داخلی :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خارجی:
Printable View
خط شما رو هنوز دان استریمش و مخابرات محدود نکرده،فکر کنم از دستشون در رفته :n09:نقل قول:
میگم که حسین اینجا بچه ها چرا جواب آدم رو نمی دن؟
دوستان نت ملی راه افتاد از سرور خارجی 16
داخل 200
ماله من خیلی وقته که راه افتاده.نقل قول:
برای من امروز راه افتاد
من سرویسم تا یک دقیه پیش محدود بود.
همین تازه نامحدود رو که رزرو داشتم جایگزین کردم.
برای این که بعضی از دوستان میگن که نامحدودا رو به سرعت واقعیش برگردونن من تصمیم گرفتم یه تست از سرویس محدود و نامحدود بگیرم.تا واقعا ببینم این محدودیت اعمال شده یا نه...
هر دو تست تنها با تفاوت چند دقیقه ای گرفته شدن.
هر دو سرویس 128 هستن.تنها با تفاوت محدود و نامحدود.
محدود:
نامحدود:
پس با این تست معلوم میشه که تا به این لحظه سرویس نامحدود همون شیر فلکه ای هستش که تا اخر باز شده.
سوالت چیه؟نقل قول:
چون تازه واردی.....
آره منم سرعتم تو همین سایت 200 هست
ولی گفتم بقیه سایت ها 20 و زیره 20 هست
واسه منم این لینک 400 هستش،این لینک داخلی هستش دوست عزیز شما سرعت دانلودتو از این لینک تست بزار ببینیم :n09: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سرعت لینک داخلی معیار نیست،خارجی مهمه که الان محدود شده رو سرویسای مخابرات،شما سرعت دانلود 500 با اینترانت دارید،سرعت دانلود شما تو اینترنت 30 هستش :n09:نقل قول:
مهم اینه که سرعت محدود با نامحدود فرقی نداره.نقل قول:
اینم تست من از همین لینک از اینترنت شرکت دیگه ،به این می گن اینترنت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من که نخواستم سرعت دانلود مخابرات از سرور های خارجی رو معلوم کنم که .نقل قول:
فقط خواستم تفاوت سرعت محدود با نامحدود رو نشون بدم.
من تو چند صفحه ی قبل یه تست از سرور داخلی با خارجی گذاشتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون زمان سرویسم محدود بود با این حال سرعت داخلیم حدود 500 بود و خارجی هم 100.
توی سرویس محدود هم این محدودیت خارجی با داخلی اعمال میشه.
پس توی نامحدود هم اعمال میشه.
مقایسه کیفیت اینترنت مخابرات با اون یکی نتم
پینگ مخابرات از 4.2.2.4:
پینگ اون یکی نتم از 4.2.2.4:
الان علت چیه سرعت اینجوری شده؟؟؟
برا ما دو روز 1.5 روز کلا قطع بود نت بعد که وصل شد داغون شدیم :n02: رو یه لینک کلیک میکنم تا استارت دانلود بخوره 2 دقیقه طول میکشه سرعت به کنار
دقیقا شما درست میگی.من خودمم تست کردم.هم خودم تست کردم.نقل قول:
هم رفتم خونه دوستم که 512 محدود 6 ماهه داره. اونم همین طوری رو سرعتش با سرورای خارجی محدودیت اعمال شده.
پس کلا محدود با نامحدود فرقی نداره.البته فعلا شاید بعدا درستش کردن.
درستش که نمیکنن شاید خذفش کردن
از اون لحاظ بله،فرقی نمی کنه،اما در اصل همشون محدود شدن و کیفیت بسیار پاییننقل قول:
اون بنده خداها هیچ محدودیتی برای سرعت دانلود از خارج اعمال نمیکنن. پهنای باندی که از خارج خریداری می کنن، جوابگوی این تعداد کاربر با حجم دانلود نامحدود نیست. برای همینه که سرعت کم میشه.
سلام
آقا اين مخابرات سرويس 1 مگ و 2 مگ هم ميده ؟ اگه ميده با 512 فرقي داره ؟ صرف ميکنه بگيريم؟
اصلا تو ساري بايد کجا ثبت نام کني
من اين 4141 زنگ ميزنم که کلا قطعه خطش
بستگی داره من الان با 5 تا لینک همزمان لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بالای 110----140 دانلود دارم. پس خیلی هم سرویسهای نامحدود بی کیفیت نیست. تازه من ماهی 15 تومن میدم.ماه قبل حدودا 350 گیگ دانلود داشتم.:n02:نقل قول:
سرویس 256 نامحدود 6ماهه
-------------------------------------------------
نقل قول:
شما چرا در نظر نميگيري ما ماهي 15 تومن ميديم و حداقل 60 و حدااكثر 600 تا در ماه دانلود داريم ؟ هزينه اينترنتت رو هم بگو ماهي چقدر ميريزي در حلقوم مباركشان ....
بعدشم شما كه انقدر با اين سرويس خوشي چرا انقد چسبيده به تاپيك " مخابرات مازندران " برو توي تاپيك سرويس دهنده خودت ..:n06:
الان چند روزه که تو پنل میرم اصلا حجم مصرفی رو نمیده یعنی چند وقته که اصلا کنتور نمیندازه و حجم کم نمیشه. نکنه این سرعت افتضاحی که الان داریم دلیلش این باشه؟
شماره تماسش ٢٠٢٠ هست.نقل قول:
سرعت تمامی سرویسها اعم از محدود ونامحدود مثل همه.
به درد وبگردی نمیخوره. این روز ها وضعش افتضاحه.
انداختن میندازه ولی نه هر 5 دقیقه. قبلا هر 5 دقیقه کنتور مینداخت اما الان نه.نقل قول:
من که محدود داشتم دانلودمو میکردم میرفتم حجمم رو میدیم اصلا کم نمیشد.2 ساعت بعد میرفتم بازم همین بود.
فرداش میرفتم میدیدم کم شده.
دیگه نظم نداره.
منظورم از درست شدن این بود که بیان سرویسای محدود , نامحدود رو تفکیک کنن. مثلا سرویس محدود رو روش محدودیت سرعت با سرورای خارج اعمال نکنن.نقل قول:
الان که هیچ فرقی با هم ندارن.
خوب نمیتونن این محدودیت ر واعمال کنن
امروز با رئیس اداره 2020 صحبت کردم گفت الان هچیکی مشکل نداره قرار شد برای منم درست کنن
امروز تا ساعت 10 جلسه داشتن
حالا ببینیم که این جلسه برای پهنای باند هست که زیاد بشه یا نه
مشکل چی نداره؟؟نقل قول:
خوب الان نمیتونی زنگ بزنی بفهمی جلسه برای چی بوده؟؟
تو که با رئیس خودی هستی.
داداش اینا هدفمند میان پست میدن.هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره :n02: من جواب این بنده خدا رو میدم. این مخبره حذف میکنه.گمونم اینم یه چیزی بش دادن خریدنش :n02: مخبر خجالت بکش :n02:نقل قول:
آخه من چطوری به شما بگم،کیفیت اینترنت و سرعت تک لینک مشخص می کنه نه چند لینک با هم،چون پهنای باند شما تا 3296 باز هستش می تونید کلش و با گذاشتن لینکای خارجی مختلف پر کنید:n27:نقل قول:
هم استانی های عزیز یه فیدبک بدین
الان سرعت دانلودتون از سایت mul چقدره؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
من هم اینترنت مخابرات و دارم و هم شرکت دیگه،و از اولین روز ایجاد تاپیک ما اینجا بودیم :n09:نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
سرعت تک لینک خوبه واسه دیدم ویدیو دانلود از سرورهای تک کانکشن
ولی ایشون نامحدود دارن
مبلغ کمی هم میدن
شاید واسه شما تک لینک مهم باشه ولی واسه کسی که فقط دانلود داره زیاد این مسئله مطرح نیست
در کل پینگ تاثیر زیادی داره
:n02:هر چه قدر به 2020 زنگ میزدم که گوشی رو بده به رئیستون میگفت شما مشکلتو چیه منم گفتم گفتش هماهنگ کردم که فردا برن مرکز مخابراتیتون یه تست برات بگیرننقل قول:
اول میگفتن نیم ساعت دیگه بعدش دوباره میگفتن 1 ساعت دیگه
زنگ زدم به خودش بهش گفتم اون از پشت تلفن منو راهنمایی کرد و داشت میرفت تو تنظیمات مودمم یه چیزایی رو ببینه بعدش درست کنن فردا معلوم میشه
این آقا تو آمل تمام مراکز ها رو داشتن نت میداد و پشتیبانی میکرد بعدش بردنش 2020 انقدر کارش خوب بود زنگ میزدی به دفترش برات درست میکرد مشکلت رو تازه پیداش کردم
یه چند بارم به دفترش رفتم ساکن آمل هست اسمش هم هرکی خواست بهم بگه تا بهش بدم که 2020 زنگ زدن بهشون بگن که گوشی رو خود رئیس بگیره
ظاهرا بعد از این فعطیهای دو سه روزه سرعتها واقعی شدن
ما چطوری به تو بگیم که واسه ما اهمیت نداره سرعت تک لینک چقدره؟ واسه ما مهم اینه چقدر پول میدیم چقدر آش میخوریم.:n02: واسه شما مهم اینه که ظرفی که توش واست آش میریزن چینیه یا استیل، چقدر آش میریزن مهم نیست :n02: عشق تو اینه با عینک آفتابی تو ظرف خوشگل آش بخوری واسه ما مقدار آش مهمه . شاید با مثال فهمش ساده تر باشه :n02: ماشینی که بتونه تا 400 کیلومتر در ساعت پر کنه ولی اجازه روندنش رو نداشته باشی حکم عینک دودی رو داره در یک شب زیبای مه گرفته! اینم مثال رمانتیک و شاعرانه :n08:نقل قول:
سرعت اگه واقعی میشد خوب بود زیر واقعی داره سرعت میده
سرعتم دیروز غروب رفت روی 150تا200 الته داخلی از سایت دانلود.ir که بقیه سایتها 20
فکر کنم دارن درستش میکنن
بابا دعوا نکنید !نقل قول:
اگه قابل میدونید سوال ما رو جواب بدید
با تشکر فراوان
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
الان من سرعتم بهت میگم
باز کردن صفحات 1
دانلود از 10 تا 20 اون با سایت داخل