خیلیییی:31:اگه بتونین اصلش رو پیدا کنین از 300 تومان فکر کنم شروع میشه قیمتهاش ولی کیفیت چندان خوبی باتوجه به قیمت بالاشون ندارن.نقل قول:
Printable View
خیلیییی:31:اگه بتونین اصلش رو پیدا کنین از 300 تومان فکر کنم شروع میشه قیمتهاش ولی کیفیت چندان خوبی باتوجه به قیمت بالاشون ندارن.نقل قول:
دوست عزیز شما دقیقا کدوم مدلشو میخواین iBeats با قیمت 290 ، Beats tour قیمت 220 و James و Turbine که این دو مدل اصلیشون تو ایران نیست (قیمت ها قبل عید هست)و همونطور که سالار جان گفت نسبت به قیمتشون نمی ارزه هدفونای Beats فقط خیلی Fashion هست که گرونش کرده.نقل قول:
غیر اصلشم همین قیمته؟نقل قول:
دوست عزیز غیر اصلی دو مدل هست Fake که از 15 تومن تا 150 هست و High Copy که تقریبا صداش یکیه ولی کیفیت ساختش جالب نیست که اونم از 190 تا 220 و حتی بیشتر میفروشند که تشخیص اون با اصلش خیلی سخته اگه اصلیشو میخواین آدرسشو پ.خ کنم.نقل قول:
ممنون اگه ممکنه.نقل قول:
بله حدودای سایز HD25-1 که بشه همه جا استفاده کرد. این هدفون به نظر خوب میاد. سفیدش پیدا می شه تو ایران؟ همون 200 تومن هست؟ و اینکه پیشنهاد دیگه ای ندارین؟نقل قول:
با سلامنقل قول:
نه قيمت hd25 خيلي بيشتره ولي مدل px200 ii حدود ٢٠٠ هزار تومان هست .كه ميتونه بهترين انتخاب هم باشه .
بغير از اين چهار مدل ديگه داخل ايران ديدم ولي هيچ كدوم رو تست نكردم .akg q460-sony mdr 7502-beyerdynamic dt235-beats solo .
موفق باشين
نیازمند مقایسه ایی بین سبک صدای shure se315 و westone4 هستم (مقایسه بین sound signature نه ریز جزئیات)
راستش دنبال هدفونیم که مقداری از se315 روشن تر (bright) باشه؛ در اصل هدفونی که فرکانس های بالاش تأکید بیشتری نسبت به se315 داشته باشه. ex1000 رو نمیتونم انتخاب کنم چونکه ایزولیشن خیلی ضعیفی داره؛ grado gr10 هم میترسم بیش از حد روشن باشه.
کسی از دوستان چیزی نخونده در مورد اینکه وستون4 در مقایسه با 315 روشن تر (bright) یا تاریکتره (dark) ؟ کلاً کمکی چیزی :11:
سلام برادر خوبي؟نقل قول:
عمرا اگه بتونيم جواب بديم:31:
راستش خودت كه استادي ولي من كه مقايسه اي بين اين دو هيچ جاي نديدم چون كلا همرده هم نيستن اما با توجه به بعضي معيارها westone 4 رو با shure se535 يا se530 مقايسه ميكنن .اما من صداي se425 روكه تجربه كردم صداي انچنان تيره اي نداره ولي چون se315 (كه از خودتون يادگرفتم كه درايو armature ) هست ممكنه صداي متفاوتي داشته باشه كه احتمال قوي اينطور خواهد بود اما فكر نكنم صدايي كه شما ازش انتظار دارين رو داشته باشه چون خانواده shure بخاطر مولتي درايو بودن ويا امضاي صداي شور ( بنظر من )صداي بسته اي دارن ( بدون imaging وsoundstage ) و البته westone 4 هم جزو مولتي درايو هاست و در مقايسه با shure se535 تعريف چنداني نداره. بين ايندو نظر من رو se315 هست. بنابدلايلي كه احتمالا خودتون ميدونين ولي در كل چون صداي هيچ كدوم رو نشنيدم نيتونم قاطعانه بگم ولي اگه با تحقيقات و برسي هاي اينترنتي قبل خريد ميخواستم تصميم بگيرم احتمالا انتخاب اول رو se315 ميبود.اگه شما با تحقيقاتتون به نتيجه اي رسيدين لطفا ما رو هم در جريان قرار بدين تا در باره نوع صداي تيره و روشن هدفونها اطلاعاتي بدست بياريم و ياد بگيريم.
اينجاست كه شديدا جاي خالي rezaomido احساس ميشه.
ممنوننقل قول:
گفتم بعد از تعطیلات میادا
یعنی بین اونها 315 رو انتخاب می کنی؟ یا غلط املایی داشتی
راستش دو روزه دارم تحقیقات می کنم و کلاً میدونم چه هدفونایی تیره و روشنن؛ ولی قضیه اینه که خودم رو دقیق نمیشناسم :31:
نمی دونم که مثلاً گرادو برام خوبه یا زیادی روشنه
در مورد وستون هم که می گن اصلاً روشن نیست و شاید مقداری گرم و تیره باشه (بیشتر طبیعی هستش) ولی شفافیتش از گرادو کمتره
راستش این 315 برای من یک کوچولو تیرست؛ پس اگر وضعیت وستون (توی فرکانس های بالا) نسبت به 315 رو بدونم، تا حدودی قضیه حله
سلام دوستان من یه هفته پیش با هدفون Sennheiser ie80 که مال یکی از فامیل که تازه از خارج اومده بود کار کردم صدای فوقولاده ای داشت میخواستم بدونم کدوم یکی از این سه مدل به پای کیفیت صدا و تفکیک اون میرسه البته تا 250$ دلار نه 450$ دلار Sennheiser Ie60
Shure Se315
Westone Um1
دوستان حرفه ای راهنمایی بفرمایید.
با تشکر از سالار و rave عزیز بابت راهنمایی های قبلی.
والا تعطيلات كه تموم شده يعني تعطيلات ما تموم شده شايد تعطيلات بعضي ها هنوز ادامه داره:31: اميدوارم هرچه زودتر بياد .نقل قول:
در مورد se315 اره بين westone 4 و315 انتخابم رو ٣١٥ هست.چون اول از همه صداي بازتري نسبت به westone داره بيسش كمتره و در كل صداي سرد تري داره .راستش من كم كم از inear ها نا اميد ميشم تنها اميدم unique melody هستش ولي چشمم اب نميخوره.تو inear ها هر چقدر كه دنبال صداي بهتر بگردين بيشتر نا اميد ميشين مگر اينكه كلا هدفون هاي فولسايز رو فراموش كنين.تا وقتي فقط inear هست تقريبا مشكلي نيست ولي بلافاصله بعد از استفاده فول سايز كلا علاقه به نوع صداي سرد و گرم عوض ميشه كمبودها ايرادات شديدا خودنمايي ميكنن و مشكلات بوجود ميان صدا ها تو دماغي ميشه و كاملا بسته سرد ترين هدفون خودش رو گرم نشون ميده صدا كاملا تويه مغزه و ....
بهمين خاطر بنظر من هدفون inear هر چقدر ساده تر و صداي بازتري داشته باشه بهتره و در طولاني مدت تاثير بدي نميزاره .ولي هر چقدر مولتي درايو تر و پيچيده تر هزينه بالاتر و مطمعنا هيچ وقت انتظاري كه از اون هدفونمون با اون هزينه هاي كزايي براش پرداخت كرديم راضي نخواهيم شد ( البته اين موارد فقط در باره صداي اين هدفونهاست و مضاياي پرتابل و ايزولاسيون و ... رو در نظر نگيريم) چون بنظرم من اگه بخوايم از صداي هدفون لذت ببريم حتما بايد جاي ثابت با چشم بسته و تمركز كامل به موسيقي گوش بديم تا همراه با جزييات و درك روح موسيقي باشه كه تو اين شرايط ميشه با نصف پول يه inear خوب يه فولساز تهيه كرد كه بمراتب صدايي بهتر و با جزييات تر و باز تر از هدفون inear مورد نظر باشه .(البته ممكنه اين عقيده مقطعي باشه و بعد از مدتي عوض بشه)نظر شما چيه؟
از دو لحاظ ميشه به سوالتون جواب داد از لحاظ يه كاربر حرفه اي و يه كار بر اماتورنقل قول:
از لحاظ حرفه اي هيچ كدوم شايد كمي و فقط كمي ie60
ولي از لحاظ اماتور كه خودمم اماتور هستم(چون بيشتر دوست دارم از موزيك لذت ببرم وبا inear بدنبال جزييات و نكات قوت و ضعف اهنگ و هدفون نميگردم)هيچ فرقي نميكنن فقط شايد كمي قدرت بيس ie80 بيشتر باشه بغير اون تقريبا هيچي.
و ضمنا هدفونهاي inear اكثرا صداي گرمي دارن و بيس قوي كه صدا رو از حالت فلت خارج ميكنه كه براي سبكهاي غير كلاسيك بدرد ميخوره كه تو اين سبكها اونقدر اشفتگي صدا هست كه جزييات از نظر يه كاربرد معمولي پنهان ميمونه.پس بيشتر موزيكاليه هدفون هست كه بكار مياد و براي ما ها كه اكثر اماتور هستيم ( چون از انواع inear هاي حرفه اي و اماتور دارم يا تستشون كردم ) بجرات ميتونم بگم كه اختلاف هدفونهاي حرفه اي و اماتور زير ١٠٪ هست كه اين اختلاف ارزش هزينه اضافي رو نداره.
پس سعي كنيم نسبت به سبك موسيقي مورد علاقمون هدفوني كه بيشترين كارايي بنسبت قيمت مناسبش كه با راهنمايي دوستان و اساتيد معرفي ميكنن تهيه كنيم تا اگه احيانا سليقه موسيقيمون عوض شد براحتي هدفون جديد تهيه كنيم و راحت تر با انواع هدفونها اشنا بشيم تا اينكه فقط يك هدفون حرفه اي ولي بيكاربرد براي ما
با تشكر
راستش دیروز یک تاپیکی پیدا کردم که دقیقاً طرف بین 315 و ie8 مونده بود؛ چند تا کاربر حرفه ایی، کلاً گفته بودم ie8 کلاً چند سطح بالاتره از 315نقل قول:
البته خب ie8 یجورایی رقیب 535 هستش دیگه، ولی چند ماهی یادمه توی آمازون قیمتش 250$ شده بود .
راستش من دیگه با تحقیقات این چند روزم، به نظرم اومد که کمتر کسی 315 رو توصیه می کنه
راستش مدل های خیلی خوبی توی اون قیمت هست مثل vsonic gr07 که قبلاً هم یکسری به یدونه از دوستان معرفی کردم؛ vsonic ذائقۀ خاصی رو مورد هدف قرار نداده و برای اکثر افراد توصیه میشه ولی اگر دنبال چیز خاصی هستین مثل شفافیت و تفکیک زیاد (بیس کم) معمولاً fischer audio dba-02 mkII رو توصیه می کنن
اینجا رو ببین، مفیده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم یک دید کلی خوب بهت میده:
در کل ببین میتونی بفهمی که از چه سبک صدایی خوشت میاد؟ (من که خودم دقیق نتونستم بفهمم)
فکر کنم منظورت از صدای باز رو متوجه نشدمنقل قول:
ولی حرف کلیت رو فکر کنم کامل گرفتم
تفاوت کیفیتشون معمولاً تفاوت قیمتشون رو توجیه نمی کنه
ولی جدیداً وستون4 قیمتش توی آمازون 357$ شده
unique melody قضیش چیه؟ ایشالله کاستوم می خواین بخرین؟ میگم اگر پول موجوده (:31:) می خوایی فعلاً یدونه akg k3003 بگیری حالا تا بعد :27:
راستش اگر دنبال دقیق بودن صدا باشید، خب باید توی خونه نشست و کامل توجه کرد، ولی خب چکار کنم که کاربد من بیشتر توی مسیره و در ضمن من خیلی توی مسیر به دقیق بودن خود صدا توجه نمی کنم، بلکه بنابر گروهی که دارم گوش میدم، به تکنیکی بودن هرچه بیشتر آهنگ توجه می کنم (که البته توی خودش، همون دقیق بودن صدا رو داره، ولی دید کلی به قضیۀ صدا رو تا حدودی عوض میکنه به نظرم.) و دلیلم برای اینقدر هزینه، بیشتر همینه:20:
خیلی خوب بود این پاراگراف آخری؛ همیشه قبلاً گفته بودم که یهو نپرین 1 هدفون گرون قیمت بخرین، یکسری jude هم همینرو می گفت که در ابتدای کار سلیقۀ صدا کاملاً در حال تغییرهنقل قول:
البته برای ما که ایرانیم، چنین کاری واقعاً سخته، چونکه اونوریا هی می خرن و هی پس میفرستن یا بعد مدتی میفروشن؛ ولی ما چی؟ ما چند تا می تونیم بخریم؟
راستش چون زیاد با اصطلاحات اشنا نیستم نمیدونم چطور توضیح بدم ولی اختلاف پخش حجم صدای هدفون فول سایز و inear منظورم هست inear صدایی کم حجم تر ,خفه تر تو دماغی تر و بسته تر و بر عکس این حالت ها برای هدفونهای فولسایز هست که به اصطلاح من بهش صدای باز میگم.نقل قول:
واقعیتش فعلا نه یعنی از هدفون in ear زده شدم فعلا هیچ کدوم صدایی که ازش انتظار دارم رو نداره .برای unique melody یکی از دوستانم که از چین خرید میکنن ادرس دادم تا برام تهیه کنه (البته مال زمانی هست که دلار 1200 بود)بعد که برگشته بود ازش پرسیدم که یه نگاهی بهم کرد(مثل اینکه واقعا یه کار وحشتناک و و غیر قابل بخشش انجام داده باشم) و گفت واقعا هنوز عقلت کار میکنه؟ادم به یه هدفون داخل گوشی 1000$ پول میده؟در مورد صداش هم حالا نمیدونم رو چه حسابی ولی میگفت صدای همچین خاصی هم نداشت.یعنی واقعا نداشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟منم چند روز عذاب وجدان گرفتم که میخواستم همچین کاری کنم که بعد یه ماه با اقا رضا اشنا شدم و hd800 گرفتم.ولی هنوز برام جالبه صداش رو بشنوم و همینطور jh audio jh16 ولی فعلا که میخوام یه الکترو استاتیک تهیه کنم تا با صدای اونها اشنا بشم.نقل قول:
کاملا درسته قضیه صدا رو تا حدودی و شاید کلی عوض میکنه که به نوعی میشه تخصصی صدا و یه جورایی اونقدر پیچیده میشه که برای من یکی اصلا قابل درک نیست و اصلا نمیتونم جوابی براش پیدا کنم.بعد یه کسایی میان برای همین قضیه صدا یه کارای میکنن بعد افرادی مثل من هنوزم که هنوزه از خودشون میپرسن چرا؟نقل قول:
به عنوان مثال یه بار یه عکسی رو برامون تو فروم بحث پیرامون مسائل حاشیه ای صدا گذاشته بودین .این عکس
[[/URL]
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟
من ie8 دارم و با گوشی iphone بطور کام درایو میشه امپدانسش 16 اهم هست و حساسیت 125db طوری که رو ولوم 80 به بالا نمیشه باهاش اهنگ گوش کرد بعد این چه کاریه با این انجام دادن؟دک؟امپ و امپ ؟و تعویض کابل و حتما میخواسته چند تا امپ هم اضافه کنه دیده تو عکس جا نمیشه لطف کرده نذاشته.
من یه بار ie8 رو به امپ وصل کردم همینطور بدون اهنگ همش نویز پخش میکرد با چه soundtage ی!!!!!!!!!!!
[QUOTE=salar_221;6945297]ولی هنوز برام جالبه صداش رو بشنوم و همینطور jh audio jh16 ولی فعلا که میخوام یه الکترو استاتیک تهیه کنم تا با صدای اونها اشنا بشم.[QUOTE]
خدا رحم کنه :31: ولی خداییش شاید یکموقع آدم بخواد بره مسافرت و یا توی محل دیگه ایی آهنگ گوش بده؛ داشتن یدونه inear مناسب واقعاً واجبه
اونارو ولشون کن بعضی هاش جنبۀ مسخره بازی داره :31:نقل قول:
این یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟
من ie8 دارم و با گوشی iphone بطور کام درایو میشه امپدانسش 16 اهم هست و حساسیت 125db طوری که رو ولوم 80 به بالا نمیشه باهاش اهنگ گوش کرد بعد این چه کاریه با این انجام دادن؟دک؟امپ و امپ ؟و تعویض کابل و حتما میخواسته چند تا امپ هم اضافه کنه دیده تو عکس جا نمیشه لطف کرده نذاشته.
من یه بار ie8 رو به امپ وصل کردم همینطور بدون اهنگ همش نویز پخش میکرد با چه soundtage ی!!!!!!!!!!!
اون خب یدونه از آمپ هاش واقعاً زیادیه
راستش بعضی ها به آمپ و کابل زیادی اعتقاد دارن، ولی خب دارن دیگه
ie8 رو به lyr وصل کردین؟ خب هدفونتون اوردوز کرده دیگه :20: من یادمه حتی وقتی اولا hm801 اومده بود، با IEM های حساس مشکل داشت، که بعداً گفتن که مشکلش رو حل کردن؛ یا همین الأن hisoundaudio studio v با IEM ها مشکل داره و برای همین دو تا سری مقداری مختلف ازش دادن بیرون
یک جمله از dfkt بگم که قبلاً دیده بودم و توی پروفایلم سیوش کرده بودم :31:
البته این حرفش مقداری اغراق داره ها و تجربیات افراد مختلف بعضاً به نتایج مختلف منجر میشهنقل قول:
Most multi-armature IEMs out there are almost unusable with the majority of MP3 players. Ultimate Ears, Shure, etc – they all hiss like a snake with anything that has a 3.5mm headphone output, and they are very much in need of a quality headphone amp (like the headstage arrow) to tame them
ولی خب کلیات رو میرسونه دیگه
در نهایت بگم، من توی قضیۀ آمپ توصیه های uncle eric از مدیرای هدفای رو واقعاً قبول دارم
توی همین آدرسی که توی امضامه، نکات خوبی هست
با عرض سلام به دوستان میخواستم یه هدفون panasonic hje 300 از وب سایت چاره بگیرم می خواستم ببینم این سایت قابل اعتماد هست
بله 100% .شاب و چاره از شركتهاي اينترنتي معتبر و خوشنام هستن .نقل قول:
Rave عزيز واقعا مطالعه پستهاتون لذت بخشه.
با تشكر
سلام دوستان
بین Panasonic hje300
Senheiser mx365
Creative ep830
کدوم تفکیک صدای بهتری بداره و در کل گزینه مناسبتری هستش؟
ممنون :)
در مورد تفکیک صدا هدفون Senheiser mx365 بهتر از بقیه عمل می کنه ولی ممکنه صدای بیس متوسط و فلتش همچنین حجم صدای کمتر نسبت به دو مدل دیگه کمی کاربر آماتور رو اذیت خواهد کرد.نقل قول:
مدل Creative ep830 صدای متعادل و قابل قبولی داره. بیسش ضعیف نیست و برای الکترونیک کاملا" مناسب است ولی از نظر تفکیک صدا از مدل قبلی ضعیف تر عمل میکنه. در ولوم بالا صدای مید کمی تیز میشه که کاملا" طبیعی است و نمی توان انتظار بیشتری از این مدل داشت.
مدل Panasonic hje300 یکی از بهترین تجربه های من بوده. صدای بیس عالی ولی کنترل شده مناسب برای تمام سبک ها و صدای مید واضح ولی دلنشین از ویژگی های این مدل به حساب می آید. صدای مید آن در ولوم بالا در آهنگ های خشن متال چندان تیز نمی شود که بسیار عالی است.
از نظر کیفیت ساخت تقریبا" هرسه مدل خوب هستند ولی بهترین سنهایزر و بدترین کریتیو خواهد بود.
در کل مقایسه بین این سه مدل کار مشکلی است و تا حدودی می تواند سلیقه ای باشد.بنابراین برای انتخاب شما باید حتما" صدای هر سه مدل را شنیده باشید تا بتوانید بهتر تصمیم بگیرید.
موفق باشید.
رفقا یه هدفون بادوام بم معرفی کنید که کیفیت و تفکیک صدای خوبی داشته باشه،مورد استفادش هم برا دیدن فیلم هس،ترجیحا behind the head design باشه اگه هم هدفون خوبی تو اون زمینه نبود فول سایز هم باشه موردی نداره،تا 100 تومان
یه مورد دیگه هم برا آیپاد می خواسم،از نوع in ear یا ear bud ،من که هر چی گرفم بعد یه مدت صدای یه طرفش قطع شده،یه چیز با کیفیت میخوام برا گوش دادن موزیک بیشتر هم راک که صداش هم زیاد به بیرون درز نکنه در حد 50 اینا
مرسسیی..
ممنون از بابت توضیحات بسیار خوبی که دادی :)نقل قول:
فکر کنم همون پاناسونیکه جوابگوی نیازمه
برای مورد اول akg k99نقل قول:
برای مورد دوم sennheiser mx 365 یا panasonic hje 300 یا creative ep830 یا sennheiser mx370
دوست عزیز با تشکر از راهنماییتون،آیا هیچ کدوم از این برند هایی که عنوان کردین گارانتی دارن ؟و اگه نمایندگی برا فروش اونا میشناسین لطفا معرفی کنیدنقل قول:
بله البته ولی نمایندگی انحصاری فکر کنم فقط سنهایزر داره که میتونین از این سایت خرید کنیننقل قول:
ولی بقیه محصولات گارانتی دارن ولی نمایندگی انحصاری ازشون ندیدم و اکثر فروشگاههای لوازم صوتی در جمهوری موجود دارن
سلام عزیزان... امیدوارم حالتون خوب باشه!
میگم من دیروز کل شیراز رو زیر و رو کردم... ولی متاسفانه آثاری از Creativ ep-830 ندیدم...
ولی تا بگی ep-630 فراوون...
میگم خوب چرا نمیارید و سفارش نمیدید؟ میگن اصلا تو بازار نیست... تهران هم هیچی گیر نمیاد...
همچین چیزی صحت داره؟ تهران هم موجود نیست؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
akg k512
95 نومن ارزش خرید داره؟
خیلی جالبه قیمت های این تایپیک و سایت های خارجی در مقایسه با بازار ایران بکل فرق داره
akg k99 رو با قیمت خوب کجا میتونم تهیه کنم؟ واقعا دلم نمیاد واسه هدفونی که چند ماه پیش 70 تومن بود 130 تومن بدم
با سلام
توي زنج 30-40 تومن هدفون In-ear چي پيشنهاد ميديد ؟
از صداي EX-35 سوني راضي بودم ولي گيرنمياد ديگه
توي اين مايه چي خوب هست؟
سلام .
حدود 50 تا 70-80 تومن in-ear میخواستم . صداش تیز نباشه . یه جورایی گرم و دلنشین باشه نه جیغ و داد کنه .
از همه مهمتر سیمش از جای فیشش راحت خراب نشه . هدفون قبلیم یه cx 200 بود که سیمش خراب شد .
پلیر خاصی ندارم . تو گوشیم با پاور ام پی تری ، ipad ، و موزاییک زن گوش میدم ... کلا همه جا خوب باشه ،
================================================== =====
راستی مشهد کسی سراغ داره جایی برای خرید . تک رو که گشتم، فقط فیلیپس بود و کریتیو .
خیلی ممــنون . :40:
با سلامنقل قول:
البته با توجه به افزایش قیمتها و کیفیت هدفون k 512 شاید بشه گفت کمی گرون هست چون k512 صدایی نزدیک به صدای k77 داره و همونطور که اطلاع دارین چند ماه پیش قیمت k99 نه 70 تومان که حدود 80 تا 90 هزار تومان بود که الان حدود 130 شده و k77 حدود 60 هزار تومان.با این وجود احتمال بالا رفتن قیمتها هست و بهر حال k99 با این وضعیت قیمتها 130 ارزش داره نسبت به k512 با قیمت 95 تومانی.
سلام خدمت دوستای عزیز.
از لحاظ کیفیت تفکیک صدا و بیس نرم و..... کدوم مدل پیشنهاد می کنید برای موبایل کاربردم هستش یا اگر مدلی تو رنج قیمتی 250_300 بهتر از این دو مدل هست لطفا بهم معرفی کنید. ممنون
1.Audio-Technica+ATH-M50
2. SENNHEISER HD449
سلامنقل قول:
متاسفانه من اشنایی با صدای ex35 ندارم ولی طبق رویو ها بیس قوی داره و مید ضعیف و های متوسط . اگه از صداش راضی بودین شاید بتونین با ex40 یا ex60 جایگزین کنین.ولی هدفونهای که نزدیک به صدای ex35 باشه میتونین creative ep630 با بیس قوی و مید متوسط و های متوسط و یا creative ep830 با بیس متعادل و مید متوسط رو به خوب و های متوسط تهیه کنین.ویا panasonic hje 300 که بنسبت قیمتش هدفون خوبی هست و از دو مدل دیگه کیفیت بهتری داره.
موفق باشین
AKG K512 هدفون بدی نسبت به قیمتش نیست ولی چون مدلهای با کیفیت بهتری مثل AKG K77 در رده قیمتی یکسانی قرار دارند این مدل زیاد توصیه نمی شود. البته حتما" توجه داشته باشید AKG K99 شفافیت و کیفیت بهتری نسبت به این مدل دارد چون یک مدل Semi-Open به شمار می رود ولی AKG K512 یک مدل Close.نقل قول:
با توجه به اینکه از جنس صدای نسبتا" گرم خوشتون میاد بهتر است از Panasonic HJE300 استفاده کنید. اگر صدای بیس قوی تر و گرم تر دوست دارید Creative EP-830. البته هر دو مدل ذکر شده کمیاب بوده و مدلهای تقلبی زیاد وجود دارند.نقل قول:
موفق باشید.
K77نقل قول:
60 تومن؟ خیلی خوبه که
کجا میفروشه به این قیمت
همین الان میرم میخرم
ویرایش: نکیسا کامپیوتر! میگه 80 تومن ...دیگه دارم میخرم
اگه 60 تومنی سراغ داری 20 تومن بی زبون رو نجات میدی :31:
مقایسه بین این دو مدل:نقل قول:
برنده از لحاظ کیفیت و شفافیت صدا: HD449
از نظر کیفیت ساخت: HD449. مدل M50 کیفیت ساخت بالایی ندارد.
از نظر کیفیت صدای فرکانسهای مختلف: HD449 بیس نرم و کنترل شده دارد که طبق فرمایش خود شما مطابق کاربردتان است. M50 بیس قوی و مناسب سبک الکترونیک دارد. جنس صدای مدل سنهایزر سرد و مدل M50 گرم است. از نظر کیفیت فرکانس های میانی(مید) و بالا(های) بدون شک سنهایزر برنده است.
از نظر Soundstage: مدل M50 بهتر از مدل سنهایزر عمل می کند.
از نظر راحتی استفاده: مدل سنهایزر راحت تر روی سر قرار می گیرد. در همین انجمن مواردی مبنی بر مشکل در استفاده از M50 (عرق کردن گوش و گرم شدن) گزارش شده است.
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
هدفونهای بسیار خوبی انتخاب کردین که در مقایسه با هم معایب و مزایایی دارن.
m50 با بیس قوی ولی کنترل شده (که اصلا بیس خسته کننده و ازار دهنده ای نیست) با مید خوب و های خوبش و البته soundstage فوق العادش یکی از بهتربن هدفونها تو رنج قیمت خودش هست و کلا ویژه گیهای صدای این هدفون خیلی خاص هست ولی از معایب اون میشه طراحی نچندان جالب و کیفیت هدفون بهمراه مشکل ساز شدنش در استفاده طولانی مدت (که پد هاش باعث تعریق میشه) هست رو نام برد ولی در کل هدفون بسیار خوبی هست و مناسب برای اکثر سبکها جز کلاسیک.
sennheiser hd449 هدفونی با بیس ملایم و نرم و مید فوق العاده و های نسبتا خوبش و soundstage باز جزو هدفونهای بسیار خوب ولی نه مناسب برای اکثر سبکها هست صدای این هدفون میشه گفت از امضا های سنهایزر هست که مسلما نقطه ضعف اکثرشون (البته از نظر بعضی ها چون من خودم مخالفم) بیس هست ولی در کل صدای بسیار قابل قبولی بنسبت قیمتش داره و از لحاظ طراحی بسیار خوب و سبکی هدفون از مزیتهای بالای اون که در طولانی مدل استفاده بسیار لذت بخشی داره و کلا هدفونی با کیفیت ساخت بالا و راحتی هست ولی از نظر من ارزش داره با کمی افزایش بودجه مدل hd518 که یکی از بهترین هدفونهای مورد علاقه من هست رو تهیه کنین که بمراتب از hd449 صدایی بهتر و soundstage ی باز تری داره رو تهیه کنین .
البته با تست و استفاده ای که از هدفون m50 داشتم از لحاظ صدا میشه گفت بیشتر با hd518 مقایسه بشه عادلانه تر هست تا با hd 449 ولی اینکه چرا قیمت m50 مناسبتره نسبت به دو مدل قبلی برمیگرده به کیفیت ساخت و طراحی هدفونهای سنهایزر که در نوع خودش بینظیر هست.
و البته هر دو هدفون نیاز به امپ دارن ولی میشه با پلیر های پرتابل هم تا حدودی درایو بشن که درایو شدن این مدل سنهایزر با پلیر پرتابل بهتر از m50 خواهد بود.
موفق باشین
ببخشین اشتباه تایپی شده بود .منظورم این بود که k99 قیمتش 90 بود که شده 130 و k77 قیمتش 60 بود که شده 80 .نقل قول:
با سلامنقل قول:
میتونین از مدل sennheiser cx280 تهیه کنین که تفکیک بسیار خوب و بیس ملایم و مید خوب و های خوب داره رو انتخاب کنین.البته صدای گرم مستلزم بیس قوی هست که فکر کنم این (جیغ و داد ) که گفتین جزئی از همون بیس باشه.
ولی با اینکه هدفونهای سنهایزر کیفیت ساخت خوبی دارن ولی کلا هدفون inear نیاز به مراقبت زیادی داره
موفق باشین
پس بنظرت بخرم؟برای سبک اتمسفر و در نهایت امبینتنقل قول:
تیز که نیست صدای K77؟
فروشگاه معتبری میشناسی که برای فروش انلاین گذاشته باشه (البته قیمت 80) یا برم جمهوری؟
اگر بخوای یکی بدتر از k77 بگی کدومه؟