گفته بودن شنبه درست مشه.پس چرا درست نشد؟؟؟؟؟؟
سرعت تک فال30
سرعت 4 فال 70
پنگ 600
Printable View
گفته بودن شنبه درست مشه.پس چرا درست نشد؟؟؟؟؟؟
سرعت تک فال30
سرعت 4 فال 70
پنگ 600
مال منم روی 30 تقسیم میشه:19:نقل قول:
واسه منم سرعت همون 30 تا هستش
صد تا فایل هم که میزارم هیچ تاثیری نداره و سرعت تقسیم میشه
مگه قرار نبود شنبه درست بشه ؟
به نظر من الان صبانت داره شبانه رو بر اساس سرعت واقعی میده من 128 دارم با سرعت 30 دان میکنم و دیشب با یه اکانت دو مگابیت مجددا تست کردم روی 233 بود سرعتش
دوستان یه سوال داشتم اگه میشه جواب بدید
من وقتی میرم برای سفارش اینترنت 1 مگابیت میگه شما مجاز نیستید
اگه من یه شماره ی شرکتو که صبانت داره بزنم و بزنم برای پرداخت به لینک زیر ارجاع داده میشم
اگه من جای شماره شرکت شماره منزلو بزنم و اینتر کنم یه شماره سفارش جدید میسازه با همون مبلغکد:http://sales2.ngsnet.net/MellatEPayment/MellatPayGate.aspx?amount=260000&ticket=21_Shomare Sherkat_1321
اگه من پرداخت کنم اینترنتم یه مگ میشه یا نه ؟
ببخشید که طولانی شد
سرعتم خیلی خوب بود امشب از 1 تا 6 تقریبا 3.5 گیگ دان کردم ...
کلا اکثرمون مرض داریم فقط می خوایم دان کنیم ...:31:
چیزایی که دیشب دان کردم می دونم اصلا نگاه هم نمی کنم ...
صبانت عزیز هر تصمیمی که گرفتی لااقل اطلاع رسانی کن .
اگه مشکل برطرف میشه یا اگه قراره همین وضع بمونه حداقل به مشترکین اطلاع رسانی کن . باور کن 5 ساعت روشن موندن کامپیوتر واسه 500 مگ ارزش نداره . شما 1 ساعت رایگان بده باسرعت 200 تا بنظرم این خیلی بهتره .
باید به فکر یه پیج تو فیسبوک باشیم...
نقل قول:
شما جدیدی؟
قبلا کس دیگه ای نماینده صبا در اینجا بود
، که چند وقتی هست این طرفا نیومده
3-4 روز که چه عرض کنم
، شما بگو 2 هفته
واسه منم دیشب روی 30 بود ، چندتا فایل هم میذاشتم به زور میرسید به 40 و همون 40 تقسیم میشد.
دوستان صبانت مشترکش خیلی بالاست ( دلیل این میدونین چیه ) = کیفیت خوب و سرعت بالا صبانت به پرسرعت ترین سرویس دهنده هست ( شرکت های دیگه اولش خوب هستن وقتی یوزر رفت بالا ) مطمئن باشید افت شدیدی میکنند
پس همین صبا نت بهترینه چون سالهاست سرعت بالایی میده دیتای صبانت خیلی بالاست مطمئن باشید باز هم صبانت مثل قبل بهترینه ( تو فروم ها نگاه کنید به بقیه شرکت ها هم نگاه کنید ) هیچ کس از سرویس دهنده فعلی خود راضی نیست ملت ما همیشه ناراضی هستند ( سرعتی که صبانت داره هیچ شرکتی نداره اینو میتونید امتحان کنید ) مشترکین که ناراضی هستند مطمئن باشید سرویس شرکت های دیگه رو امتحان نکردند تا مقایسه کنند .
صبانت هم مطمئن باشید به خاطر مشترکینش سرعتش رو درست میکنه
دوستان من سرعتم 2 مگه یعنی 2 مگ شارج کردم از قبل ولی الان سرعت شبانه روزانم داغونه رو همون 20 30 در ضمن من پهنای باندمم زیاده بالاست ربطی به 128 یا 1 مگ 2 مگ نداره کلا دارن یه کاری میکنن که امیدوارم درست بشه
یعنی اینجا همه تو شبانه مشکل دارن ؟ یعنی سرعت روزانشون درسته؟ در ضمن اینم بگم اینا یه حالت چرخشی دارن یادمه یکی از دوستان میگفت من پینگم 250 و ولی اونموقع ماله من رو 120 130 بود سرعتمم خوب بود ولی الان سرعتم که هیچی پینگام رفته رو 250 البته مسیری که قبلا سرویس میداد ttl=45 یا 47 ولی الان 54
دیشیب دیگه واثعا افتضاح بود من تا ساعت 2 بیدار بودم سرعت مثل روزای قبل پاپپن بود ولی حل اقل صبح پا میشدم میدیدم 700 مگابایت اینجوری دانلود کرده با این که اصلا به صرف نیست و خیلی کم قبلا 1گیگ و 200 به بالا دانلود میگردیم
صبج پاشدم دیدم کلا جمع ببندی همه رو به زود به 400 مگابایت میرسه
بقیه دوستان تهرانی هم همین مشکل رو داشتن؟؟
چقدر دانلود داشتید شما؟؟؟
کلا تهران تعطیله باید صبر کتیم ببینیم اگه درست نشد همه بریم نوین نتنقل قول:
عزیزم ما توی شرکت از آفتاب سرویس داریم، خیلی هم خوبه ... توی یک شرکت داده گستر 4 مگ داریم اونم عالیه ...نقل قول:
صبانت هم خوب بود، شبانه که ظاهراً شورش رو در آورده ، اگر به خاطر ماه رمضانه خوب زحمتی نداره بزنه توی سایت به خاطر ماه مبارک رمضان سرویس شبانه رو محدود کردیم ....
اتفاقاً اعتراض هم حق کاربر هست هم خیلی خوبه، وقتی خراب می کنند می تونن یک اطلاع رسانی کنند تا فلان موقع اینجوریه ... مشکل این بوده ... وقتی زیر زیرکی کار می کنند همین میشه ..
در ضمن 3 ماه هست که سرویس روزانه صبانت پینگ فضایی داره، دیسکانت میشه ... پس لازم نیست ازش همیشه تعریف کرد .. 6 ماه پیش کسی ازم می پرسید نت چی بگیرم می گفتم صبانت بگیر ... الان بپرسن میگم طرفش نیا ...
شاید تا دوسال بعد درست شاید ... شاید 6 ماه بعد درست شد، خوب کی خبر داره؟ فقطی مشکلی وجود داره کسی از شرکت نه حرفی میزنه و نه دلیلی میاره و نه زمانی تعیین میکنه، خیلی عادیه کاربر ها بخوان برن جای دیگه ...
صبانت باید توی سایتش بزنه تا فلان موقع مشکل هست تا فلان موقع هم رفع میشه. کسی اینجا مشکلی نخواهد داشت ....
الان 4 سال پیش نیست که صبانت تنها شرکتی باشه که سرعت بالا میده یا خط 2 مگ ... اکثر ISP ها اینکار و دارن می کنند، رقابت هم شدید تر شده ... پس صبانت اگر می خواد مشتریاشو حفظ کنه، به غیر از درست کردن سرعتش، باید اطلاع رسانیش هم درست کنه ....
من صبانت 128 دارم
سرعت دانلود روزانم 220 ه ولی شبانه خیلی افتضاح شده... به زور به 30 میرسه
مثلا ساعت 12.59 سرعت 220 ه ساعت 1 که میشه یهو سرعت میشه 30
5 ساله صبانت دارم... شبانش اوایل با 100 دانلود میکرد یکی دو سال بود 220 شده بود
الان یه هفتس که اعصابمونو داغون کرده
کاش یکی میومد میگفت که قراره اینطوری بمونه یا دوباره درست میشه!!!
مطمئنا اگه اینطوری بمونه ارزش نداره دوباره تمدید کنم
من الان سرعت روزانمم داغونه
من الان هم طرح بعثت دارم هم صبانت
روزا از صبانت استفاده میکنم چون روزا سرعتش واقعا عالیه ولی شبا از بعثت چون سرعته اینم تو شبا واقعا عالیه:31:ولی روزا مخابرات میشه گفت خلاصه
الان یه سر به فروم پارس آنلاین بزنین اونجا هم ملت دارن از شبانه مینالن!
این مشکلات صبانت، نشان می دهد مدیریت خوبی بالای سر شرکت شان نیست
خب این چه طرح مسخرهایی است که
1. اکانت شبانه را حذف کردید : (این کارتان ظاهراً به نفع کاربر است اما در حقیقت شما سرعت شبانه را دیگر بین کاربرا share نمیکنید بلکه بر اساس سرعت خریداری شده کاربر به آنها شبها سرعت واقعی میدهید)
2. یک ساعت به اینترنت شبانه اضافه کردید اما با این سرعت افتضاح تازه اگر بتوانیم وصل بشویم ارزش روشن گذاشتن سیستم را ندارد!
3. برای ماه رمضان باید از قبل به فکر میافتادید و حتی سرعت شبانه را برای همه 50٪ کاهش می دادید و یا یک ساعت از ساعات شبانه در این ماه بعلت تعداد مشترکین بالا کم میکردید نه اینکه سرعت شبانه را از 220 به 25 برسانید!
شماره ی 1 که برای من و خیلی ها خیلی خوب شدنقل قول:
من داشتم به خاطر عوض کردن یوزر پسوورد از صبا میرفتم ولی حالا برمیگردم!هر شب دهنم سرویس بود هی تنظیماته مودمو عوض کنم
بعدم همه ی ISP ها اینجوری هستن دیگه فقط صبا باید یوزر پسوورد عوض میکردی که اونم درستش کرد!
مشکل سرعت دانلود هم رفع میشه یکم صبر!
امیدوارم حرف شما درست باشه و بعد از تغییرات بحال اول برگرده.نقل قول:
بیشتر دوستان اینجا هم از عدم اطلاع رسانی شاکی هستند.
یعنی اگر وقتی ما زنگ میزنیم درست جواب بگیریم جو اینطوری نمیشه.
پشت تلفن دقیق بگن که بخاطر .... اینترنت شبانه تا 3 سه هفته دچار اختلاله و بعد به حالت اولیه بر میگرده یا بر نمیگرده . دیگه هر کسی راه خودشو انتخاب میکنه
سلام
سرعت من خیلی کمه
الان با صبانت صحبت کردم میگه کاهش شدید سرعت داریم
تا 1 یا 2 ساعت دیگه حل میشه
میخواستم بپرسم سرعت برای شما هم افتضاحه؟
برای من مشکلی نداره. البته شبانه همچنان یک چهارم الی یک پنجم قبلاً شده.نقل قول:
باید صبور باشین دیگه. صبور نباشین میخواین چکار کنین؟
الان شب رایگان از 1 شروع میشه یا 2 یکی از دوستان چند صفحه قبل گفته بود برگشته به همون 2 !
مشکلات در رمضان در همه شرکت ها هست چون همه تا صبح بیدارند دوستان صبانت مشکلش حل خواهد شد سرویس دهی در ماه مبارک کمی سخت تر از ماه های دیگه هست با این کار صبانت میخواد یوزر ها بدون اینترنت نباشند ( صبانت ) به زودی به حالت قبل خواهد برگشت من پیگیری خواهم کرد و نتیجه صحت سرعت اینترنت را در اینجا خواهم گزاشت ( فقط صبور باشید )
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی از کسایی که اینجا شکایت می کنند مثل خود من از مشتری های قدیمی صبانت هستیم و در طول این چند سال طبیعی هست که خیلی وقت ها با کاهش سرعت مواجه بودیم اما چیزی که خود من رو به شخصه خیلی ناراحت کرده اینه که با این طرح از بین رفتن یوزر و پس شبانه از حجمی من و خیلی بچه های اینجا الکی کم شده. یعنی ما تنظیم می کردیم ساعت 6 دانلودها قطع بشه و می شد با این حال در ریز مصرف ساعت استفاده تا مثلا 6:20 می رفت و 100 مگ هم از ما کم می شد. من خودم تا این لحظه برای این موضوع زنگ نزدم اعتراض کنم چون می دونستم چی جواب می دن همونطور که به کسایی که زنگ زدن گفتن شما تو اون ساعات استفاده کردین.
شاید 100 مگابایت ارزشش رو نداشته باشه اما این حس که صبانت داره دزدی می کنه خیلی حرص آدم رو در میاره که تصمیم میگیریم شاید بهتر باشه اصلا از یه شرکت دیگه adsl بگیریم.
دوست من ساعت سرور صبانت ( اکانتینگ صبانت ) با ساعت کامپیوتر شما حتما فرق داره به این خاطر مشکل کم شدن پهنای باند دارید
مشکل ساعت سرور صبانت درست شده مشکلی الان نداره
صبانت که تو مشهد بهترین سرویس دهنده است
اره رفیق. تهرانی؟ بره منم روزانه سرعتش کمه 4 روزه. سرویسمم 2 مگه پهنای باندمم زیاده . درست میشه البته امیدوارمنقل قول:
من شاهین شهر هستم
از دوستان کسی قطع و وصلی های زیاد داره؟
دیگه داره بدجئر میره روی اعصابم
شاتل اصلا ازین مسخره بازیها نداشت... اما این 2 هفتس مدام قطع و وصل میشه
لعنت بر آدم دروغگو ی پست فطرت عوضینقل قول:
از فردا اختلال ها کمی بهبود خواهد شد منتظر تغییرات باشید
منم شاهین شهرم اره خیلییییی افتضاحستتتتتتتت
بخدا با یه مکافاتی این صفحه باز شد ... دانلود پیش کش
منم شاهین شهرم ،سرعت که داغونه ، چند روزی قطعی هم اضافه شده(بعضی از ساعات)
نقل قول:
لایک :27:
راستش برای من مهم نیست که ساعت سرور صبانت با ساعت ویندوز من فرق داره. برای من این مهمه که از حجم من بیخود و بی جهت حجم کم شده. در ضمن من به این فرمایش شما خیلی شک دارم چون اگه همون موقع بیدار مثلا چندبار دیسکانکت می کردی و 6:02 کانکت می شدی دیگه حجم کم نمی کرد. الان هم کامپیوتر من ساعت 5:45 خاموش میشه با این وجود هر بار در ریز مصرف تاریخ اتمام کانکشن رو چند دقیقه بعد 6 مینویسه.
سرعت روزانه من خیلی خوبه اما سرعت شبانه من مثل شب های گذشته 30 هست و با چند تا فایل همزمان دانلود کردن بهتر نمیشه. تو چند صفحه قبل با speedtest سرعت اینترنت شبانه ام رو گذاشتم نوشته اسنترنت شما از 74 درصد ایرانیها کیفیتش بدتره. این هم الان تست کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون طور که مشخصه سرویش شبانه الان خیلی داغونه برای من.
برای من که بیشتر استفاده ام از اینترنت برای بازی آنلاینه جدیدن پینگم خیلی افتضاح شده و دیگه کم کم باید بعد 3 سال غزل خداحافظی رو با عمو صبانت بخونم :((
سرعت شبانه هم که نگو اصلن دااااااغون
سرعت شبانه برای من دارای حرکت سینوسیه!
میره تا 50 بعد میاد پائین حتی روی صفر!!!
دوباره یواش میاد بالا و دوباره پائین
برا همین میگم انگار قطعی داره
چند روزه که صبانت بر اساس سرعت خریداری شده توسط کاربر به کاربر سرعت شبانه میدهدنقل قول:
اصلا به خاطر همین شبانه رو اکانتشو حذف کردند و با روزانه یکیش کردن
فکر نکنم دیگه هم درستش کنن
منم 128 دارم سرعتمم دقیقا عین توئه و با همزمان چند تا فایل دانلود کردن درست نمیشه
سنجش سرعت با پینگ یک امر خوبی نیست با پینگ نمیشه گفت سرعت خوب هست یا نه دلایلی هست که پینگ بالا و پایین میشه ( 1 پل ارتباطی ایران با خارج ایران دچار مشکل میشه 2 - شاید سروری که پینگ میکنید در حالت مصرف باشه یا ddos باشه که این امر باعث افزایش پینگ میشه
اصلا با پینگ نمیشه تشخیص داد سرعت بالاست یا پایین
دوستانی که این IP ها رو پینگ میکنند ( 4.2.2.4 - 8.8.8.8 - 4.2.2.1 - 4.4.4.4 ) این IP ها DNS شرکت گوگل هست که تمامی ارسالی های از طرف ایران را برگشت میزنه ( ترافیک این IP ها خیلی بالاست و هر چقدر ترافیک IP بالا باشه پینک بالا میره )
برای تست سرعت صبانت دوستان یک فایل از داخل شبکه صبانت را دانلود کنید و یا یکی از IP های داخلی صبانت را پینگ کنید
لطفا دوستان این IP را پبنگ کنید 89.165.0.18 و برای من در اینجا با تصویر بزارید هم شب و هم روز تا برسی مشکل را پیگیری کنم
سلام دوستان یه سوال داشتم صبا برای روز تولد گیگ هدیه می دهد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
صبا بیت هم هدیه نمیده چه برسه به گیگ:31:نقل قول: