اینترنت لگ شده!
Printable View
اینترنت لگ شده!
اشتباه نکن . ما یه چیزی داریم به اسم لگ که بعضی وقتا اینترنت میشهنقل قول:
اگه دیدی لگ نداری تعجب کن نه الان که لگ داری .
اینترنت مخابرات خوزستان خیلی لگ شده %33 Timeout داره (یعنی تقریباً قطع کامل اینترنت)
یه هفته ای هست نمیشه بازی کرد، یعنی میشه ولی با 10 ثانیه تأخیر !!! :n15:
اینفدر feed دادم که ربان سبزم پرید :n29:
اون وضعیت نسبتاً خوب نت که بعد از انتخابات درست شده بود از بین رفت.
دیروز بعد از ساعت 4 بعد از ظهر مال من نابود شد اینترنتم تقریبا 50% تایم اوت داشت .الان ساعت 5 صبح به نظر درسته:n02:
450 mg update اومده.هر چی زودتر بزارید دانلود تا از حداکثر سرعت بهره ببرید:n01:
بله الان دیدم خیلی خفنه آپدیته.کلا پسیو draven رو عوض کردن خیلی مسخره شده.دیگه تبر رو میگیری w ریست نمیشه.مسخره کردن.
وست که فعلا خبری از آپدیت نیست ...
پچ اومده :n10: پسیو draven عوض شده البته به نظر من این پسیو براش بهتره چون draven یک ad و killer هست و با last hit خوب میتونه از پسیوش استفاده ببره,اما nunu بیچاره باز نرف شده :n02: دیگه چیزی ازین بدبخت نموند :n08:از چمپیون جدیدم رونمایی شد :n19: همونی که رفیقمون طراحی کرده بود :n02::n08:master yi هم کومپلت تیپش عوض شد همراه با تمام ability هاش :n10:
west همین الان پیغام داد برای قطع شدن pvp سرور از اونم میشه پچ گرفت الان:n01:
خیلی opبود نرف خوبی بود سومین بن ریت بازیا داشتنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
unavailable شده وست واسه من ... آپدیته میخواد بیاد یا مشکل نت منه ؟
اون Q نیست که ریست میشه؟؟؟:n02: البته شما ممکن تو آپشن رفته باشی واسه راحتی خودت تغییر داده باشه ولی در اصل اولین ability کلید Q هست :n18:نقل قول:
نقل قول:
اون Q نیست که ریست میشه؟؟؟:n02: البته شما ممکن تو آپشن رفته باشی واسه راحتی خودت تغییر داده باشه ولی در اصل اولین ability کلید Q هست :n18:
Q رو بگیری W ریست میشه ...
مشکل از شماست چون وست سرورش online هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوده Q ریست میشه که دوباره 1 میکنه اگه سری بری اون مکان های مشخص و بگیری دوباره Q میزنه :n13:نقل قول:
اها فهمیدم شماها منظورتون cooldown هست,شرمنده من بد گرفتم:n02: اره اره اگه اون مکان مشخص هارو بگیرین اگه w در حال cooldown باشه reset میشه (کامل بگین خوب:n02:):n16: hadi_gamer عزیز من ازون ور به این مورد نگاه کرده بودم شرمنده :n16:
سرور وست همین الان unavailable شد :n27: مشکل از شما نیست :n13:نقل قول:
نقل قول:
مشکل از شماست چون وست سرورش online هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
×××
کجا آنلاینه ؟ :n13:
Axes هارو بگیری که اتوماتیک باز Bonus dmg میزنه ( Q ریست یه طورایی ) اما وقتی Axes هارو بگیری W که Blood Rush بودم ریست میشد .
نقل قول:
Catching a Spinning Axe will refresh Blood Rush's cooldown.
آنلاین بود باور کن همین الان unavailable شد :n29:نقل قول:
متوجه ام متوجه ام :n02:نقل قول:
میگم عجب پچ شاخی هست تمومم نمیشه لامصب :n02:
بجز 45 مگ اول بازم آپدیت داره ؟
آره حدود350 مگ دیگه :n02: اونم 350 مگی که با سرعت 10,15 Kb دانلود میشه :n08: ماله من از صبح تا حالا داره آپدیت میشه :n02:نقل قول:
:n04::n04::n04:نقل قول:
سرعت را با ما تجربه کنید :n08: اینترنت پر سرعت شاتل :n02:گاهی اوقات به 6kb هم میرسه :n04:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من الان فقط با سرعت 6 کیلو بایت دانلود میکنه کلا قطعش کردم یه دو سه بارم قطع شد الان قاطی کرده:n03:
penta kill با jax خیلی آسون یه w میزدم نصف جون طرف می رفت
خیلی چمپ باهالیه
ا ا ا ا ا ا
عجب
پس اسکین Udyr کو
:|
:n22:
تو همین پچ فک کنم بیاد
اوه اوه قطعش نباید بکنی قاط میزنه بعد همه از اول آپدیت میشه ,من 1 بار این کارو کردم به غلط کردم اوفتادم,آخه اگه بخواد درست بشه خیلی خیلی طول میکشه تازه تایمشو هم نمینویسه که بدونی چقدر موندهنقل قول:
نیست خوب
قرار بود توی همین پچ 3.9 ریلیس بشه
شما کی پچو دانلود کردین رفتین تو بازی :n04: واسه من از صبح تا حالا داره دانلود میشه :n13:نقل قول:
عزیز دلم پچ آپدیت نشده دیروز بازی کردم
:n08::n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این میگن سرعت شاتل دو مگ:n09::n10:
میگم:n02: آخه با این سرعت 6kb کی میخواد تموم شه من نمیدونم :n29: خوش به حال خارجی ها آپدیت واسشون تعریف نشدست :n28:
تازه این مرحله اوله برس به مرحله 2 آدم نصفه جون میشه :n02: خدا به هممون صبر بده :n08:نقل قول:
رسیدم به مرحله دیمش ....:n28:
365 mg در 2 ساعت و 45 دقیقه
تموم شد؟؟؟؟؟؟ :n04::n04::n04:دروغ میگه :n02:نقل قول:
نه بابا مونده 350 mb
شما که 2mg شاتل دارید پینگتون تو بازی چقدر هست؟
350 وقتی هم که باده 480