سلام بچه ها کسی راهنمای بازی Harvest Moon Save The Homland رو نمداره . هر چی میگردم تو اینترنت نیست .
با تشکر ... :40:
Printable View
سلام بچه ها کسی راهنمای بازی Harvest Moon Save The Homland رو نمداره . هر چی میگردم تو اینترنت نیست .
با تشکر ... :40:
سلام.
آقایونی که مهگن سیو رو نمیشه دانلود کرد این سیو ایمان رضا هست سال چهارم که خداوکیلیکش کاملترین سیو هست که همه چیش طبیعی هست.
90درصد کارهارو کرده و به نظر من بهترین سیو هست.
خدمت شما:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من یک سوال دارم اینا بچشون بزرگ شه چی میشه مدرسه نمیخواد بره یا اصن کلا چی میشه؟
شدم عین علامت سوال.....
موفق باشید.
سلام دوستان
من و داداشم خیلی وقته این بازی رو میریم
الان هم یه سیو شروع کردیم و تو سال دوم هستیم
درصد مزرعه 87 هستش
غذاها 60 تا
کاغذ های پرینت شده 6 تا شده و لغب fisher king رو گرفتیم
چای نیروزا هم داریم
و خلاصه تا اینجا خیلی خوب اومدیم
اگه کسی سیو بهتری داره به ما بگه
یا اگه سیو مارو خواست بگه تا بزارم
سلام داداش کد گیم شارک زدی یا واقعی رفتی؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
من و داداشم خیلی وقته این بازی رو میریم
الان هم یه سیو شروع کردیم و تو سال دوم هستیم
درصد مزرعه 87 هستش
غذاها 60 تا
کاغذ های پرینت شده 6 تا شده و لغب fisher king رو گرفتیم
چای نیروزا هم داریم
و خلاصه تا اینجا خیلی خوب اومدیم
اگه کسی سیو بهتری داره به ما بگه
یا اگه سیو مارو خواست بگه تا بزارم
ازدواج که نکردی؟
ببینم بچه ها همتون فقط نسخه پسرش و بازی می کنید ؟؟هیچ کی دخترش و بازی نکرده ؟می خوام ببینم اونم ازدواج می کنه؟
سلام.دوستان این نرم افزار شبیه ساز پلی استیشن 1 توی گوشی های اندروید داره.من الان دارم هاروست مون تو گوشیم بازی میکنم.سرعتش خوبه.خیلی قشنگ همه دکمه ها رو شبیه سازی کرده.گرافیکش هم خوبه.از توی گوگل سرچ کنید راحت پیدا میشه.فقط Bios رو حتما دانلود کنید.بدون اون کار نمیکنه.
FPse-v0.11.23
با سلام به تمامي دوستداران بازي هاروست مون
يك مدت زيادي بود كه نبودم و نتونستم بين شما دوستان عزيز باشم و بتونيم در مورد بازي بحث كنيم و تبادل اطلاعات و امكانات بازي رو باهم كشف و انتقال بديم!
بهرحال من دوباره اگه اتفاقي پيش نياد پيش شما دوستان عزيز هستم و مي توانيم تبادل اطلاعات كنيم و اگر سوالي باشه در خدمتم.
بعد از مدت طولاني دوباره تصميم گرفتم كه نسخه ترينر قبل كه كاملترين ترينر در خال حاضر براي اين بازي مي باشد رو بروزرساني نمايم لذا خواهشمندم اگر دوستان نظر و انتقادي دارند بيان كنند تا بتوانيم باهم بهترين رو براي همگي داشته باشيم.
در اينجا چندين عكس از سيو بازي خودم كه مربوط به سال دوم مي باشد رو براي شما دوستان عزيز گذاشتم كه اگر وقت ياري مي كرد ميتونست كامل تر از اين حرف ها باشد!
امكانات جديد كه مي خواهيد به ترينر اضافه شود رو بگيد تا در صورت امكان اضافه نمايم
موفق و پيروز باشيد...
ببینم بچه ها همتون فقط نسخه پسرش و بازی می کنید ؟؟هیچ کی دخترش و بازی نکرده ؟می خوام ببینم اونم ازدواج می کنه؟
پاسخ:
درحال حاضر بدليل نيامدن و ترجمه نشدن نسخه دختر به زبان انگليسي 90% گيمرها نسخه پسر رو بازي مي كنند.
لازم به ذكر است كه در نسخه دختر تمامي امكانات نسخه پسر وجود دارد و ازدواج هم با هر پسر دلخواه مي توان كرد كه بايد قلب آن ها را قرمز نماييد.
در نسخه دختر براحتي مي توان رفت شهر و درصد مزرعه را به بالاي 98 درصد رساند!
در ابتداي دموي شروع بازي نسخه دختر مي توانيد يك دموي كوچولو از شهر را ببينيد.
موفق باشيد...
سلام دوست عزيزنقل قول:
من خودم با آقاي پيمان كه استراتژي و راهنماي اين بازي رو ارائه دادند صحبت كردم و قضيه شهر واقعا وجود دارد و حقيقت است!
اما نكته اي كه بيشتر دوستان عزيز نمي دانند اين هست كه بازي هاروست مون نسخه پسر در قالب نسخه هاي متفاوتي ارائه شده و شركت هاي مختلفي نسخه به بازار ارائه دادند كه در اوايل نسخه اصلي در بازار موجود بود. فرق نسخه اصلي و غير اصلي در اين است كه شما در نسخه اصلي پسر با گرفتن هر توت فرنگي قدرتي 1 درصد به درصد مزرعه اضافه ميشه اما در نسخه هاي دستكاري شده اينطور نيست و همين طور خيلي امكانات بازي محدود شده است!
اگر شما بتوانيد نسخه ژاپني پسر رو گير بياريد يا اينكه نسخه آمريكن نورف بوي كه واقعا پيدا كردنش سخته دليلشم اينه كه اين بازي ماله خيلي وقت پيش هست و يكجورايي قديمي شده بعد به حرف و حقيقتي كه گفتم پي مي بريد!اگر باور نداريد امتجان كنيد...
الان درحال حاضر نسخه دختر اين بازي اصلي مي باشد و به راحتي مي توانيد تهيه كنيد كه قبلنا اولين نسخه پسر هم اينجور به بازار اومد كه اصلي بود.
شايد چندين سال ديگه هم نسخه دختر اين بازي دستكاري بشه و ديگه نشه باهاش رفت شهر !
موفق باشيد...
سلام
در مورد ترينر ،من فقط يه آيتم جديد مي خوام اونم از بين نرفتن گلخانه هست...
البته اگه بشه كاري كرد كه طوفان نياد هم عالي ميشه...
نقل قول:
اين امكان در ترينر قبلي اضافه شده است بطوريكه شما مي توانيد نوع آب و هواي بازي رو در صورت تمايل هرطور كه مايل باشيد تغيير دهيد.براي گلخانه هم براحتي مي توانيد به تلويزيون نگاه كنيد و اگر ديد روز بعد قراره طوفاني باشه براحتي آب و هوا را آفتابي يا باراني قرار دهيد.
من خودم بعضي مواقع كلا مزرعه رو محصول مي كارم و چند روز پشت سر هم روز باراني رو از داخل ترينر انتخاب مي كنم و بعد از اينكه محصولات رشت كردند دوباره به روال عادي بازي ادامه داده و از روي ترينر دستور مربوطه رو غير فعال مي كنم.
با تشكر فراوان از پيشنهاد شما دوست عزيز
موفق باشيد...
سلام دوباره...
امكانش هست دوباره لينك دانلود ترينر جديد رو بزراريد؟
و همچنين نرم افزار epsxe 1.6.0
لينك هاي قديمي ها خراب شدن...
لينك ترينر ورژن قبلني با برنامه مورد نياز براي اجراي ترينر به صورت كاملنقل قول:
نسخه جديد ترينر قبلي به زودي بروز رساني و آماده مي شود
موفق باشيد...
سلام به همه:11:
من بلد نیستم کره درست کنم (در بازی) میشه روش تهیه ش رو بهم بگی؟:37:
برای درست کردن کره فقط شیر و مخلوط کن می خواد
این بازی چه جور بازی هست ؟ پست اول رو خوندم ولی چیزی نفهمیدم :31:
میشه یکم توضیح بدین ؟
دستور درست كردن كره :نقل قول:
Ingredients: Milk
Utensils: Mixer
موفق باشيد...
این ترینر واسه بازی که دلفین ارائه کرده هم کار می کنه یا فقط واسه نرم افزار epsxe 1.6.0 ؟؟؟؟بازی دلفین نیازی به این نرم افزار نداره خودش راحت اجرا می شه
من هم بازی رو از شرکت دلفین بازی میکنم
چه طوری باید ترینر فعال کنم وکار کنم ؟؟؟
بله اجرا مي شود فقط كافيه نسخه دلفين كه نصبي مي باشد رو ابتدا بصورت كامل نصب نماييد و با استفاده از نرم افزار epsxe 1.6.0 فايل مربوط به نصب كه در قسمت C:\Program Files در پوشه بازي مربوطه مي باشد رو لود نماييد و استفاده كنيد.نقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن مي توانيد يك نسخه از ايميج بازي تهيه نماييد و با استفاده از نرم افزار مربوطه لود و از ترينر استفاده كنيد
موفق باشيد...
من بازی شرکت دلفین رو نصب کردم
میشه یه کم واضح تر توضیح بدید چه طوری از ترینر استفاده کنم ؟:24:
متوجه نشدم
اگر امکان داره آخرین نسخه ترینر رو هم بزارید
ممنون :40:
سلام دوستان ممنون میشم اگه یه ترینر برا بازی بزارید
مال من نسخه ی کامپیوتر هستش و با شبیه ساز بازی نمیکنم
سوال :نقل قول:
سلام دوستان ممنون میشم اگه یه ترینر برا بازی بزارید
مال من نسخه ی کامپیوتر هستش و با شبیه ساز بازی نمیکنم
پاسخ به سوال دوستان گلم :
براي شما دوستان عزيز يك آموزش تصويري در 2 قسمت درست كرده ام كه بصورت كامل از نصب بازي شركت دلفين و كار با برنامه و اجراي ترينر بصورت كامل تهيه شده است كه دوستان عزيز با كمي دقت براحتي مي توانند از برنامه و ترينر استفاده نمايند.
در پايان اگر بازم به مشكلي برخورد كرديد يا سوالي پيش آمد بيان كنيد تا راهنمايي كنم
نسخه جديد ترينر هم بزودي آماده مي گردد
موفق باشيد...
تشكر فراموش نشود:11:
برا منم مال شرکت دلفینه فقط میوخاستم یه ترینر بزارید
لينك ترينر ورژن قبلني با برنامه مورد نياز براي اجراي ترينر به صورت كاملنقل قول:
نسخه جديد ترينر قبلي به زودي بروز رساني و آماده مي شود
موفق باشيد...
ممنونم.درست کردم :rambo:
واقعا ممنون از لطفتramzchibod
یه سوال من حیوانات saveهای قبلیم روexchangeکردم و اینکار رو چند بار انجام دادم تا تعدادشون زیاد شد.تازه هر وقتم پول کم میارم یه حیوون(گاو یا گوسفند)exchangeمیکنم بعد میرم میفروشمش.این کار جلوی رفتن به شهر رو نمیگیره؟مثل استفاده از ترینر که جلوی به شهر رفتن رو میگیره؟
شهر کدومه آقا شهر نداریم که شهر وجود نداره داداش.
یا اگر هم داره ما ندیدیم!
قابلي نداشت وظيفه بودنقل قول:
در جواب به شما دوست عزيز بايد بگم كه كار exchange يا استفاده از ترينر جلوي شهر رفتن رو نميگيره لذا همان طور كه قبلا هم گفتم با اين نسخه موجود در بازار كه اصلي نيست نميشه رفت شهر.
دوست عزيز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، شهر وجود داره اما با اين نسخه هاي موجود در بازار كه اصلي نيست نميشه رفت شهر!چند صفحه قبل رو بخوني كامل توضيح دادم كه جريانش چيه اون موقع متوجه ميشي
موفق باشيد...
ببینم آقای ramzchibod شما نسخه ی دخترش رو بازی کردی؟؟مطمئنی با هر کی بخوایم ازدواج می کنه؟؟دختر عمم میگه فقط با کای ازدواج می کنه بعدش هم بازی تموم می شه من دارم بازی میکنم حالا امتحان کنم با کس دیگه هم میشه یا نه ولی توی منو مثل نسخه ی پسرش جای قلب شوهر و بچه نداره
ببینید هیچ جای برای قلب شوهر یا بچه نیست
سلام.کسی میدونه چقد طول میکشه این بچش از نوزادی دربیاد؟
وقتی نوزاده چطوری میشه قلبش رو زیاد کرد؟
بعد از ظهر که وارد خونه میشیم بچه روی تخت تنهاست و گریه میکنه،مامانش هم تو آشپزخونست اما من هر کاری میکنم بچه رو ورنمیداره
یه بارم سعی کردم شیر گرم شده بهش بدم اما انگار هیچ کاری نمیشه با بچه کرد:44:
شهری وجود داره . یادمه بغل استارت میزدم دوره دهکده مه داشت . یعنی اگه بتونی شهر بری اون مه ها میره ... اینو کامل میدونم . سی دی شو خریده بودم عکسی که پسره شهر رفته بود و گذاشته بود .
اما من نتونستم شهر برم .. خیلی رو مخم بود . بازی بود که خاطره شد .
100% در صد ميتوانيد با هر پسري كه دوست داريد ازدواج كنيد.نسخه اي كه شما بازي مي كنيد يك نسخه ديگه است!نقل قول:
نوشته شده توسط HaRvEsT MoOn -saha [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نسخه اي كه شما بازي مي كنيد بايد به مشخصات زير باشد :
Harvest Moon Back To Nuture For Girl
Console:Sony Playstation
Japan Release: December 2000
اينم چند تا اسكرين شات و اطلاعاتي در مورد بازي نسخه دختر،البته اگر لازم بود بگيد تا اطلاعات رو كامل بزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Cliff
Where he lives: The inn
Where he works: Vineyard (IF you tell him about it in the first year!! If you don't, he'll leave the town for good.)
Personality: He's very shy, but will open up to you more the closer you get to know him. He's very easy to marry.
Birthday: 6th of Summer.
Rival: Ann
Best gifts: Apples
Also likes: Spa-poached eggs, eggs, milk[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kai
Where he works: Restaurant on Mineral Beach
Personality: Very sure of himself, good with women and children, meaning all the guys in town really don't like him (especially Rick.) Despite what the others say about him, he's actually pretty sweet.
Birthday: Summer 22
Rival: Popuri
Likes: Eggs, corn, bread, tomatoes[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Rick
Where he lives: Chicken Lil's (the poultry farm)
Where he works: Chicken Lil's
Personality: He might come across as a very unlikable person at first, but if you get to know him better, you'll find out that he's just under a lot of stress right now, since his father is gone, his mother is sick, and his sister is a bit rebellious. He's very loyal to those he loves, including you. It's interesting to note that Rick is the only guy who is a native of Mineral Town.
Birthday: Fall 27
Rival: Karen
Best gifts: Any egg-made dish.
Also likes: Eggs, spa-poached eggs, wine[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gray
Where he works: The Blacksmith's
Personality: He's very cold at first, and is also quite shy, so he won't talk much until you get to know him better. He doesn't like the country very much, but once he's in love with you (or Mary), he'll change his mind.
Birthday: Winter 6
Rival: Mary
Likes: Ores, medicine, eggs, bread[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Doctor
Where he lives: The clinic
Where he works: The clinic
Personality: He's definitely the most mature of the guys. He's very serious. It might seem that he doesn't have much of a personality, but if you become good friends with him, you really see a side of him you didn't expect to be there... he likes to have fun sometimes, too! You also have the fiercest rival for his affection: the doctor and Elli are close friends from the beginning of the game, and you don't have to be friends with either of them for them to get married in Year 3.
Birthday: Fall 17
Rival: Elli
Best gift: Poisonous mushroom
تمامي اطلاعاتي كه گذاشته مي شود براساس منبع هاي معتبر مي باشد و الكي و شايعه نيست!
راستي اسم من نئو Neo هست!
موفق باشيد...
خیلی ممنون نئو جان مال من که عین همینه حتما مال دختر عمم اون نسخش بوده
عكس باحال كه اگه به عمق عكس ها نگاه كنيد براتون خيلي سوال پيش مياد!
سلام دوست عزيزنقل قول:
دو ماه بعد از اينكه بچه به دنيا بياد بزرگ ميشه كه ابتدا روي چهار دست و پا و بعد روي دو پا راه ميره كه اون موقع كاملا بزرگ شده
بعد از اينكه روي دست و پا راه ميره از اون موقع ميشه بهش كادو با هرچيزي كه دوست داري بدي كه قلبش زياد بشه كه نظر من اينه كه سيب هاي فصل پاييز رو جمع كني و بهش بدي كه زود قبلش به آخر برسه.
موفق باشيد...
خواهشنقل قول:
اگرم داخل اعكس نگاه كني مشخصه كه وقتي با پسره صحبت كرده قلب پسره آبي رنگ هست كه كاملا گوياي موضوع ازدواج هست.