مخصوصا اینکه پاسخ ایشون در مورد کم شدن حجم خیلی کاربرا اصلا قانع کننده نبود اخه یکی دو تا نیستن که خیلی از کاربرا این مشکل رو دارند.
Printable View
مخصوصا اینکه پاسخ ایشون در مورد کم شدن حجم خیلی کاربرا اصلا قانع کننده نبود اخه یکی دو تا نیستن که خیلی از کاربرا این مشکل رو دارند.
آقایون من حجمم برگشته! باور کنید!:n04: برید 2020 رو بگیرید شاید واسه شما هم برگشته باشه!:n06:
امنشب یه تشکر ویژه باید از آقای ملک جعفریان بکنم!:n09:
شما شماره رو sms کردی به ایشون؟نقل قول:
نه خیر....نقل قول:
بچه ها ی خبر دیگه 1200 مگ دیگه هم ازم دزدیدن !!! 58خورده ای پول دادم ی جا 20 گیگ خریدم خیلی استفاده کرده باشم 1 گیگ اصلا 2 گیگ تا الان 10.2 گیگشو دزدیدن مخابرات دزد !
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
دیگه شما بزرگترین اشتباهت اینه که این همه گیگ باهم خریدی !!نقل قول:
وقتی با پشتیبانی صحبت میکنی قبول میکنن که سیستماشون دچار مشکل شده و پیشنهاد میکنن که 1 گیگ هر دفه بیشتر نخرید !
بنظرم حرف درسته با توجه به اوضا احوال بهم ریخته ی سیستم نباید بیش از 1 الی 2 گیگ در هر بار شارژ کرد !
اشتباه از خودته دوست من....آزموده را دوباره آزمودن خطاست...همون یه گیگ یه گیگ بخری خیالت راحت ترهنقل قول:
دوستان یک لطفی بکنند به اقای ملک بگن وقتی طرح 3 مگ نامحدود دارین میدین 180 هزار تومن خوب همون طرح رو سه تا یک مگ بدین به 60 هزار تومن مطمئنن خیلی از کاربرا با اون راضی هستن
دیشب یه بنده خدایی در این فاروم نوشت که اینترنت مخابرات الکی بعضی از سایت ها رو فیلتر میکنه که بعد از دو سه بار ریفرش درست میشه....امروز من هم با این مشکل مواجه شدم...اگر کسی دیگه ای هم این مشکل رو داره بگه تا جناب ملک جعفریان که در پاسخ گفتند فیلترینگ از حوزه مخابرات خارجه متوجه این مشکل اینترنتشون بشن و درصدد رفع مشکل بربیان...البته با اینترنت های دیگه نظیر ایرانسل چک شد و چنین مشکلی نداشتند
به نظر من مشکل از مخابرات نیست مشکل از گلدنت و برنامه بیلینگ نوشته شده توسط این شرکته که آبرو حیثیت مخابرات رو بر باد دادهنقل قول:
دقیقا ولی خب اونجوری گیگش ارزون تر در میاد کلا نتیجه گیری که کردم 1 گیگ اونم تاآخرین قطره اش استفاده میکنم بعد میخرم درسته گرون تر در میاد ولی خیالت راحت تره!نقل قول:
اقای ملک جعفریان این کارو چطور توضیح میدید اگه این دزدی نیست پس چیه
خودتون بگید اینم مدرک هم با برنامه خودdu meterهم با کانکشن حالا اون دانلود شبونه بوده ورایگانه حالا کسی تو روز دانلود میکنه پس چی الکی حجم میدزدید یکی متوجه میشه 100نفر نمی فهمند دوستان من شب نیستم ولی حتما بگید این کارشونو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دزد نت یا گلدنت مسیله این است
دوستا شبانه واسه من رایگانه ولی جرات نمیکنم بزارم رو دانلود:) کسه دیگه هست که رایگان داشته باشه؟
درسته ولی برای من فقط این سایت وپرشین تولزاینجوریه ویقیه سایتها مشکلی نداره.نقل قول:
این مشکل رو منم دارم همین سایت انجمن خودمون هم فیلتر میشه وقتی دوباره رفرش میکنم باز میشه حتی سایت میهن دانلود هم واسم فیلتر شده بود با رفرش دوباره باز شدنقل قول:
اقای مهندس کی میاد کسی میدونه؟؟؟
با سلام
دوست عزیز مطلب را متوجه نشدم در صورت امکان توضیح بیشتر داده شود
دوستان من نمی تونم با کروم سرچ کنم یعنی گوگل بالا نمی یاد با کروم.dns تغییر دادم به 8 8 8 8 و 8 8 4 4 ولی بازم نشد.قسمت های کروم رو که بایت سوکت هاشو رفرش کنی هم رفنم اما بازم به جایی نرسی.
سلام مهندس.اصل مطلب هنوز هم دزدی میشه.
اقای مهندس مثل اینکه نیستن
مشکلی که من هم دارم....بعضی وقتا کفر ادمو در میارهنقل قول:
اصولا دی ان اس های مخابرات مشکل داره . برای احتراز این مشکل دی ان اس هاتون رو بر روی پابلیک دی ان هایی نظیر 208.67.222.222 تنظیم کنید...دی ان اس های فوق الذکر از جمله دی ان اس های پابلیک و متعلق به گوگلهنقل قول:
تایید میکنم من هم این مشکل رو دارم.نقل قول:
در مورد اینترنت نامحدود چرا تهران و بعضی استانها دارن ولی برای حراسان برداشتید ؟ فقط برای ما گرونه؟
بابا 1 مگ نامحدود بدین به قیمت مناسب مگر چی میشه ؟ فقط اون 3 مگ رو گذاشتین با قیمت فضاییش
اینم شانس ماست دیگه...اقای مهندس جعفریان بی صبرانه منتظریم ...پاسخگوی ما باشید لطفا
یه لحظه اومدن اما دوباره رفتن لطفا هرچه سریعتر برگردین
دیشب نبودم . ولی امشب هستم و چند مورد مهم رو میخوام باهاشون در میان بذارم . انشا... که بیان .
دوستان این مشکل مربوط به کل کشوره حتی تو تاپیک اذربایجان هم این مشکل رو داشتن ازحوزه مخابرات هم خارجه
اقا دزدی جدید دیدین چی شده من با خط دیگم که فقط باهش وب گردی می کنم و هیچ دانلودی باهش نمی کنم 10 گیگ حجم داشتم (دیشب) مودم رو خاموش کردم
این سیر اتفاقایی که داره می افته
صبح ساعت 10 شده 6 گیگ
بعد از ظهر ساعت 2 شده 2 گیگ
الان هم که نگاه کردم زده به اتمام رسیده:n08:
زنگ زدم 2020 میگه اگه مشکل شما حجمیه کلید 2 رو فشار دهید بعدشم میگه مشکل شما در دست بررسی هست
خدایی خیلی مسخره بازی شده مطمئنم که حجم اصلی من رو برنمیگردونند اخرش به همه 2 گیگ میدن میگن برین حالش رو ببرین :n27:
مهندس گفتند 10 دقیقه دیگه وارد سایت میشند
جناب مهندس لطف کنید برای پاسخ به هر پست روی "جواب بصورت نقل قول" کلیک کنید و پاسخ رو وارد کنید ، اینطوری هرکس میتونه راحت پاسخ مربوط به سوالشو ببینه
حتمانقل قول:
تا با سایت شما آشنا بشم زمان میبره
سلام مهندس . خوش اومدید .
شروع کنیم بحث رو ؟
خدایی راست میگی این جوری هم برای خودشون گرون در نمیادنقل قول:
خطاب به اقای مهندس ملک جعفریان
اقا شما نامحدود بده 1 مگ من 70 تومن میدم ماهی دیگه از این که گرون تر نمیشه
رفتین از دستی یک طرحی گذاشتین که ما فقیر بیچاره ها که دانلودمون زیاده نتونیم بگیریم خدایی انصاف نیست
با سلامنقل قول:
دزدی نمیشه در نحوه نمایش در سامانه هر مشترک مجموع شبانه و روزانه با هم نمایش داده میشه که تصو ر به کم شدن حجم میشه که تا یکشنبه این موضوع مرتفع میشود
سلامنقل قول:
منم شب بخیر میگم
جناب مهندس اگه به صفحات قبل یه نگاهی بندازن کاملا متوجه میشن اکثر کاربرا دردشون رو اینترنت شبانه رایگان هست که همه هم میدونن تو ایران اون اوایل به امید نامحدودبودن اینترنت مخابرات و بعد هم شبانه رایگانه که تمدید میکنیم یا کلا سرویسی رو خریداری میکنیم...
پس خواهشا کمی هم طرف سرمایه های اصلیتونو بگیرین.....مطمئنا ما کاربرای اینترنت مخابرات بخش عمده ای از سرمایه های شرکت مخابرات هستیم....چه خوبه که مسئولین عزیز کمی....فقط کمی هوای سرمایه شونو داشته باشن
نقل قول:
تعرفه های نامحدود بصورت تجاری در سایت مخابرات در قسمت دیتا داده شده است
سلام آقای مهندس جعفریان شب بخیرنقل قول:
آقای مهندس قویا تاکید داریم که لطف بفرمایید قضیه اینترنت نامحدود رو پیگیری بفرمایید
ببینید شما 3مگ نامحدود دارید ( طرح الماس) ماهی 180 هزار تومن
شما میگید سرویس های نامحدود گرون در میاد و ...
خوب خدا خیرتون بده همین 3 مگ رو که دارید
1مگ بدید به 60 تومن
512 بدید به 30 تومن
دوستان بد میگم ؟
گفتم شبانه رایگان جزو طرح حای رقابتی بین اراپه دهندگان سرویس میباشد و بنا به نیاز و فرا خور بازار اپراتورها تصمیم به این کار مینمایندنقل قول:
پیشنهاد دوستمونم عالیهنقل قول: