توکجابیدی تا حالا؟نقل قول:
این سوالای ناب رو قایم کرده بودی؟کلک؟
:10:
Printable View
توکجابیدی تا حالا؟نقل قول:
این سوالای ناب رو قایم کرده بودی؟کلک؟
:10:
سلام آقاي آقا مهدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميبينم که بالاخره نشستي رو صندلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب ميخوام انتقام همرو ازت بگيرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بريم:
1-سرعت چرخش پره هاي هليکوپتر چند برابره سرعت دويدنه شيره؟(چي شد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-تعداد چرخهاي قطار چند برابره تعداد چرخهاي ماشينه ديويد سيمنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-اگه يکي از دوستهات از بلندي پرتت کنه به ترتيب:
1000 متر مونده به زمين چه فحشي بهش ميدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
500 متر مونده نظرت راجع به ساندويچ هزارپا با سس آغشته به کرم له شده چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
100 متر مونده فکر ميکني چرا ميگن گوره خر نميگن گوره گاو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لحظه برخورد فکر ميکني سرعت دويدن آهو بيشتره يا شتر مرغ يا هيچ کدام؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينا مدل سوالاي خودت بود ميخواستم ببينم خوشت مياد يا نه حالا سوالاي خودم:
4-الان چه حسي نسبت به من داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-منو ميشناسي ؟تاحالا تاپيکهاي منو خوندي؟ نظرت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6-نظرت درباره امضام چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-چرا آواتارت رو عوض نميکني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-معروف ترين صفتي كه تو فاميل بهش معروفي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
9-دود اهل تو هست؟اگه آره چه مدليش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10-خطرناک ترين کاري که تا حالا انجام دادي چي بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11-تکيه کلام خاصي داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
12-به نظرت بهترين و بدترين قانون اين سايت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
13-اگه يكي بهت فحش بده چه واكنشي نشون ميدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14-تام يا جري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15-به گدا ها کمک مي کني؟ به اونايي که آهنگ ميزنن چي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
16-بازم بيام سوال بپرسم؟مدل خودت يا مدل خودم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب خسته نباشي لطف ميکني اگه جواب بدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باي باي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اگر دقت كرده باشيد من زياد تو اين تايپيك نيامدم 3-4 پست هم بيشتر ندادم.ولي چون متوجه شدم قبلا در مقام پرسشگر زياد سخت گرفتي اومدم نقش مختار را بازي كنم و انتقامشان را بگيرم(در نرو شوخي كردم)
کی من؟؟؟؟؟ نه بابا اینا همش شایعس!!! من بچه به این مظلومی!! یادم نمیاد تا حالا از کسی تو این تاپیک سوالی کرده باشم!!:31:
1-پايانه Pos ؟
نمیدونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-جامائيكا كدوم قاره است؟(سرچ نكن)
اینکه تابلو!! تو قاره امریکا بیده!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-ديكنز اهل كدام كشور بود؟
اگه منظورت چارلز دیکنز هستش که باید بگم اهل انگلستان
4-آسپرين در كدام كشور كشف شد؟
مخترع اون فیلیکس هوفمن بوده!! فکر کنم آلمانی هستش
5-png فرمت چيه؟
فک کنم فرمت فایل گرافیکی باشه!!(البته مطمئن نیستم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
6-ساكي نوشيدنيه؟پوشيدنيه؟نوشتنيه ؟
یه نوع مشروبات الکلی بیده!! بنابراین نوشیدنی هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7-3 تا كاربر كه دوست داري؟ اسم نبايد ببري
تعدادشون که خیلی زیاده!!! ولی خودت خاستی که اسم نبرم!! باشه منم اسم نمیارم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8-چرخش پره هليكوپتر مكش ايجاد ميكنه ؟از بالا يا پايين؟
فکر نمیکنم اینطوری باشه!!(شایدم باشه ) اطلاعاتم در این مورد ناقصه!!
دوست داري باز بپرسم؟
بفرما!! من بازم منتظرم!!:11:
سلام خوبی
ممنون به لطف شما!!!
1=اگر قرار باشه با بن لادن ملا قات کنی چی بهش میگی
میگم سلام چطوری؟؟؟؟؟ خوبی؟؟ خانواده چطورن؟؟ rsh خوبه؟؟(این آخری را شوخی کردم ها... جدی نگیری)
2=اگر محکوم به اعدام بشی ترجیح میدی از حالت های زیر کدومو برای خوندن غزل خدا حافظی انتخاب کنی(اجباری هست)
الف= تیرباران
ب= اعدام با چوبه دار
چ=گیوتین
د=بندازند تو استخر پر از کوسه
خ=با تریلی از روت رد شند طوری که ...........
ن=از بالای کوه بندازند پایین بطوری که وقتی خوردی زمین مغزت پخش و پلا بشه
پاسخ گزینه چ صحیح میباشد!!! چون زجرش کمتره....
3=میدونی که با هم دوستیم حال فرض کن میخوای بری خواستگاری و منو هم همراه خودت میبری تا تنها نباشی از سوی هم کشته مرده دختره هستی اما در جلسه خواستگاری دختره از من خوشش بیاد و حاظر نشه باهات ازدواج کنه ان وقت چه کار میکنی
فکر کنم که تو اون لحظه دیگه دوست و دشمن نشناسم!! البته جلو جمع چیزی به روی خودم نمیارم!! ولی بعدش مطمئن باش که تا شناسنامت را باطل نکنم دست از سرت بر نمیدارم!!!:21:
4=تا حالا از کسی کتک خوردی
تا دلت بخواد... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5=تا حالا سر کسی رو شیره مالیدی؟
آره...بزار بهت بگم که سر چه کسانی را شیره مالیدم تا بهتر منو بشناسی... (البته تعدادشون زیاده ولی اینا الان یادم اومد)
الف- یه بار یه که سی دی رام من خراب شده بود و تقریبا دیگه از کار افتاده بود را بردم بازار رضا(میدونی کجاست؟) و اونو فروختم!! (خریدار اصلا متوجه خراب شدن اون نشد!!!):21:
ب- یه بار هم مادربرد قدیمیم که آن برد بودش!! هم همینطوری آبش کردم!!:21:
6=اگر الان بهت بگن دولت امریکا بهت این امکان رو میده که بری انجا زندگی کنی به خرج دولت امریکا حاظری ایران رو ترک کنی
نه به هیچ وجه... بابا ایران به این خوبی مگه چشه؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
7=تا حالا امدی ارومیه
نه متاسفانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8=اشپزی بلدی
نیمرو و ماکارونی بلدم درست کنم
9=از کدوم غذا خیلی بدت میاد
از غذاهای ترش و شیرین (مثل فسنجون) خیلی بدم میاد!!
10=فرض کنیم باز عاشق و کشته مرده یک دختری هستی اگر پدرش بهت پیشنهاد بده در قبال گرفتن 300 ملیون دست از سر دخترش برداری حاظری این کار رو بکنی
عمرا....دختری که از همون روز اول اینهمه برام خرج درست کنه وای به حال بعدش....:5:
فعلا همین هارو داشته باش (بر میگردم حتما)
منتظرت میمونم!!:11:
سلام آقاي آقا مهدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام آقا سیا!!
ميبينم که بالاخره نشستي رو صندلي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبینم که شماهم بالاخره سوال پرسیدین!!
خوب ميخوام انتقام همرو ازت بگيرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا؟؟ مگه من چکار کردم؟؟:41:
بريم:
د بدو که رفتیم.....:8: :5:
1-سرعت چرخش پره هاي هليکوپتر چند برابره سرعت دويدنه شيره؟(چي شد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا به خدا تا حالا شونصد بار این سوالو جواب دادم!! سرعت پرههای هلیکوپتر 300-350 دور در دقیقه---- سرعت شیر حدود 70-75 کیلومتر در ساعت هستش!!! یه حساب کتاب ساده متوجه میشه که این دو عدد اصلا قابل تبدیل به هم نیستن (چون واحدهاشون خیلی باهم فرق داره!!:31: )
2-تعداد چرخهاي قطار چند برابره تعداد چرخهاي ماشينه ديويد سيمنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بستگی به تعداد واگنهای قطار داره!!!:31:
3-اگه يکي از دوستهات از بلندي پرتت کنه به ترتيب:
کی همچین جراتی کرده؟؟؟:13:
1000 متر مونده به زمين چه فحشي بهش ميدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
×××××××××××× به دلیل رکیک بودن سانسور شد....:20:
500 متر مونده نظرت راجع به ساندويچ هزارپا با سس آغشته به کرم له شده چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین اسمایلی که به کار بردی فکر کنم بهترین جواب برای این سواله!!!
100 متر مونده فکر ميکني چرا ميگن گوره خر نميگن گوره گاو؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این ارتفاع دیگه به این چیزا فکر نمیشه کرد.. فقط دارم فریاد می زنم!!!:19:
لحظه برخورد فکر ميکني سرعت دويدن آهو بيشتره يا شتر مرغ يا هيچ کدام؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در لحظه برخورد من دیگه در این دنیا نیستم که جواب این سوالا پیدا کنم!!:27:
اينا مدل سوالاي خودت بود ميخواستم ببينم خوشت مياد يا نه حالا سوالاي خودم:
من؟؟؟ کی تاحالا اصلا تو این تاپیک شما منو تاحالا دیدین؟؟؟:21:
4-الان چه حسي نسبت به من داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسی خاصی ندارم!!! سوالات خیلی عادی بودن!!!
-5-منو ميشناسي ؟تاحالا تاپيکهاي منو خوندي؟ نظرت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی کم دیدمت... زیاد دقت نکردم!! متاسفانه
6-نظرت درباره امضام چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکسی که تو امضات گذاشتی خیلی قشنگه!!!
7-چرا آواتارت رو عوض نميکني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا اینا جواب داده بودم... من با این آواتار معروفم!! تو همه انجمنهایی که عضوم معمولا از همین آواتار استفاده میکنم حالا اگه قرار باشه که اینجا آواتارم را عوض کنم باید تو همه اون انجمنها عوضش کنم!!! خوب چنین کاری از منی که حوصله نداره خیلی بعید هستش!!:31:
8-معروف ترين صفتي كه تو فاميل بهش معروفي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس کامپیوتر......:31:
9-دود اهل تو هست؟اگه آره چه مدليش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی؟؟من؟؟؟ نه داداش من آخه منو شه به این کارا؟ پشر به این گلی؟؟؟
نه عزیز من اهل این چیزا نیستم
10-خطرناک ترين کاري که تا حالا انجام دادي چي بوده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه بار میخواستم یه نفر را سر ببرم!!!!:21: :18: ولی فقط زخمی شد و جان سالم به در بردیم!!:18:
11-تکيه کلام خاصي داري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیر نده.....(این تیکه کلامم هستش)
12-به نظرت بهترين و بدترين قانون اين سايت چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترینش را نمیدونم ولی بدترینش اینه که نمیشه اسم از سایتهای وارز و یا برنامه های ف ل ت ر ش ک ن آورد!!
13-اگه يكي بهت فحش بده چه واكنشي نشون ميدي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچی عصبانی میشم !!! سرخ میشم!!! بعدش تو دلم یه فحش آبدارتر نثار روح خبیثش میکنم!!:21:
14-تام يا جري؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تام....(آخه بنده خدا همیشه مظلوم واقع میشه!!!)
15-به گدا ها کمک مي کني؟ به اونايي که آهنگ ميزنن چي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هیچ وجه!!! اینا که گدا نیستن... ماشاله وضعشون صد برابر بهتر از من هست
16-بازم بيام سوال بپرسم؟مدل خودت يا مدل خودم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بیا!!! هر جور که خودت دوست داری!!!
خوب خسته نباشي لطف ميکني اگه جواب بدي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم خسته نباشی که سوال پرسیدی
باي باي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای بای..:11:
دوباره سلام مهدي جون:
1-چه مجله اي رو بيشتر ميخوني؟
2-يه عكس از دستكتاپت بذار اينجا... « نري الان مرتبش كني عكس بندازيا!!!»
3-چطوري با p30world اشنا شدي؟
4-صبح كه از خواب پا ميشي اوليت سايتي كه باز ميكني چيه؟«خالي نبديا»
5-از كدوم شخصيت تلويزيون و سينما حالت بهم ميخوره؟
6-فوتبالت خوبه؟
7- MP3 مخفف چه كلمه اي هست؟
بسه ديگه...پررو شدي !!! «چشمك»
دوباره سلام مهدي جون:
علیک سلام دوباره
1-چه مجله اي رو بيشتر ميخوني؟
قبلا عرض کرده بودم... بنده اهل مطالعه نیستم
2-يه عكس از دستكتاپت بذار اينجا... « نري الان مرتبش كني عكس بندازيا!!!»
چیز خاصی نیست... همون عکس پیش فرض ویندوز هستش که گذاشتم(من زیاد عکس دسکتاپ را عوض نمیکنم!!!)
ولی بازم اگه خاستی بگو تا برات عکسشو بزارم
3-چطوري با p30world اشنا شدي؟
دقیقا یادم نمیاد ولی فکر کنم که از یه مقاله بودش در مورد نحوه ساخت ترینر برای بازیها
4-صبح كه از خواب پا ميشي اوليت سايتي كه باز ميكني چيه؟«خالي نبديا»
من تو انجمن های زیادی عضوم ولی به ترتیب:
الف- پی سی ورد
ب- مقصد
ج- پی سی سون
د- آنریل(در صورت نیاز)
ه- میکس ایران
و- انجمن خودم!!:5:
5-از كدوم شخصيت تلويزيون و سينما حالت بهم ميخوره؟
الان شخص خاصی یادم نمیاد
6-فوتبالت خوبه؟
نه اصلا...:41:
7- MP3 مخفف چه كلمه اي هست؟
نمیدونم والا...:41:
بسه ديگه...پررو شدي !!! «چشمك»
نه عزیز این چه حرفیه؟؟؟ بازم بیا!!(تقدیم گل)
سلام
ایا زندگی همونیه که انتظار داشتی ؟
موفقیت چیست و موفق کیست ؟
ممنون
بهروز
سلام
علیک سلام
ایا زندگی همونیه که انتظار داشتی ؟
نه زیاد!!!:41: اونطوری که میخواستم نشده!! ولی امیدوارم بشه!!
موفقیت چیست و موفق کیست ؟
موفق کسی است که بتونه به بهترین شکل به آروزهاش برسه!! ولی تعریفی دقیق از موفقیت ندارم!:41:
ممنون
خواهش میکنم:11:
بهروز
مهدی!:31:
بازم سلام:
1-پيتزا يا ابگوشت؟!!
2-گوگل يا ياهو؟
3-دوست داشتي تلويزيون ايران يه شبكه مخصوص اهنگ يا فيلم داشت؟؟
4-دوست داشتي مدير يكي از انجمن هاي P 3 0 بودي؟ اگر جوابت مثبت هست كدوم انجمن؟
5-از كدوم مدير P 3 0 بيشتر خوشت مياد؟
6- يه جوك بگو...
تا بعد...
بازم سلام:
بازم علیک سلام!!!
1-پيتزا يا ابگوشت؟!!
پیتزا!!:31:
2-گوگل يا ياهو؟
برای سرچ کردن معمولا از گوگل استفاده میکنم ولی برای ایمیل از یاهو!
3-دوست داشتي تلويزيون ايران يه شبكه مخصوص اهنگ يا فيلم داشت؟؟
نه..اینطوری خیلی خسته کننده میشد!!:19:
4-دوست داشتي مدير يكي از انجمن هاي P 3 0 بودي؟ اگر جوابت مثبت هست كدوم انجمن؟
بدم نمی گی ها......(:31: ) همین متفرقه!!!( عجب شهامتی!!)
5-از كدوم مدير P 3 0 بيشتر خوشت مياد؟
همشون خوبن !! نمیشه اسم کسی را آورد
6- يه جوك بگو...
یه روز یه مرده میخوره به نرده بر میگرده!!!:13: (به این میگن جک موزون!!:31: )
تا بعد...
منتظرم!
از زندگی روی درخت خسته نشدی هنوز؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سلام آقاي واو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :اول بگو نظرت در مورد كسايي كه فرت و فرت نام كاربري عوض ميكنن چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : حالا باورت شد وقتي چند وقت پيش بهت گفتم بايد بنشيني رو صندلي داغ. گفتي خودم خبر ندارم. حالا اينجا نشستي. چطوريه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مهدي وزيري هامانه . پسر وزير صنايع(نفت). درست گفتم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا ميگن خربزه و نميگين بزخره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اصلا چرا نميگن الاغ گاوه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شنيدم كه تو كنفرانس شرم الاشيخ كه در مورد عراق برگزار شده بود، قرار شد ايران مبلغ 10 يا 20 ميليون دلار (دقيقا يادم نيست) كمك بلاعوض به عراق بكنه (يعني ديگه اين پول رو پس نگيره) ، همچنين يك وام يك ميليارد دلاري با بازپرداخت 40 ساله به عراق بده. تا اينجاش يك كم دردناكه چون طبق آمار عراق ميتونه به دومين صادركننده نفت تو دنيا تبديل بشه و همين حالا هم پول نفت به مردم عراق پرداخت ميشه. اين قسمت آخرش جالبه. بخون : بعد از اين كمكهايي كه قراره ايران به عراق بكنه، از روساي حكومت عراق پرسيدند حدود چند صد ميليارد دلار خسارت جنگ ايران و عراق است كه بايد عراق به ايران پرداخت كنه. ميدوني چي جواب دادن؟ گفتن كه به ما ربطي نداره. برين از صدام بگيريد.
نظرت چيه ؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ببينم مهدي واتو واتو نژاد نيستي تو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : راستي چرا ميگن "ماهي تابه" و نميگن "مرغ تابه" ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تو پست شماره 6633 چه فحشي نوشته بودي كه بعد از 37 دقيقه پاكش كردي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ابتدا Crust . بعد Mantle . و در انتها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ميدوني چرا تو همه كشورهايي كه در حدود عرض جغرافيايي ايران قرار دارند، ساعتها در بهار و تابستان يك ساعت به جلو كشيده ميشه، با اينحال كه اونها از لحاظ اقتصادي خيلي از ما پيشرفته تر هستند و مشكل كمبود انرژي در آنها به اندازه ما شايد اينقدر حاد نباشه. ولي دو ساله كه اين كار تو كشور ما انجام نميشه؟
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آيا ABBA رو ميشناسي ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا ميگن "ماهي تابه" و نميگن "سالي تابه" ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : كدوم يك با بقيه فرق داره؟ و چرا ؟(فقط مثل رويا خانم پاسخ نده كه قاط ميزنم. بلد نيستي بگو نميدونم. سوال جديه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ناباكف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بولگاكف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : راسكلنيكف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تولستوي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ميدوني اين كيه؟ چند روز پيش جشن تولد 64 سالگيش بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مهدي ورون پور. درسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : جلوي هريك از كلمات زير نام يكي از كاربران سايت رو بنويس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سر ين دي پي تي :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مي تي ك من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : كايكو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ممول :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خرس مهربون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : وقتي بابا كوچك بود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مونگا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : كاكاتريستها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : يخي يخي :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دراگو :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : جعفري :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : عمو جغد شاخدار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : يه چيزي. چرا ميگن "ماهي تابه" و نميگن "خورشيدي تابه" ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دوست داري كيو بگيريم اينجوريش كنيم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نظرت درباره كسايي كه فرت و فرت آواتار عوض ميكنند چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نكته اي كه تو اين هفت كلمه هفت حرفي وجود داره چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرامگاه
اقتصادي
برازنده
شادماني
استفهام
فرآورده
اصفهاني
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اين smiley تو رو ياد كي ميندازه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا مدتي به اينترنت وصل نميشدي؟ :
1- چون تنبيه شده بودم و اجازه ورود به اينترنت را نداشتم
2- كامپيوترم خراب بود
3- مشغله زيادي داشتم
4- در قسمت بازپروري معتادين به اينترنت بستري شده بودم كه مؤثر واقع نشد
5- به تو هيچ ربطي نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به نظرت saviss خوشگلتره يا من؟ (تصوير من رو كه جلوي هر سؤال ميبيني. الان ساويس شاكي ميشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا بهروز 4 تا o نداره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ميدونستي اگه مشتري نبود ما هم نبوديم. (سياره مشتري رو ميگم نه خود مشتري :31: ) . علت رو ميدوني ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا اينقدر از ! خوشت مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا من هركاري ميكنم آدم نميشم. نگاه كن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : فرض كن داري ناهار ميخوري. قاشق رو برميداري و ناگهان يه سوسك بزرگ زنده از يه جايي مي افته تو قاشقت و بدون اينكه متوجه بشي قاشق رو ميبري داخل دهنت. بعد شروع ميكني به جويدن. احساس ميكني كه يه چيزي تو دهنت تركيد. بعد يه چيزايي كه (البته نميبيني ولي ) رنگش سبزه و چند چيز ديگه ميره لاي دندونات و چند تا چيز سفت هم گير ميكنه لاي اون. بعد يه چيزايي مثل چوبي نازك ولي تيغدار از دهنت خارج ميكني و با بهت نگاه به اين پاهاي سوسك ميندازي و بعد ناخودآگاه هر چي تو دهنت هست قورت ميدي.
چه احساسي داري ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اين سوال هميشه ذهن منو به خودش مشغول داشته. چرا ميگن "ماهي تابه" و نميگن "ماهي تاگلابي" ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ممنون آقاي ويرانگر از اينكه پاسخ سوالات را ميديد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديگه خسته شدم گفتم سلام،اين دفعه ميگم Hi
1-اگر يه كيف پول پيدا كني چيكار ميكني باهاش؟؟؟
2-پدرت بيشتر دوست داري يا مادرت؟؟
3-انتي ويروس و دانلود منيجرت چيه؟
4-چرا همه فكر ميكنن هر كي دوست دختر داشته باشه با كلاسه؟
5-دوست داري زود بميري؟
6-به نظرت امروز استقلال در مقابل سايپا سوراخ ميشه؟
به افتخار خودت دست بزن...
از زندگی روی درخت خسته نشدی هنوز؟
نه اینجا خیلی حال میده!!!! شما هم بیاین!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سلام آقاي واو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ممنون بالاخره اومدی؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :اول بگو نظرت در مورد كسايي كه فرت و فرت نام كاربري عوض ميكنن چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اصلا کار جالبی نیست !! تا آدم بخواد به یه نامشون عادت کنه دوباره عوض میکنن(حالا چرا دوباره اسمتو عوض کردی؟؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : حالا باورت شد وقتي چند وقت پيش بهت گفتم بايد بنشيني رو صندلي داغ. گفتي خودم خبر ندارم. حالا اينجا نشستي. چطوريه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آخه تو از کجا میدونی که من قرار بود اون وقت روی صندلی بنشینم؟؟؟(راستشو بخوای آره !!! من در اصل قرار بود که بعد از ساویسس بیام در خدمتتون باشم!! دلیلشم تو چنتا سوال پایینتر میفهمی!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مهدي وزيري هامانه . پسر وزير صنايع(نفت). درست گفتم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خیر اشتباه گرفتی:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا ميگن خربزه و نميگين بزخره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چون!! بز هیچوقت خر نمیشه!!! ولی ممکنه خر ممکنه بز بشه!!:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اصلا چرا نميگن الاغ گاوه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سیستم تدافعی الاغ با گاو خیلی فرق داره!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شنيدم كه تو كنفرانس شرم الاشيخ كه در مورد عراق برگزار شده بود، قرار شد ايران مبلغ 10 يا 20 ميليون دلار (دقيقا يادم نيست) كمك بلاعوض به عراق بكنه (يعني ديگه اين پول رو پس نگيره) ، همچنين يك وام يك ميليارد دلاري با بازپرداخت 40 ساله به عراق بده. تا اينجاش يك كم دردناكه چون طبق آمار عراق ميتونه به دومين صادركننده نفت تو دنيا تبديل بشه و همين حالا هم پول نفت به مردم عراق پرداخت ميشه. اين قسمت آخرش جالبه. بخون : بعد از اين كمكهايي كه قراره ايران به عراق بكنه، از روساي حكومت عراق پرسيدند حدود چند صد ميليارد دلار خسارت جنگ ايران و عراق است كه بايد عراق به ايران پرداخت كنه. ميدوني چي جواب دادن؟ گفتن كه به ما ربطي نداره. برين از صدام بگيريد.
نظرت چيه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خیلی خندهداره واقعا.... باید خسارتمون را بدن!!! ما پولمون را میخوایم این همه زدن مملکت ما را داغون کردن حالا میگن به ما ربطی نداره؟؟ من فکر کنم که ایران هم نباید اون کمکهارا بکنه!!:21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ببينم مهدي واتو واتو نژاد نيستي تو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خیر اشتباه شده!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : راستي چرا ميگن "ماهي تابه" و نميگن "مرغ تابه" ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چون در آن معمولا ماهی سرخ میکنن نه مرغ!:5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تو پست شماره 6633 چه فحشي نوشته بودي كه بعد از 37 دقيقه پاكش كردي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : من فحشی ننوشته بودم!!! یه چیز دیگه را ویرایش کردم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ابتدا Crust . بعد Mantle . و در انتها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : هان؟؟ فکر کنم بعدش میرسیم به هسته زمین!!(درسته؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ميدوني چرا تو همه كشورهايي كه در حدود عرض جغرافيايي ايران قرار دارند، ساعتها در بهار و تابستان يك ساعت به جلو كشيده ميشه، با اينحال كه اونها از لحاظ اقتصادي خيلي از ما پيشرفته تر هستند و مشكل كمبود انرژي در آنها به اندازه ما شايد اينقدر حاد نباشه. ولي دو ساله كه اين كار تو كشور ما انجام نميشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : قراره برگردونن دوباره به حالت قبل!! منم فکر میکنم قبلا خیلی بهتر بود!! الان اینطوری هنوز هیچی نشده ! هوا تاریک میشه!!! خیلی زود شب میشه و خیلی دیر روز!!!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آيا ABBA رو ميشناسي ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سعادت آشنایی با ایشون را نداشتم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا ميگن "ماهي تابه" و نميگن "سالي تابه" ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : این ماهی با اون ماهی (=ماه سال) خیلی فرق فوکوله!!! ماهی اینجا ینی موجودی که در آب زندگی میکنه!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : كدوم يك با بقيه فرق داره؟ و چرا ؟(فقط مثل رويا خانم پاسخ نده كه قاط ميزنم. بلد نيستي بگو نميدونم. سوال جديه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ناباكف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : بولگاكف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : راسكلنيكف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : تولستوي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : فکر کنم تولستوی باشه !!! از لحاظ ملیت!!! اون قبلیا روسی هستن فکر کنم!!:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ميدوني اين كيه؟ چند روز پيش جشن تولد 64 سالگيش بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مونیکا نیست؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مهدي ورون پور. درسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چه گیری دادی به این فامیلی من؟؟ نه بازم اشتباه گفتی!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : جلوي هريك از كلمات زير نام يكي از كاربران سايت رو بنويس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سر ين دي پي تي : تو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مي تي ك من : میثم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : كايكو : ووکمن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ممول : بازم تو!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خرس مهربون : خودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : وقتي بابا كوچك بود : ساویس (البته در کودکی)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : مونگا : ---------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : كاكاتريستها :-----------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : يخي يخي :---------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دراگو :--------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : جعفري :---------------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : عمو جغد شاخدار : ووکمن (آخه خیلی متفکره!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : يه چيزي. چرا ميگن "ماهي تابه" و نميگن "خورشيدي تابه" ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چون این ماهی با اون ماهی(ماه در آسمون) فرق داره و هیچ رابطهای باهم ندارن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دوست داري كيو بگيريم اينجوريش كنيم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یکی هستش!! که سفارش دادم بیارنش روی صندلی!! ولی بنا به دلایل امنیتی فعلا اسمشو نمیارم!!! هر وقت اومد مطمئن باش خبرت میکنم!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نظرت درباره كسايي كه فرت و فرت آواتار عوض ميكنند چيه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : دقیقا مثل کسانی که اسمشون را همش عوض میکنن!!(قبلا توضیح داده بودم در موردشون)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نكته اي كه تو اين هفت كلمه هفت حرفي وجود داره چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرامگاه
اقتصادي
برازنده
شادماني
استفهام
فرآورده
اصفهاني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شاید بشه باهاشون یه جمله ساخت!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اين smiley تو رو ياد كي ميندازه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : یاد خودم که الان تقریبا یه همچین وضعیتی پیدا کردم!!:31:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا مدتي به اينترنت وصل نميشدي؟ :
1- چون تنبيه شده بودم و اجازه ورود به اينترنت را نداشتم
2- كامپيوترم خراب بود
3- مشغله زيادي داشتم
4- در قسمت بازپروري معتادين به اينترنت بستري شده بودم كه مؤثر واقع نشد
5- به تو هيچ ربطي نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : هیچکدوم!! چون تلفونمون قطع بود یه ماهی.... البته از مترو یا دانشگاه هرچند وقت یه بار میمودم اینجا ولی خیلی کم!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : به نظرت saviss خوشگلتره يا من؟ (تصوير من رو كه جلوي هر سؤال ميبيني. الان ساويس شاكي ميشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : فکر کنم ساویس خوشگلتره!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا بهروز 4 تا o نداره ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نام بهروز در اصل باید 2 تا o داشته باشه ولی طبق چیزی که خودشون قبلا توضیح داده بودن 2 o قبلا انتخاب شده بود!! بنابراین ایشون 3 تا o انتخاب کردن و فکر نمیکنم که بیشتر نیازی به o باشه(میدونستی منم تازه به این نکنته رسیده بودم؟؟)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ميدونستي اگه مشتري نبود ما هم نبوديم. (سياره مشتري رو ميگم نه خود مشتري :31: ) . علت رو ميدوني ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نه علتش رو نمیدونم:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا اينقدر از ! خوشت مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : از کجا فهمیدی؟؟؟ نمیدونم شاید برای اینکه تاکیید کرده باشم!(:31: )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : چرا من هركاري ميكنم آدم نميشم. نگاه كن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نمیدونم اگه فهمیدی به منم بگو تا یه راه حلی برای خودم پیدا کنم!!:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : فرض كن داري ناهار ميخوري. قاشق رو برميداري و ناگهان يه سوسك بزرگ زنده از يه جايي مي افته تو قاشقت و بدون اينكه متوجه بشي قاشق رو ميبري داخل دهنت. بعد شروع ميكني به جويدن. احساس ميكني كه يه چيزي تو دهنت تركيد. بعد يه چيزايي كه (البته نميبيني ولي ) رنگش سبزه و چند چيز ديگه ميره لاي دندونات و چند تا چيز سفت هم گير ميكنه لاي اون. بعد يه چيزايي مثل چوبي نازك ولي تيغدار از دهنت خارج ميكني و با بهت نگاه به اين پاهاي سوسك ميندازي و بعد ناخودآگاه هر چي تو دهنت هست قورت ميدي.
چه احساسي داري ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : حالمو بهم زدی!! این چه سوالی بود؟؟؟:2: :2: :2:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : اين سوال هميشه ذهن منو به خودش مشغول داشته. چرا ميگن "ماهي تابه" و نميگن "ماهي تاگلابي" ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خودتو کشتی با این ماهی تابه!!! آخه این دو چه ربطی به هم دارن؟؟؟:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ممنون آقاي ويرانگر از اينكه پاسخ سوالات را ميديد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خواهش میکنم!!! :11:
سلام اقا مهدی
شما از این سوال هایی که بچه ها میپرسند خوشتون میاد ( چرا در گنجه بازه ... چرا گوش خر درازه...)
شما دقیقا کی متوجه شدید که صندلی نشین میشوید
قبل از کنکور دوست داشتید در چه رشته یی و کدام دانشگاه قبول بشید
با درس انگلیسی چه طورید؟ خوشتون میاد؟ دوست دارید سوال هایی به انگلیسی ازتون پرسیده بشه؟
اولین کلمه ای که بعد از این کلمات به ذهنتون میرسه رو بگید(بنویسید)
کنکور
صندلی
قرقاول
اقا مهدی
با تشکر از شما
منم می شه بپرسم؟
چرا می گن خرگوش نمی گن گاو گوش؟
چرا می گن پشه کوره مگه کوره؟
چرا می گن خدا تو آسموناست از کجا می دونن زیر زمین نیست؟
لباس من الان چه رنگیه؟
تا کی اینجا می شینی؟
راستی یادم رفت بپرسم تا حالا کتاب های هری پاتر رو خواندید؟ نظرتون در مورد فیلم یا کتابش چیه؟
ديگه خسته شدم گفتم سلام،اين دفعه ميگم Hi
علیک Hi
1-اگر يه كيف پول پيدا كني چيكار ميكني باهاش؟؟؟
بهش دست نمیزنم!! میزارم همونجا باشه
2-پدرت بيشتر دوست داري يا مادرت؟؟
من با مادرم راحت تر هستم
3-انتي ويروس و دانلود منيجرت چيه؟
در مورد آنتی ویروس من اکثر انتی ویروسهارا تست کردم!! و به این نتیجه رسیدم که هیچ آنتی ویروسی بهتر از کسپرسکی نیست برای همین هم از این آنتی ویروس استفاده میکنم--------- دانلود منیجرم هم فلش گت هستش
4-چرا همه فكر ميكنن هر كي دوست دختر داشته باشه با كلاسه؟
من که اینطوری فکر نمی کنم!!! با کلاس بودن که به این چیزا نیست
5-دوست داري زود بميري؟
بیشتر دوست دارم به اندازه ای عمر کنم که محتاج دیگران نباشم
6-به نظرت امروز استقلال در مقابل سايپا سوراخ ميشه؟
خدا نکنه!!! بیشتر دوست دارم بازی مساوی بشه ویا حداقل این استقلال باشه که سایپا را سوراخ میکنه (آخه از علی دایی اصلا خوشم نمیاد!)
به افتخار خودت دست بزن...
شماهم به افتخار خودت سووووووووووت بزن...
سلام اقا مهدی
سلام علیکم
شما از این سوال هایی که بچه ها میپرسند خوشتون میاد ( چرا در گنجه بازه ... چرا گوش خر درازه...)
سوالات جالبیه!! بعضی وقتا آدم را به خنده میندازه!:31:
شما دقیقا کی متوجه شدید که صندلی نشین میشوید
قضیه بر میگرده به قبل از عید!!! یه بار سعید تو مسنجر این پیشنهاد را به من کرد!!! یکی دو هفته بعد هم بهروز بهم پیشنهاد داد و قرار شد که بعد از تعطیلات عید من صندلی نشین بشم!! روزای آخر عمر ساویسسس(روی صندلی) بود که بهروز بهم پی ام داد من بعد از ساویس باید بیام صندلی نشین بشم!!! ولی متاسفانه یه مشکلی برام پیش اومد (قطع تلفن) و نتونستم دیگه زیاد به نت سر بزنم!! با سعید تماس گرفتم (sms زدم) و بهش ماجرا را گفتم! برای بهروز هم پی ام زدم!! که نمیتونم بیام! تا همین 2-3 هفته قبل که مشکلم حل شد و اومد نت!! به بهروز پی ام زدم و گفتم که دیگه الان آماده هستم!! الان هم که در خدمتتونم!:31:
قبل از کنکور دوست داشتید در چه رشته یی و کدام دانشگاه قبول بشید
بیشتر دوست داشتم که دانشگاه دولتی تو یکی از شهرستانها برم!!! ولی الان هم خیلی خوبه
با درس انگلیسی چه طورید؟ خوشتون میاد؟ دوست دارید سوال هایی به انگلیسی ازتون پرسیده بشه؟
من انگلیسیم زیاد خوب نیست!! فقط در حدی که بتونم به قول معروف مشکلاتم را حل کنم (:18: ) بلدم
اولین کلمه ای که بعد از این کلمات به ذهنتون میرسه رو بگید(بنویسید)
کنکور----------------سد بزرگ
صندلی-------------صندلی داغ
قرقاول-------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا مهدی-----------الهی قوربونش برم من (:21: )
با تشکر از شما
و همچنین از شما:11:
منم می شه بپرسم؟
بله چرا نمیشه؟؟
چرا می گن خرگوش نمی گن گاو گوش؟
چون گوشهای خرگوش شبیه گوشهای خر هستش:31:
چرا می گن پشه کوره مگه کوره؟
خوب لابد کوره دیگه؟؟
چرا می گن خدا تو آسموناست از کجا می دونن زیر زمین نیست؟
خدا همه جاست!!! ولی هیچ جا نیست:5:
لباس من الان چه رنگیه؟
قرمز
تا کی اینجا می شینی؟
تا هروقت مدیران صندلی دستور بفرماین(ولی فکر کنم تا آخر همین هفته اجازه دارم بنشینم)
ممنون از سوالاتون:11:
راستی یادم رفت بپرسم تا حالا کتاب های هری پاتر رو خواندید؟ نظرتون در مورد فیلم یا کتابش چیه؟
من که گفتم اصلا اهل مطالعه نیستم!!! ولی فیلمهاش!! همون فیلمایی که از تلویزیون پخش شده را دیدم!! فیلمهای جالبه!! و تخیلی!!! من خودم با این فیلما خیلی حال میکنم
HI
1-الان گوشي تو 6600 هست گوشي من 3250 هست نميسوزي؟!!!«شوخي كردم عزيز...بقيه هم لابد دارن فحش نثارم ميكنن!!!»
2-Winamp يا Jet-Audio?
3-سخت ترين كار برات چيه؟
4-اگر برادرت بزرگترت بگه پاشو برو يه ليوان اب بيار بدون ناراحتي مياري يا از ترس؟!!
5-اين حرفم باور ميكني: «من الان 3 سال هيچ پولي بابت خريد كارت اينترنت نپرداختم و از 3
سال پيش 3000 ساعت از يه سايت اكانت مجاني گرفتم.» اگر باور ميكني به چه علت و از روي
چه حسابي باور ميكني؟!
6-يه قانون جديد از خودت براي انجمن متفرقه در بيار...
تا بعد...
HI
1-الان گوشي تو 6600 هست گوشي من 3250 هست نميسوزي؟!!!«شوخي كردم عزيز...بقيه هم لابد دارن فحش نثارم ميكنن!!!»
چرا خیلی هم میسوزم الببته نه به خاطر گوشیت!! به این خاطر که سرم کلاه رفت و 6600 خریدم!!
2-Winamp يا Jet-Audio?
Jet-Audio چون علاوه بر موزیک فیلم هم میشه باهاش مشاهده کرد!!!
3-سخت ترين كار برات چيه؟
کارایی که خیلی نیاز به ظرافت و حوصله داشته باشن!!
4-اگر برادرت بزرگترت بگه پاشو برو يه ليوان اب بيار بدون ناراحتي مياري يا از ترس؟!!
من برادر بزرگتر ندارم!!!(فرزند اول خانواده هستم)
5-اين حرفم باور ميكني: «من الان 3 سال هيچ پولي بابت خريد كارت اينترنت نپرداختم و از 3
سال پيش 3000 ساعت از يه سايت اكانت مجاني گرفتم.» اگر باور ميكني به چه علت و از روي
چه حسابي باور ميكني؟!
خوش به حالت اگه اینطوریه!!! خوب به منم بگو دیگه.....
6-يه قانون جديد از خودت براي انجمن متفرقه در بيار...
خیلی روی این سوالت فکر کردم ولی چیزی به ذهنم نرسید!!
تا بعد...
منتظرم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hi
اولا جا داره به استقلالي هاي اين تاپيك تسليت بگم...!!!
داش مهدي شما تا حالا سايت Tebyan.net به گوشت خورده؟؟؟!!!
من الان 3 سال كه عضوم حدود 3000 ساعت و حتي بيشتر ازش كارت گرفتم...مثلا امروز كه 4 ساعت اومدم اينترنت كارتش مجاني بود...
اول بايد تو اين سايت عضو شي...مثل عضويت در فروم...بعد براي اينكه عضو نهايي شي بايد يه فتوكپي و يه عكس بفرستي به ادرسش...بعد عضو نهايي ميشي...بعد مميتوني با جواب به سوالاش كه جوابش يه سايت سراغ دارم كه ميذاره با دادن 2 امتياز 3 ساعت ميگيري...اگر حالش داري واقعا عضو شي بگو كامل با ادرس بذارم....
1-p30word يا Forum P30world??
2-وقتي كه جواب اين سوالات رو مينويسي چه كسايي داران اين تاپيك رو مشاهده ميكنن؟
3-من شك دارم شما اقا مهدي باشي...چطوري شك منو برطرف ميكني!؟؟؟
4-به نظرت لقب ایول بابا پروفشنال كه به بعضي از كاربرا داده ميشه لوس نيست؟؟؟تو بودي عوض نميكردي ؟چي
ميذاشتي؟؟؟
Hi
اولا جا داره به استقلالي هاي اين تاپيك تسليت بگم...!!!
داش مهدي شما تا حالا سايت Tebyan.net به گوشت خورده؟؟؟!!!
من الان 3 سال كه عضوم حدود 3000 ساعت و حتي بيشتر ازش كارت گرفتم...مثلا امروز كه 4 ساعت اومدم اينترنت كارتش مجاني بود...
اول بايد تو اين سايت عضو شي...مثل عضويت در فروم...بعد براي اينكه عضو نهايي شي بايد يه فتوكپي و يه عكس بفرستي به ادرسش...بعد عضو نهايي ميشي...بعد مميتوني با جواب به سوالاش كه جوابش يه سايت سراغ دارم كه ميذاره با دادن 2 امتياز 3 ساعت ميگيري...اگر حالش داري واقعا عضو شي بگو كامل با ادرس بذارم....
جدا..... البته شنیده بودم درموردش!! ولی اصلا حوصله یه همچین سایتی را ندارم
1-p30word يا Forum P30world??
من بیشتر با فرومش حال میکنم!! سایت اصلی چیزی خاصی نداره
2-وقتي كه جواب اين سوالات رو مينويسي چه كسايي داران اين تاپيك رو مشاهده ميكنن؟
خودم و یک کاربر مهمان
3-من شك دارم شما اقا مهدي باشي...چطوري شك منو برطرف ميكني!؟؟؟
میتونی به زننده این پست نگاه کنی نوشته آقا مهدی!:31:
4-به نظرت لقب ایول بابا پروفشنال كه به بعضي از كاربرا داده ميشه لوس نيست؟؟؟تو بودي عوض نميكردي ؟چي
ميذاشتي؟؟؟
آره منم قبول دارم که یه کم لوسه!!! من باشم میزارم کاربر حرفهای!
1-از كدوم دامنه سايت خوشت مياد؟«Com يا Net يا ...»
2-باحالترين نرم افزار كامپيوتر و موبايلت چيه ؟
3-Opera يا Fire Fox يا IE?
1-از كدوم دامنه سايت خوشت مياد؟«Com يا Net يا ...»
only .com:31:
2-باحالترين نرم افزار كامپيوتر و موبايلت چيه ؟
بزار اسم چنتاشونو بگم:
مترجم پارس و پدیده (با توجه به وضعیتم خیلی به کارم میان)
نرم افزار درج :5: 3
تو موبایل هم برنامه sprofiles برای من خیلی پرکاربرده!! (شاید باحال نباشه ولی کاربردیه خفن!!)
3-Opera يا Fire Fox يا ?IE
عشق من فایرفاکسه!!!:10: :8:
آقا چرا هیچکی از من سوال نمیکنه؟؟؟؟ بقیه کجان؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناراحت نشو من سوال می پرسمنقل قول:
امروز چطور بود روز خوبی بود
تا حالا شامپو رفته تو چشمت
وقتی فهمیدی من پسرم چه حسی به من پیدا کردی
دیگه باور کن هیچی به ذهنم نمی رسه
پسر خوب. اون دوگوله رو بكار بنداز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آرامگاه
اقتصادي
برازنده
شادماني
استفهام
فرآورده
اصفهاني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : شاید بشه باهاشون یه جمله ساخت!!!
حرف اول از كلمه اول ، حرف دوم از كلمه دوم ، حرف سوم از كلمه سوم و ... حرف هفتم از كلمه هفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم قلك رو ميزت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال : چندتا نامه خصوصي داري؟
ناراحت نشو من سوال می پرسم
ایول بالاخره یکی پیدا شد یه مرامی بزاره!:8:
امروز چطور بود روز خوبی بود
روز خوبی بود.....ولی ای کاش استقلال نمی باخت!!
تا حالا شامپو رفته تو چشمت
اوووووووووه تا دلت بدخواد!!!!
وقتی فهمیدی من پسرم چه حسی به من پیدا کردی
هیچی ولی خیلی تعجب کردم!!! یه کمی هم خجالت کشیدم از خودم که چرا به نام کاربری افراد درست توجه نمیکنم (میدونی که قبلا فکر میکردم اسمت مهرناز هستش!!:31: )
دیگه باور کن هیچی به ذهنم نمی رسه
سوال پرسیدن که کاری نداره !!!(راهنمایی: به صفحات قبلی مراجعه کن ببین چه سوالاتی از من شده:21: )
پسر خوب. اون دوگوله رو بكار بنداز. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف اول از كلمه اول ، حرف دوم از كلمه دوم ، حرف سوم از كلمه سوم و ... حرف هفتم از كلمه هفتم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جلل الخالق!!!! اینا چطوری به ذهنت میرسه؟؟:31:
اين هم قلك رو ميزت : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون!! ولی تو قلک من پولی نیست:41:
سوال : چندتا نامه خصوصي داري؟
این یه چیز خصوصیه ولی چون پرسیدی باید بگم که مجموع دریافتها و ارسالها 233 عدد (البته خیلیهاشون را قبلا پاک کردم )
نقل قول:
چون پی سی رو کم کردم
تا قطع کامل
این طوری یهو قطع نکنم بهتره!!!
پس مدتی اينطوری سوال کردم که همين ساويس جان بفهمه به خاطره اون حرفش نبوده که من
اينطوری ديگه سوال نميکردم هم آقا مهدی بفهمه که کسی صندلی نشين شد نبايد شونصد تا سوال
يه دفعه ايی ازش بپرسه راستی مهدی جان در مورده اينکه منم آيا پاساژ مفيد ميرم يا نه بايد بگم آره
اونجا خيلی سر ميزنم و حتی با چند نفر اونجا يه سری همکاری هم ميکنم
1-چند سالته و متولد چه ماهی هستی؟
2-به چه چيزی خيلی علاقه داری؟
3-از چه چيزی خيلی بدت ميآد؟
4-از چه ادم هايه خوشت مياد و از چه ادم هايی بدت مياد؟
5-چرا اين نامه کاربريو برايه خودت انتخاب کردی؟
6-اخرين کتابی که خوندی چی بود؟
7-نظرت در مورده پی سی چيه؟
8-چه موزيکی گوش ميدی و آيا مداحی هم گوش ميدی و از کدوم مداح خوشت مياد؟
9-از کدوم مديرايه پی سی خوشت ميآد و از کدوماشون کمتر خوشت ميآد؟
10-نماز ميخونی یا نه اما نظر کليت راجع نماز چيه ؟
11-به چه غذايی علاقه داری و خودت آيا آشپزی ميکنی؟
12-به کدام يک از معصومين و بزرگان تاريخ ارادت بيشتری داری؟
13-به امام زمان اعتقاد داری اگه داری به چه دليل و اگه نداری به چه دليل؟
14-نظرت در مورد واقعه کربلا چيه؟
15-نظرت در مورده واقعه فاطميه چيه؟
16-نظرت در مورد ايران و ايرانی چی؟
17-نظرت در مورده نظام کنونی چيه؟
18-با کدوم بچ ها تو پی سی بيشتر حال ميکنی لطفا چند تا نام ببر؟
19-با کدوم از انجمن هايه پی سی بيشتر حال ميکنی؟
20-اگه يه مشکلی داشته باشی بعد خدا با کی دردو دل ميکنی و ازش راهنمايی ميخوای؟
21-نظرت راجع به چت چی؟
22-به جز پی سی به چه سايتايه ديگه سر ميزنی؟
23-نظرت در مورده تحريف نام خليج فارس توسط عرب ها و کشور هايه غربی چيه؟
24-به چه رنگی علاقه داری؟
25-از چه گلی خوشت ميآد؟
26-باحال ترين فيلم هايه که تا حالا ديدی چی بودی؟
27-به چه نرم افزار هايی تسلط داری و باهاشون کاری ميکنی؟
28-روزی چند ساعت با کامپيوتر کار ميکنی؟
29-روزی چند ساعت ميآی اينترنت؟
30-روزی چند ساعت مطالعه داری؟
31-نظرت در مورده من و امضام چيه؟
32-از کدوم تاپيکی که من تاحالا زدم خوشت اومده؟
33-با کدوم تاپيک ها خيلی حال ميکنی؟
34-بعد 120 سال عمر با عظت دوست داری چطوری بميری و کجا بميری و کجا خاکت کنند؟
35-دوست داشتی چه حسی داشته باشی که تا حالا نداشتی؟
36-بدترين خصوصيت اخلاقيت؟
37-بهترين خصوصيت اخلاقيت؟
38-دوست داری صندلی نشين بعدی که باشه نام ببر؟
39-بد ترين خاطره زنديگتو تعريف کن؟
40- زيباتری خاطره زندگيتو تعريف کن؟
41- 3 تا از بهترين شاعرايی که دوسشون داری رو نام ببر؟
42-3 تا از بهترين دانشمندانی که بهشون علاقه داری رو نام ببر؟
43- زيباترين مقاله که خوندی نام ببر؟
44-زيباترين شعری رو که خوندی نام ببر؟
45-زيباترين منظريی رو که تا حالا ديدی وصف کن؟
46-زيباترين صدايی رو که شنيدی وصف کن؟
47-تابلو ترين دروغی رو که گفتی بگو؟
48-وقتی يه کار خوب ميکنی چه حسی بهت دست ميده؟
49-آخرين باری که دعوا کردی رو بگو؟
50-اخرين باری که کتک خوردی رو بگو ؟
51- آخرين باری که گريه کردی رو بگو؟
52-اگه قرار باشه 3 تا نصيحت به بچه هايه پی سی در مورده زندگی بکنی چی ميگی؟
53-نظرت در مورده افراد زير چيه لطفا در مورده هر کدومشن يه جمله بگو؟
behroooz
Wookman
hoseinquest
Master
Venus
magmagf
glaxy_110
Saviss
bb
Meisam
Amin
Mafia
POP
Aminzizak
Dash Ashki
hamedkhatar
Kamal_iut
54-دوست داری الان کدوم از بچه ها ازت سوال کنه راستشو بگو؟
55-تاحالا که تو پی سی بيشتر از همه بهت ضد حال زده؟
56-تاحالا که تو پی سی بيشتر از همه هواتو داشته؟
57-تا حالا با کی بيشتر از همه با پی سی بحثت شده؟
58-با کدوم از بچه هايه پی سی بيشتر از همه رفيق هستی؟
59-با کدوم سريال هايه تلويزيونی که تو اين چند سال ديدی بيشتر حال کردی؟
60-با کدوم فيلمه سينمايی که اين چند ساله ديدی بيشتر حال کردی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روعشق است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودت که میدونی گاهی وقتا دوست دارم سربه سر برو بچ بزارم......
حالا آقا مهدی گل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوی واین میدان:21:نقل قول:
آقا چرا هیچکی از من سوال نمیکنه؟؟؟؟ بقیه کجان؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس مدتی اينطوری سوال کردم که همين ساويس جان بفهمه به خاطره اون حرفش نبوده که من
اينطوری ديگه سوال نميکردم هم آقا مهدی بفهمه که کسی صندلی نشين شد نبايد شونصد تا سوال
يه دفعه ايی ازش بپرسه راستی مهدی جان در مورده اينکه منم آيا پاساژ مفيد ميرم يا نه بايد بگم آره
اونجا خيلی سر ميزنم و حتی با چند نفر اونجا يه سری همکاری هم ميکنم
1-چند سالته و متولد چه ماهی هستی؟
قبلا گفتم که متولد 10 اردیبهشت 1364----- 22 سالمه
2-به چه چيزی خيلی علاقه داری؟
چیز خاصی نمیشه گفت!! خیلی چیزا هستن یکیش همین کامپیوتر و اینترنت هست:31:
3-از چه چيزی خيلی بدت ميآد؟
از کثیفی:21:
4-از چه ادم هايه خوشت مياد و از چه ادم هايی بدت مياد؟
انسانهای بامعرفت را خیلی دوست دارم کسانی که در موقع مشکلات به داد آدم برسن!!---افراد بی معرفت هم که....
5-چرا اين نامه کاربريو برايه خودت انتخاب کردی؟
به طور مفصل قبلا توضیح داده بودم..:46:
6-اخرين کتابی که خوندی چی بود؟
بنده اهل مطالعه نیستم!!
الان یادم اومد یه کتاب بود به اسم جهنم و عذابهای جهنمی که بر اساس آیات قرآنی نوشته شده بود...(تا جند روز بعد از خوندن این کتاب نمیتونستم شبا بخوابم)
7-نظرت در مورده پی سی چيه؟
بهترین انجمنی که من در اون عضوم!! چیزای زیادی از اینجا یاد گرفتم با افراد زیادی آشنا شدم و .....
8-چه موزيکی گوش ميدی و آيا مداحی هم گوش ميدی و از کدوم مداح خوشت مياد؟
موزیک که آره بسته به شرایطش داره!! شاد یا غمگین ولی همیشه موسیقیهای بدون کلام را بیشتر میپسندم--- مداحی هم خیلی کم (بیشتر در روزهای وفات)
9-از کدوم مديرايه پی سی خوشت ميآد و از کدوماشون کمتر خوشت ميآد؟
همشون خوبن !!! شخص خاصی نمیشه نام برد
10-نماز ميخونی یا نه اما نظر کليت راجع نماز چيه ؟
بله 100٪ !!!شاید باور نکنی اگه نمازم به تاخیر بیافته استرس شدیدی پیدا میکنم؟؟؟ فکر کنم نماز همون طور که میگن تنها راه آرامش دلهاست... من که خودم بعد از نماز خیلی آروم میشم!!!:20:
11-به چه غذايی علاقه داری و خودت آيا آشپزی ميکنی؟
پیتز را خیلی دوست دارم:5: ---خیلی کم وقتی مجبور بشم (متخصص درست کردن ماکارونی:8: )
12-به کدام يک از معصومين و بزرگان تاريخ ارادت بيشتری داری؟
من تمام معصومین را دوست دارم و نسبت به همشون ارادت دارم!!
13-به امام زمان اعتقاد داری اگه داری به چه دليل و اگه نداری به چه دليل؟
بله که اعتقاد دارم---- بعضی ها میگن که امام زمان وجود نداره وقتی هم که دلیلشو میپرسیم میگن که مگه میشه آدم این همه عمر کنه در حالی که علم هم ثابت کرده عمر انسان هیچگونه محدودیتی نداره!!!! از طرفی نه فقط ما مسلمونا بلکه تمام ادیان به منجی آخر زمان اعتقاد دارن
14-نظرت در مورد واقعه کربلا چيه؟
واقعه کربلا بزرگترین درس شجاعت و شهامت و همچنین آزادگی را به ما میده
15-نظرت در مورده واقعه فاطميه چيه؟
نمیدونم چی بگم!؟!؟
16-نظرت در مورد ايران و ايرانی چی؟
ایران بهترین کشور دنیاست:8: من که به خودم افتخار میکنم که یه ایرانی هستم!!
17-نظرت در مورده نظام کنونی چيه؟
نظر خاصی ندارم:20:
18-با کدوم بچ ها تو پی سی بيشتر حال ميکنی لطفا چند تا نام ببر؟
تعدادشون خیلی زیادن یکیشون خود تویی...
19-با کدوم از انجمن هايه پی سی بيشتر حال ميکنی؟
همین متفرقه----- معرفی نرم افزار
20-اگه يه مشکلی داشته باشی بعد خدا با کی دردو دل ميکنی و ازش راهنمايی ميخوای؟
من معمولا با کسی درد دل نمیکنم-- بیشتر مشکلاتم را تو دل خودم میرزیم (همین باعث بوجود اومدن مشکلاتی برای من شده)
21-نظرت راجع به چت چی؟
اگه فرهنگشو داشته باشیم چیز خوبیه....
22-به جز پی سی به چه سايتايه ديگه سر ميزنی؟
تعدادشون خیلی زیادن ولی اینا الان یادمه
میکس ایران
وبکده سابق (مقصد کنونی)
آنریل
پی سی سون
پی سی دانلود
انجمن خودم:31:
انجمن تی سی ای
23-نظرت در مورده تحريف نام خليج فارس توسط عرب ها و کشور هايه غربی چيه؟
فکر میکنم تاریخ اثبات میکنه که نام واقعی این خلیج ، همیشه خلیج فارس بوده عربها هم همیشه با ایران دشمنی داشتن ولی مطمئنا با این کاراشون هیچ وقت نمیتونن نام این خلیج را عوض کنن!
24-به چه رنگی علاقه داری؟
زرد--قرمز
25-از چه گلی خوشت ميآد؟
گل سرخ
26-باحال ترين فيلم هايه که تا حالا ديدی چی بودی؟
متاسفانه زیاد فیلم نمیبینم (الان چیزی یادم نیست)
27-به چه نرم افزار هايی تسلط داری و باهاشون کاری ميکنی؟
ms project
autocad
photoshop
multimediabuilder
فعلا همینا یادم میاد
28-روزی چند ساعت با کامپيوتر کار ميکنی؟
خیلی زیاد--- شاید 8-7 ساعتی بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
29-روزی چند ساعت ميآی اينترنت؟
تقریبا هر هفته یه کارت 10 ساعته را تموم میکنم!! میشه حدود 1- 1:30
30-روزی چند ساعت مطالعه داری؟
عرض کردم که اهل مطالعه نیستم
31-نظرت در مورده من و امضام چيه؟
امضات؟؟؟؟ تو امضات که چیزی نیست؟؟(یا حداقل برای من چییزی لود نشده!:41: )البته به جز دوتا لینک-- ولی خودت یکی از بهترین کاربران پی سی هستی
32-از کدوم تاپيکی که من تاحالا زدم خوشت اومده؟
تمام تاپیکات تو متفرقه خیلی جالبن
33-با کدوم تاپيک ها خيلی حال ميکنی؟
همین تاپیک صندلی داغ
34-بعد 120 سال عمر با عظت دوست داری چطوری بميری و کجا بميری و کجا خاکت کنند؟
دوست دارم که مرگ راحتی داشته باشم-- بقیهاش زیاد مهم نیست
35-دوست داشتی چه حسی داشته باشی که تا حالا نداشتی؟
عاشق شدن:40:
36-بدترين خصوصيت اخلاقيت؟
اینکه خیلی زود عصبانی میشم--- یه مدتی هم خیلی زودرنج شدم:13:
37-بهترين خصوصيت اخلاقيت؟
خصوصیت اخلاقی خوبی ندارم:41:
38-دوست داری صندلی نشين بعدی که باشه نام ببر؟
یه نفر هستش که به سعید پیشنهاد دادم!! دوست دارم اون بیادش(متاسفانه بنا به دلایل امنیتی نمیتونم اسم ببرم میترسم فرار کنه)
39-بد ترين خاطره زنديگتو تعريف کن؟
قبلا گفتم که تصادفی که کرده بودم:13:
40- زيباتری خاطره زندگيتو تعريف کن؟
الان که فکرشو میکنم شاید قبولی در دانشگاه باشه
41- 3 تا از بهترين شاعرايی که دوسشون داری رو نام ببر؟
به ترتیب: سعدی----حافظ-----فردوسی
42-3 تا از بهترين دانشمندانی که بهشون علاقه داری رو نام ببر؟
43- زيباترين مقاله که خوندی نام ببر؟
عرض کردم اهل مطالعه نیستم
44-زيباترين شعری رو که خوندی نام ببر؟
زیاد اهل شعر نیستم
45-زيباترين منظريی رو که تا حالا ديدی وصف کن؟
46-زيباترين صدايی رو که شنيدی وصف کن؟
47-تابلو ترين دروغی رو که گفتی بگو؟
الان چیزی یادم نمیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
48-وقتی يه کار خوب ميکنی چه حسی بهت دست ميده؟
خوب احساس رضایت خاطر میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
49-آخرين باری که دعوا کردی رو بگو؟
من اصلا دعوا نمیکنم
50-اخرين باری که کتک خوردی رو بگو ؟
جواب بالایی
51- آخرين باری که گريه کردی رو بگو؟
خیلی گریه میکنم ولی الان یادم نیست که آخرین بارش کی بود:41:
52-اگه قرار باشه 3 تا نصيحت به بچه هايه پی سی در مورده زندگی بکنی چی ميگی؟
من؟؟؟؟ من خیلی کوچیکتر از اونیم که بخوام به بچهها نصیحت کنم
53-نظرت در مورده افراد زير چيه لطفا در مورده هر کدومشن يه جمله بگو؟
behroooz
Wookman
hoseinquest
Master
Venus
magmagf
glaxy_110
Saviss
bb
Meisam
Amin
Mafia
POP
Aminzizak
Dash Ashki
hamedkhatar
Kamal_iut
اگه اجازه بدی به اینگونه سوالات جواب ندم
54-دوست داری الان کدوم از بچه ها ازت سوال کنه راستشو بگو؟
اگه راستشو بخوای دوست دارم همه ازم سوال کنن(زیاد فرقی برام نداره)
55-تاحالا که تو پی سی بيشتر از همه بهت ضد حال زده؟
یه بنده خدایی بودش تو تاپیک چهارشنبه سوری
56-تاحالا که تو پی سی بيشتر از همه هواتو داشته؟
تو همون تاپیک!!!!! بلافاصله یکی از بچهها اومد و از من حمایت کرد:10:
57-تا حالا با کی بيشتر از همه با پی سی بحثت شده؟
تعدادشون زیادن ولی خوشبختانه اکثرشون الان دیگه تو پی سی نیستن (بیشتر کسانی که به دین توهین میکنن)
58-با کدوم از بچه هايه پی سی بيشتر از همه رفيق هستی؟
نمیشه اسم برد چون واقعا خیلیا هستن
59-با کدوم سريال هايه تلويزيونی که تو اين چند سال ديدی بيشتر حال کردی؟
متاسفانه اسم سریالا زیاد تو ذهنم نمیمونن
60-با کدوم فيلمه سينمايی که اين چند ساله ديدی بيشتر حال کردی؟
اینم مثل بالایی + من خیلی فیلم نمی بینم
ببخشید اگه بعضی از سوالات را نمیتونستم درست جواب بدم:11: (تو جواب دادن خیلی بی استعدادم:41: )