سلام ، بله ظاهراً فیلتر کردن و اوپن وی پ ی ا ن برام وصل نشدنقل قول:
Printable View
سلام ، بله ظاهراً فیلتر کردن و اوپن وی پ ی ا ن برام وصل نشدنقل قول:
آره به کل از کار افتاده :thumbsdowنقل قول:
V%pn Client pro اصلا وصل نمیشه حتی روی TCP:sad:
کاش زودتر بستم تموم میشد میرفتم سراغ همون ایرانسل، سگش شرف داره به این اپراتور دوزاری تامین اجتماعی...
سلام دوستان
من وقتی میخام وارد مای رایتل بشم وقتی لاگین کردم توی صفحه اصلی هر گزینه ای رو بزنم دوباره صفحه لاگین میاد و میگه لاگین کن با خود اپلیکیشن مشکلی ندارم اما روی کامپیوتر اینطوریه هم روی لپ تاپم تست کردم هم روی کامپیوترم و با مرورگر کروم و فایرفاکس روی هر دو تا این مشکل هست حتی کش و هیستوری و اینا رو هم پاک کردم بازم فایده نداشت با سایت های دیگه مشکلی ندارم ولی با این مای رایتل اینطوریه کسی این مشکلو نداره ؟
من مشکلی ندارم با رمز یکبار مصرف لاگین شونقل قول:
---------------------------------
ایرانسل 3 روزه tcp و udp رو محدود کردهنقل قول:
چرا اسم بسته رو میزنه بی نهایت اگه قراره بعد 200 گیگ قطع شه؟ شرم و حیا ندارن
کدوم بسته ۲۰۰ گیگ میده ؟نقل قول:
۲۰۰ گیگ در ماه هزینش چقدره
دو روزه نت شبانه من به سرعت ۲۵۰ محدود شده (۱۵۰گیگ)
کس دیگه ای هم چنین مشکلی رو داره ؟
من تازه دیشب استفاده کردم و سرعتم بد نبود ولی کانکشن تورنت خیلی سخت اوکی میشد.نقل قول:
اقایون سوالی داشتم ، الان باند های اکتیو رایتل چیه ؟ ۳ رو که داشت چیز دیگه هم اضافه کرده؟
و اینکه رومینگ رو ایرانسل یا همراه اول داره ؟( کرج) اگر رومینگش فعاله ایا سرعت محدوده؟ الان به صرفه ترین بستش چیه؟
ویرایش...
رایتل به ایرانسل تو کرج وصل نمیشه رو هیچ باندی ، فقط به همراه اخر وصله که اونم خودش یه پا مشکله !
باند 1هم نداره و تجمیعی هم در کار نیست ، باند 3 تنها هم سرعتش با سیگنال عالی 15 مگابیته
سلام رایتل باند یک هست من که شهر اصفهان بودم باند یک فقط دیدم، باند سه مال قبل بود دیگه نمیدونم هست یا نه، اگه رایتل پلاس داشته باشه احتمالن باید تهران باشه. اتفاقن رایتل شهر ما هنوز به ایرانسل و رایتل رومینگ میشه اما چند روز یپش که اصفهان بودم فقط رو همراه اول رومینگ میشد دیگه رو ایرانسل رومینگ نمیشد بنظرم سراسری شده
سلام. دوستان کانکشن کلاینت تورنت شما هم زرد هست؟ من از qBittorrent استفاده میکنم ولی کانکشنم به ندرت سبز (OK) میشه. چون اگه مشکل از پورت یا دی ان اس باشه همگانی هست دیگه. (هر جفتش رو تغییر دادم اثر نکرد) . الان فقط با DHT کانکشن میگرم نه Tracker.
اکثر مواقع زرد هست برای من اما با تغییر پورت گاهی وقتا اوکی میشهنقل قول:
درکل سرعتش مشکلی نداره و نهایت سرعتو میده اما بستگی به تورنت ها داره
به طور مثال من دیشب ۳ تا تورنت داشتم که حداقل هر کدوم ۱۰ تا سید داشتن ولی سرعتشون بیشتر از ۱۰۰کیلو نمیومد و با فعال کردن یه تورنت دیگه از همون تراکر، نهایت سرعتی که میشد روی http گرفتو داد (۳مگ)
بعد حدود یک ماه دانلود با رایتل و شبی حدود 140-150 گیگ با فعال کردن دو بسته 3 تا 9 و 6 تا 12، الان دو شبه از ساعت 3 که دانلود شروع میشه سرعت به سختی به یک مگابایت بر ثانیه میرسه ولی بعد ساعت 7 صبح تو همون شرایط و بدون گرفت آی پی جدید یا ریست مودم، سرعت افزایش پیدا می کنه و حدود 5-6 مگابایت بر ثانیه میشه تا ساعت 12. نمی دونم تو اون بازه به دکل اشتباهی وصل میشه یا محدود شده یا قضیه چیه؟ البته تو این حالت هم شبی حدود 80 گیگ دانلود میشه و بدک نیست.
مهمترین مشکلی که رایتل داره اینه که شبکه کلاینت تورنت OK نمیشه برای همین خیلی از تورنتها با سید خیلی کم اصلا وصل نمیشن حتی اگه DHT فعال باشه. یا سرعت دانلود از پیرها خیلی پایین میاد. با همراه اول یادم میاد با 3-4 تورنت سرعت 1.5 مگ رو میگرفتم ولی الان با همون شرایط تورنتها باید 20 تا تورنت بگذارم تا اون سرعت رو بده.نقل قول:
جالبه همون لحظه با مودم روزانه مخابراتم وصل شدم شبکه OK شد. اینا پورتها رو بستن گاهی به ندرت Ok میشه.
میشه هم زمان 2 بسته فعال داشت؟
بسته های نامحدود ساعات خاص رایتل حذف شدن و توسایت نمیاره اون بسته ها رو.
وای که اگه اینم حذف شه، گزینه ای نیست.
حذف نشدننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسته های نامحدود شبانه ها حذف شدن از رایتل
تا اتمام حجم بسته یا زمان بسته ؟
تا زمان اتمام زمان بسته یا حجم بسته ؟نقل قول:
ماشاله کم هم نمیگرفتن. احتمالا دستور براشون اومده چون هماهنگ عمل کردند. یارو گفته بود شرکتهای ADSL دارن ورشکست میشن، احتمالا بخاطر اون دارن بسته ها رو حذف میکنند ولی برای استفاده از ADSL اول باید فیبرنوری کنن بعد از مردم توقع داشته باشند تا سراغ ADSL برن. ADSL من که تا 1.5 مگابیت بیشتر نمی کشه. اگر این بسته های سیمکارتی نباشه فقط باید وب باز کنم.نقل قول:
قابل توجه اونهایی که میگفتند چرا اینقدر دانلود میکنید! شیر نت مملکت رو دارن میبندن.
دوستان بعد از حذف این بسته های شبانه و صبحانه چیکار میکنید برای دانلود فایل حجیم .اپراتور دیگه مثل همراه اول وایرانسل چیزی دارن ؟ الان خیلی بد شده که:sad:
عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز و در حاشیه مراسم افتتاح سیستم سورتینگ مرکز تجزیه و مبادلات پستی کشور، به سوال خبرنگاران پاسخ داد و از رسیدن وضعیت شبکه اینترنت به نقطه بحرانی خبر داد.زارع پور در پاسخ به سوال خبرنگاران که از او در رابطه کیفیت اینترنت ثابت پرسیده شده بود، عنوان کرد که از ساعاتی بعد که ساعت پیک مصرف است، اینترنت کند خواهد شد و این نشان از وجود مشکل در زیرساختهای شبکه دارد، در غیر اینصورت شاهد کندی اینترنت در دیگر ساعات روز نیز بودیم.نقل قول:
فهمیدی چیکار کنی به ما هم بگو موندیم تو امپاس
جالبهنقل قول:
این وزیر به اصطلاح ارتباطات که همین چند وقت پیش بهش گفتن پهنای باند کمه گوشی رو از جیبش کشید بیرون اسپید تست با لوکیشن سرور سرکوچه گرفت و گفت همینم زیادتونه :)
نقل قول:
تقریبا تمام راه هایی که میشد با هزینه کم، حجیم دانلود کرد رو درش رو تخته کردن
اخریش همین رایتل
سلام
این بسته های پیامک و مکالمه همشون 30 روزه هستن یا بلند مدت هم دارن ؟
دیروز یعنی یکم فروردین هزار و چهارصد و یک بسته نامحدود هفتگی گرفتم؛ امروز صبح بسته غیب شده؛ اعتبار ریالی هم صفر شده؛ کل مصرفم هم خدود بیست و یک گیگ از صد و پنجاه گیگ مصزف منصفانه بوده؛ اپراتور هم میگه ثبت کردم بررسی میشه...... دیگه خدا وکیلی گندش رو در آوردن..... هر کاری هر مسئله ای تو این مملکت با اعمال شاقه و درگیری ذهنی و اصطکاک فکر و جسم و روح همراهه.....
این بسته یک هفته 150 گیگ رایتل محدودیت سرعت داره ؟ برای دانلود شبانه نمیخوام. روزها میخوام استفاده کنم.
محدودیت سرعت نداره ولی خود همراه اخر شبکش ترکیده خیلی وقتا زیر ۲۰ مگه ، نهایت سرعت با مودم کت۶ ۱۰۰ مگابیت گرفتم ، شبکه رایتل هم سرعت زیر ۳۰ مگهنقل قول:
سلام . دوستان من به رایتل ترابرد کردم ولی هنوز سیمکارت به دستم نرسیده . چرا وقتی مناطق تحت پوشش نسل چهارم رایتل رو که از سایت رسمیش نگاه میکنم منطقه ما رو زده تحت پوشش نسل چهارم ولی میرم تو سایت نت سنج پلاس وزارت ارتباطات منطقه ما فاقد پوشش نسل چهارم رایتله؟ یعنی تو مناطقی که رایتل پوشش نسل چهارم نداره خود رایتل رومینگ میکنه رو نسل چهارم همراه اول؟ یا وارد شبکه تری جی میشه؟ چون تو نت سنج پلاس پوشش تری جی رایتل تو منطقه ما کاملا سبزه ولی نسل چهارمش کاملا مشکی و فاقد پوشش . جالبه که تو نت سنج پلاس اکثر شهرها رو برا رایتل به رنگ مشکی زده و فاقد پوشش نسل چهار . گیج شدم داستان چیه؟
شما با رایتل همه اوپراتور ها رو داری :biggrin: رومینگ میکنی رو هرکدوم که میخوای هزینه اضافه هم ندارهنقل قول:
اگه اینجوری باشه عالیهنقل قول:
به طور خودکار هر شهری روی یک اپراتور رومینگ میکنه و قابل انتخاب نیستنقل قول:
رایتل هم به صورت سوسماری شروع به حذف بسته ها کرده. فعلا بسته ۷۰ گیگ یکساله حذف شد
برای من قابل انتخابه :rolleye:نقل قول:
الانم گذاشتم رو ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اون سیمکارتت که روش نوشته 3G رایتله درسته؟نقل قول: