::n19:
اینترنت پرسرعت 3جی با سرعت 16کیلوبایت بر ثانیه یه mp3 میخوای بگیری 1ساعت طول میکشه
البته نکته غیر قابل باور اینه که تو خونمون 3جی همراه اولو تست میکردم تو روز ساعت شلوغی با وی پی ام سرعت 1مگ بر ثانیه دانلود میداد
امروز سرعت سمت ما خوب شده تا 1مگابایت هم میره، تهران شهرک گلستان
دوستانی که توی تهران از 4جی اسنفاده میکن،شما هم جدیدا سیگنالتون ضعیف شده؟؟
چندروزه اصلا کانکت نمیشه
من دیروز علاالدین بودم .. از جمهوری تا ولیعصر همجارو رفتم ولی 4G وصل نمیشد...این در حالیه که کرج کل شهرو گشتم 3G نمیشد کلا 4G مونده بود..زیرزمین خونه فامیلمونم 4G بود! :n27:....پایتخت فکر کنم عوض شده خبر نداریم!نقل قول:
دوستان خواهش کمکی بکنید نمیدونم هر کار میکنم حدود 2 هفته ای میشه اصلا گوشی دیتا نمیتونه بگیره دوتا سیم کارت دارم هر دو همین حالت !؟
مشکلش چی به نظرتون ؟!
گوشی هارد ریست و.... کردم فایده ای نداشته
به نکته خوبی اشاره کردی، مرکز تهران هنوز پوشش داغونه و خیلی برام عجیبه چون ایرانسل اون اولا که اومده بود اولین جایی رو که پوشش داد مرکز تهران بود.نقل قول:
Access point هاتو پاک کن دوباره بسازنقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
اوضاع 2-8 شبانه چطوره؟ هنوز شارژ می خوره؟
سر اصفهان خیلی دیگه مسخرشو در اوردن
من که GPRS استفاده میکنم بسته یکماهه دارم ولی حس میکنم از شارژمم استفاده میشه!!!!!!
دیروز در کمال تعجب در مشهد تست سرعت گرفتم ولی متاسفانه یاد نداشتم با گوشی هوآیی عکس بگیر تست سرعت13 مگ و سرعت آپلود 7 مگ پینگ هم 100
الکی فقط اسم شهر اضافه کنند . والا یا اسم در نکنید با اگر هم در میکنید اول پوشش را بهش اختصاص بدید بعد *** ...!
نسل دوش بزور وصل میشه فقط باید برای یک سرچ کوچیک تو گوگل یک ربع وایسی (وضعیت فعلی نسل دو در اریا ما).
عججججججججججججججججب.:15:
در مورد راه اندزی نسل چهارم کسی خبری نداره؟
ضمنا سگنال نسل چهارم نسبت به سوم قویتره یا ضعیتره؟
چندتا تست تازه از 4G میدان ولیعصر تهران
تمام تست ها در یک مکان و در یک ساعت و یکجا گرفته شده اند و تمایز آشکاری بین اینترنت داخلی و اینترنت بین الملل وجود دارد.
(برای مثل من یک گیگابایت فایل می خواستم روی چند سرور خارجی آپلود کنم ولی سرعت آپلود هرگز از ۴۵ کیلوبایت در ثانیه فراتر نرفت ولی آپلود همان فایل با سرعت ۱۲۰۰ کیلوبایت در ثانیه روی سرورهای داخل امکان امکانپذیر شد)
سرورهای داخلی (شاتل)
سرورهای خارجی
لندن
پاریس
بوفالو نیویورک
روتردام
کاملا مشخص است که لینک به اینترنت بین الملل با سرعت خیلی خیلی کمتری برقراره و سرعت آپلود خیلی خیلی پائین نگه داشته شده است.
این سرعت های بسیار زیاد فقط در اتصال به سرورهای داخل ایران وجود دارد.
لطفا بفرمایید کیفیت سیگنال شما چند dbm بود و هست. برنامه real signal برای اندروید موجود است و ستینگ قسمت about phone هم نوشته
متاسفانه گوشی من ویندوزفون است و از امکانات جالب و کاربردی اندازه گیری سیگنال و کلی چیزای دیگه محروم هستم.نقل قول:
برای فعال کردن دو تعرفه حتما باید ۲۴ ساعت صبر کرد یا بعد از ساعت ۱۲ شب میشه دومی رو فعال کرد؟
Sent from my iPad using Tapatalk
کدوم منطقه بودید که تست گرفتید؟نقل قول:
ساجدی.......نقل قول:
هرچه فرکانس بالاتر باشه شدت نفوذ اون کمتره برای مثال شدت نفوذ و برد 4G که روی فرکانس ۲۶۰۰مگاهرتز ارایه میشه از شدت نفوذ 4G که در جایی دیگه روی فرکانش ۱۸۰۰ مگاهرتز ارایه میشه کمتر هست.نقل قول:
تا جایی که من می دونم تری جی ایرانسل 2100 هست و 4 جی 1800 پس آیا میشه نتیجه گرفت که در شرایط یکسان قدرت سیگنال نسل چهارم بیشتر خواهد بود و اگر از همون بی تی اس 4 جی بگیرم کیفیتش کمی بهتر خواهد بود.
آخه الان من با تری جری توی منزل -73 دی بی ام دارم اما اثری از نسل چهارم نیست
ببخشید آقایان ایرانسل خبر دارند نسل 4gایرانسل توشهرهای غیرازمشهد بخصوص شیراز کی می آید دیگه انگارخبری نشد مودمش تو نمایندگی اصلی شیراز آمده ولی نمی فروشند می گویندهنوز اجازه ندارند.
درضمن می گویندمودم باسیم کارت هست چراشیراز هنوز اجازه فروش ندارند؟
دقیقا تایید حرف من که مرتب گفتم ذوق سرعت نکنید تست از سرور خارجی بذاریدنقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
تهران هم هنوز بطور رسمی عرضه نشده چون مشکل اصلی ایرانسل نبود پهنای باند بخصوص برای 4G هستنقل قول:
که عملا با این شرایط با اینترنت 3G هیچ تفاوتی نداره سرعتش.
دوستان سرویس ۳۰ روزه (۲ تا ۸ صبح) ۲۴ گیگ با هزینه ی ۱۰ هزار تومان چه طوریه؟ سرعت دانلود چه قدر میده؟
ممنون
با سرعت بقیه سرویسها تفاوتی ندارهنقل قول:
ولی درباره سرعت بهتریت تست کننده خودتون هستید که می تونید با خرید یک بسته 1000تومنی این تست انجام بدید به این دلیل هم میگم خودتون چون شهر با شهر و حتی منطقه به منطقه این سرعت تفاوت داره چون سرعت stable نیست به هیچ وجه
ممنون.نقل قول:
فقط یه سوال دیگه:
این صفحه کلا برای اینترنت 3G هست دیگه؟ یه وقت اشتباهی GPRS نباشه! :n02:
ببخشید حواس ندارم :n31:نقل قول:
منظورم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود. یادم رفت لینکش کنم :n02:
تعرفه ها هم برای 2G 3G 4G یکی هست و هیچ تفاوتی ندارهنقل قول: