سلام دوستان معمولا های وب سرویس ۲۵۶ محدود رو در روز روی چه پهنای باندی میبنده
Printable View
سلام دوستان معمولا های وب سرویس ۲۵۶ محدود رو در روز روی چه پهنای باندی میبنده
همه این مشکل رو دارن همه :n02:
من تازه 1 هفته هست خریدم نمیدونم چرا اینجا میان همه شکایت میکنند من مشکلی با سرویسشون ندارم
احتمالا بعد از مدتی این شرکت سرعت رو برای کاربرش کاهش میده از کجا معلوم شاید 1 ماه دیگر هم من هم وضعیتم مثل شما بشه
برای شما هم همینجوره؟
سلام سرویس 256 حدودا 2 مگنقل قول:
بستگی به اوضاع شما دارهنقل قول:
ازشون بخا برات بالا ببندن
دو سه روزه تایم آوت خیلی کم تر شده و اوضاع خوبه. خدا کنه همینطور بمونه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به امید خدا که برای شما همیشه خوب باشه. ولی برای من که الان ۵۰ روزه دارم از هایوب سرویس میگیرم فقط ۱۰ روز اولش خوب بود و سرعت دانلودم تا ۴۶۰ هم میرفت (سرویسم ۵۱۲ محدود هست) ولی الان... اگه وصل بشه! سرعتم در بهترین حالتش بیشتر از ۲۰۰ نمیشه.نقل قول:
خلاصه اولش خوب بود ولی یهو خود به خود همه چیز خراب شد!
جالبه اول خطمو رو ۶مگ بسته بودن ۱۰ روز هیچ مشکلی نداشتم، بعد یهو افتضاح شد و همش لینک میپرید، تا اینکه الان دیگه فقط رو ۲ مگ جواب میده.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
سلام به همگی
میخواستم ببینم قضیه این اتصال همزمان 3000 تومان چیه ؟
یعنی میشه من نامحدود برای مغازم بگیرم و یه اتصال اضافی هم بخرم براش بعد وقتی مغازه بستس از اون خط نامحدود داخل خونه استفاده کنم
یا اینکه همزمان ازش استفاده کرد ؟
:n04:
اگه میخوای از همون سرویس هم توی مغازه و هم توی خونه استفاده کنی، باید پورت شهری بگیری (اگر هر دو توی یه شهر هستن). اینطوری از یک اکانت میتونی با هر خطی در سطح شهر که رانژه های وب باشه استفاده کنی.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
شما خودت امتحان کردی قضیه پورتی بودن رو ؟ چون من تا حالا تو عمرم ندیدم که یه آی اس پی اکانت رو به یه پورت محدود کنه. معمولا استانی هستن پورت ها.نقل قول:
وضعیت بسیار پایدار:happy:
تست ها همین الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچنان بهترین سرویس adsl در ir :n20:
نقل قول:نقل قول:
اره من خودم امتحان کردم مثلا با اکانت مال خونه نمیتونم داخل مغازه وصل بشم مال های وب این شرکت فقط این طوری قبلا اسیا تک داشتم هر جا لینک اسیا تک بود میزدم کانکت میشد . :n19:
دوستان من سرعت دانلود بعضی اوقات افت میکرد و روی 1.5 مگ می آومد اما وقتی نویز گیر خط رو قطع کردم و خط رو مستقیم به مودم وصل کردم سرعت یهو رفت رو 5 مگ و خوب شد
دوستان من بدونه استفاده از فیلترشکن وغیره سایت باز می کنم شما چطور
جانه خودم:n01::n13:
سلامنقل قول:
بله یه چند روزی هست که اوضاع خیلی بهتر از قبل شده.
ولی پینگ رفته بالا 400نقل قول:
4.2
8.8
آرهنقل قول:
فیس رو که از تو گوگل سرچ کنی 100%باز میکنه:n20:
تو قسمت تعرفه ها استان و شهر رو انتخاب کنی هر وقت پورت خالی شه اون مرکز به لیست اضافه میشه ؟؟؟؟!!!!!
سلام به دوستان من استان بوشهر هستم قصد دارم های وب بگیرم الان هم از پیشگامان سرویس دارم که پینگ 4.2.2.4 برام الان شده 200-300 اما بیشتر اوقات 280-400 و بعضی موقع هم قطعی داره میخوام بدونم کلا های وب پینگش چطوره ثابت هست یا زیاد بالا پایین داره برای بازی انلاین چطوریه خوبه ممنون میشم راهنماییم کنید باتشکر:n16:
سلام به همگی
برای دریافت سرویس بالاتر از 128 های وب موقع ثبت نام مدارکی لازمه ؟!
آره بهنام جاننقل قول:
سلام کسی اینجا دوتا 2 بازی میکنه؟
چند روزه بازی هی dc میشه و معمولا اون تایمر بازی روی 20 ثانیه گیر میکنه و باز دوباره وصل میشه اگه کسی اینجا مشکله منو داره بگه و اگه راه حلی داره هم بگه.
شما ها شب ها مشکل ندارین؟؟؟
فکر می کنم 1 هفته ای باشه که شبا افتضاح میشه. زور میزنه می خواد یه سایت باز کنه
نخیر ، مدرک نمیخوادنقل قول:
لطفا کمک کنید ایا های وب خوبه برای گیم من میخوام از پیشگامان بعد از 3 سال بیام های وب پست های قبلی رو خوندم خیلی ها گفتن بده واقعا اینقدر بده من الان پیشگامانم ساعات بد وخوب داره ولی بدش زیادع نصبت به خوبش لطفا راهنمایی کنید بعد این مودم وایرلس رو چطوری می فرستن
سلام سرعت شبانه شرکت های وب خوب یا پایین برای دانلود اگر هر سرویس این شرکت بخریم ؟
سلامنقل قول:
حقیقتش یه چند روزی هست که وضعیت پینگش بهتر از قبل شده. مثلا پینگ 4.2.2.4 حدودا 250 و پینگ 8.8.8.8 حدودا 150 هست. اما یه مشکلی هست و اون هم اینکه هر چه به سمت ساعات پایانی شب میریم Time Out ها نمایان میشن !!
با توجه به صفحه اول همین تاپیک :نقل قول:
سرعت سرویس ها(تایم رایگان):
سرویس 256 «» حدودا 1.5 مگ
سرویس 512 «« 512 (سرعت اسمی/64 کیلوبایت)
سرویس و 1مگ محدود«« 2مگ.
دقیقا برای منم همینطوریه. الان مثلا پینگ 8.8.8.8 رو ببنیدی (ساعت 11 صبح)نقل قول:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=134ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=131ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=132ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=131ms TTL=44
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=129ms TTL=44
شب از این 5 تا درخواست به احتمال زیاد 3 تاش لاس هست یعنی تایم آوت میده. البته من برای اون ه راه حل پیدا کردم و اون استفاده از سرویس V.P.N ایران هست. یعنی شما با وی پی /ان به یه سرور ایران وصل میشی و از اونجا دیتای خارج رو می گیری.
ممنون که پاسخم رو دادید بعد یه سوال دیگه این های وی از پهنای باند استان میکشه یا خودش پهنای باند اختصاصی داره شرکتش چون الان همین شرکتی که دارم پیشگامان از خوده مخابرات میگیره پهنای باند رو و میگه کمبود پهنای باند داریم :n16:
از کجا میشه از این vpn های قانونی که فرمودید تهیه کرد؟ سایتی چیزی ندارن؟نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
من برای worldoftanks این مشکل رو دارم وقتی از بازی یک دقیقه اینا میگزره یه 10 ثانیه یا 20 ثانیه چراغ کلا قرمز میشه و کلا لگ بعد یه 10 ثانیه درست میشه دوباره همین لگ 20 ثانیه ای ادامه پیدا میکنه یعنی چراغ لگ کلا قرمز میشه و تانک اصلا حرکت نمیکنه! دوستان اگر راه حلی پیدا کردن بگن خواهشا ... اگر از طریق پشتیبانیش حل میشه هم بگین بهشون بگم چی کار کنن تا درست بشه ... اگر این روند ادامه پیدا کنه و درست نیشه مجبورم عوضش کنم ... چون این فقط برای بازی خوب بود که اینم گند زد ... سرعت دانلودم هم اوایل با 1 مگ محدود +700 بود 1 ماه شد 400 الان هم شده 250 که تو سرعت دانلودم گند زده! واقعا افتضاح شده !
من برای worldoftanks این مشکل رو دارم وقتی از بازی یک دقیقه اینا میگذره یه 10 ثانیه یا 20 ثانیه چراغ کلا قرمز میشه و کلا لگ بعد یه 10 ثانیه درست میشه دوباره همین لگ 20 ثانیه ای ادامه پیدا میکنه یعنی چراغ لگ کلا قرمز میشه و تانک اصلا حرکت نمیکنه! دوستان اگر راه حلی پیدا کردن بگن خواهشا ... اگر از طریق پشتیبانیش حل میشه هم بگین بهشون بگم چی کار کنن تا درست بشه ... اگر این روند ادامه پیدا کنه و درست نیشه مجبورم عوضش کنم ... چون این فقط برای بازی خوب بود که اینم گند زد ... سرعت دانلودم هم اوایل با 1 مگ محدود +700 بود 1 ماه شد 400 الان هم شده 250 که تو سرعت دانلودم گند زده! واقعا افتضاح شده!نقل قول:
سلام منم این مشکل رو دارم با شرکت پیشگامان مشکل مثل اینکه سراسریه مثلا وسط بازی فیفا تو دقیقه های 15-20 بازی شروع میشه این قطع وصل که 10 ثانیه طول میکشه مشکل از های وب و کلا شرکتا نیست کاره این زیر ساخته که گند زده به این نت:n03: خدا کنه زود حل بشه الان 1 ماهیه من مشکل دارم .
امروز دایم قطع میشه رو اعصابه
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه مشکلی نیستنقل قول:
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
سلام به همگی :n01:
من فعلا دارم از 2 مگ مخابرات استفاده میکنم (ماهی 12تومن + 0 گیگ حجم ! ) که متاسفانه سرعتش نهایتا 230 هست و قصد دارم به یه شرکت دیگه تغییرش بدم . این تاپیک رو که خوندم تصمیم گرفتم از این شرکت سرویس بگیرم.
اولش یکم اطلاعات از خودم بدم . استفاده ی من فقط دانلود فیلم (و سریال) + آهنگ + نرم افزار و یکمی هم بازی و البته وبگردی (گاهی اوقات هم دانلود از تورنت) هستش . 99% دانلود هام رو هم توی ساعات زایگان انجام میدم. طوریه که الان هر شب یه فیلم + چند قسمت سریال دانلود میکنم و آهنگها رو هم توی روز . گاهی اوقات هم پیش میاد که تو یه روز یه دفعه مجبورم نزدیک 1 گیگ دانلود کنم (تقریبا هر 2 هفته 1 بار)
اینم بگم که میخوام بالاترین سرعت + کمترین حجم ممکن رو بگیرم . البته اگه بشه حجم هدیه هم داشته باشه که عالیه . بگذریم ... چند تا سوال دارم
1. واسه شهر بنده 2 تا مرکز هستش . قضیه ش چیه ؟ چطور بدونم واسه من کدوم میشه
2. به نظر شما چه سرویسی رو بگیرم . مثلا اگه 1 مگ و 2 مگ سرعتشون یکیه (مخصوصا تو دراز مدت و البته دانلود شبانه) خب بهتره که 1 مگ بگیرم . درسته ؟
3.ثبت نامش چه جوریه ؟ اینترنتی هم میشه ؟
4.سرویس 8192/512 رو کسی داره ؟؟؟ میخوام بدونم سرعت آپلود پایین چه تاثیری داره ؟
5.قضیه دزدی حجم چیه ؟ آیا حجم استفاده شده اضافه میکنن به کاربرا ؟
6. در کل آیا می ارزه که سرویسمو عوض کنم ؟ و آیا واقعا این شرکت از بقیه بهتره ؟
پیشاپیش مرسی از اونایی که جواب میدن :n12:
بچه های یکی لطفا بگه خوبه برای گیم چون من زیاد گیم میزنم پینگ خیلی برام مهمه :n12::n16:
افتضاحهنقل قول:
Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk
سلام.دوستان کسی میتونه قیمت فشفشه ها رو بذاره؟
مثل این که همه شرکت ها توی بازی انلاین مشکل دارن من هم تو league of legends و warface مشکل دارم .